Aslında evliliği ya da boşanmayı düşünen herkes sizinki gibi düşüncelere sevk olmuştur ama insanlar bunun açıkça dillendirilmesine alışık olmadığından tepki görmüşsünüz.
Öncelikle over qualified birileri karşınıza çıkabilir ama bakarsınız aşık olamazsınız, ya da birine aşık olursunuz bi bakmışsınız çıtanız düşmüş. Nasip işidir yani bunlar, en azından ben buna inanıyorum. Çabayla elde edebileceğiniz bişey değil nasipte varsa olur. Hele hele sevgi denilen şeyi bulsanız bile sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok (bkz şu anki evliliğiniz). Sonuçta umduğunuzu bulamazsanız hayata yalnız devam etme seçeneğini göze almanız lazım.
Umarım evliliğinizde karşılıklı bişeyleri düzeltir yeniden tatmin edici bir ilişki haline getirirsiniz.
Bir de sözlerinizde kibir sezdim, kibir insanı iten bir duygu. Bir adamın size verecekleri varsa da kibirli davranıyorsanız vermemeyi seçebilir (cümle tam olmadı ama ilişkinin karşılıklı alışveriş olduğunu anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir). Peki siz ben karşımdakine ne verebilirim diye düşünüyor musunuz?