boşanıp cocuklarını babaya bırakan anneler!

benim dayim esiyle bosaninca kizi 2 yasindaydi mahkeme anneye verdi sonra a ne ben bakamiykrum diyerek 4 yasinda geri babaya verdi suan kizimiz5 yasinda gayet mutlu annesi istedivinde ondada kaliyo hatta dayim gun sinirlamasi koymuyo ne zaman istersen gel kizim diyo iyice hasret giderip geliyor ama iste babaannesine sana anne demek istiyorum diyo arada zor ama babasinin ona iyi bakacagindan supheniz yoksa babayada verevilirsiniz benim dayim evlenmedi annanemle beraber kizina bakiyor

helal olsun

Hep erkekler suçlanıyor ama böyle anneler de var.

Helal olsun dayınıza.

Oha dayiya bak! Acayip cok cok tebrik ederim ya maasallah

Neden mecbur olduğunuza bağlı vereceğim cevap.

annenin kötü alışkanlıkları vs sorunları yoksa çocukların anneyle olmasını uygun buluyorum.
eşimle erkek kardeşini anneleri bırakmış
ve ikisinin de psikolojisi alt üst
orada burada sürünerek büyümüşler
allahtan eşim biraz daha çalıştırmış kafayı, bi de beni buldu da hayatını kurtardı.
diğer erkek kardeş 30'una geldi ama hala hayatı düzensiz, kendisi problemli.

Aileniz çocukları istemiyorsa mecbur bırakacaksınız. Ama sebebini söylemeniz lazım.

Mecburum demenizle karar vermem lazım demeniz birbirine tamamen zıt.
Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapın, kendinizi toplayınca almak için dava açarsınız.

konuyu yarım yamalak açıp bırakmışsınız sorulara da cevap vermiyorsunuz,
böyle düz mantık sorunca tabi ki bırakmamalı babaya falan. biri çocuk diğeri ergenliğe girecek
daha şimdiden annesiz ne yapacak bu çocuklar?

Hic tavsiye etmem devlet bildigim kadariyla cocuk basina belli bir ucret veriyor anneye boyle durumlarda sende calisirsin babada destegini cekmez heralde benm tanidigim bir arkadas birakmak zorunda kalmisti daha dogrusu babada vermemis cocuklar allaha emanet yasiyorlar yapmayin lutfen

bosanıpta cocuklarını babaya mecbur bırakan anneler varmı aramızda neler yasıyolar ne dusunuyorlar benımle paylasabılırlermı artık bır karar vermem gerekıyor!
annemin kuzeni yasadi bunu.
baba aslanlar gibi bakti, her iki cocugu da yurt disinda okuttu. adam etti.
ama tabii ki baba var, baba var.

Bir akrabam ve eşi çocukları 5 ve 7 yaşındayken ayrıldılar. Anne çocukları istemedi babaya verildi. Baba da ben bakamam dedi köydeki annesine gönderdi.

Anne babaları olan çocuklar yetim öksüz gibi büyüdü anlayacağınız. Babanın çocuklarına bizzat bakacağını sanmıyorum. 3. Kişiler de anne gibi bakamaz elbette. Çocukları babada bırakmak düşüneceğiniz son çare olsun.

mecbur kalan insan karar veremez sacma sapan drama gerek yok ....erkenden evlenin yapin cocuk sonra olmuyor b..k var hemen evlenip cocuk yapma yani öldürürler.....masal a gerek yok kadin gibi kadin insan olan anne olan cocuklarini birakmaz birde bu devirde aslaa...aa bazilari yeniden evlenmek icin veyahut yasayamadigi gencligi icin birakir cocuklarini zaten balik bastan kokar....dogurun dogurun atin kenaraa ....

Kaçtığın bıraktığın guvenmedigin yere nasil cocuklarini emanet edebilirsin?başka yolu yokmu?
Bide şunu diyim annem hep der ki "anasi olmayanin babasi olmaz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…