Boşaninca herşey daha mı güzel?

Tabi ki ben kendime karşı kilo konusunda katı olsam da etrafta ki kilolu insanlara en ufak bir saygısızlıkta bulunmuyorum sadece fikrimi sorarlarsa zayıflamaları gerektiğini söyler ve tavsiyeler veririm fakat burada konu sahibi beni yatakla cezalandırıyor demiş ben bu adamı haksız diye kesip atamıyorum işte... Adamın içi almıyorsa ne yapsın. Yani bu kadar açık yazmak istemiyordum aslında ama adama da haksızlık değil mi? Kilolu kadınla birlikte olmak istemiyor zayıflaması için konuşuyor diretiyor ama hiç bir çaba görmüyor ilerleme görmüyor... Adam kendini mi cezalandırsın?

Bence gerçekten sevse kiloları gözüne batmazdı konu sahibinin eşinin. Sanıyor musunu ki sadece fit kadınlar erkekler sevişiyor, seksten haz alıyor ? Aslında size değil direkt genel algıya soruyorum ben sizi sorguladım gibi olmasın.

Bence gerçekten sevse kiloları gözüne batmazdı konu sahibinin eşinin. Sanıyor musunu ki sadece fit kadınlar erkekler sevişiyor, seksten haz alıyor ? Aslında size değil direkt genel algıya soruyorum ben sizi sorguladım gibi olmasın.
Ben sizi anladım ama diyorum ki belki de karısını gerçekten seviyor ve kiloya tahammülü yok en azından benim tahminim o yöndeydi.

Back