Boşanıp ikinci evliliğinde mutluluğu yakayanlar oldu mu?

Bana göre bir kadın şımarık değilse durup dururken elinden gelenin fazlasını yapmadan evliliğini bitirmez.
Ilk 6 ay adapte sorunu yaşayabilirsin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. 1 yıl oldu bosanma kararı vereli resmi olarak bitmedigi icin hala soran oluyor. Sen güçlü ve mutlu olduğunda insanlar sormayı bırakıyorlar. Kadınlar boşanmaktan çok korkarlar. Ne yaşadığını merak ederler.
Sen de bu tarz insanlara net cevap ver ki tekrar tekrar geçmişe gitme.
Geçmişte oldu bitti diye düşün yürüse yürürdü zaten evlilik.
Hayat yeniden karşına bir sürü fırsat sunuyor yeniden başlıyorsun.
Üzüntünden ya da acıdan kaçma üstüne git geçiyor zamanla.
Böyle bir tecrübe yaşayan kadın kimseye %100 güvenmez, herşeyin her zaman olabilme ihtimalini bilir.
Ama insanlara güvenmeden de yaşanmaz. Denge olmalı o da zamanla olacak, baş etmekte zorlandığında destek almalısın.
Şükürler olsun de her zaman sağlıkla ölümle de imtihan olabilirdin.
Bir adam yüzünden yaşamaktan niye vazgececeksin. YAŞA diledigin gibi...

Bana göre bir kadın şımarık değilse durup dururken elinden gelenin fazlasını yapmadan evliliğini bitirmez.
Ilk 6 ay adapte sorunu yaşayabilirsin. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. 1 yıl oldu bosanma kararı vereli resmi olarak bitmedigi icin hala soran oluyor. Sen güçlü ve mutlu olduğunda insanlar sormayı bırakıyorlar. Kadınlar boşanmaktan çok korkarlar. Ne yaşadığını merak ederler.
Sen de bu tarz insanlara net cevap ver ki tekrar tekrar geçmişe gitme.
Geçmişte oldu bitti diye düşün yürüse yürürdü zaten evlilik.
Hayat yeniden karşına bir sürü fırsat sunuyor yeniden başlıyorsun.
Üzüntünden ya da acıdan kaçma üstüne git geçiyor zamanla.
Böyle bir tecrübe yaşayan kadın kimseye %100 güvenmez, herşeyin her zaman olabilme ihtimalini bilir.
Ama insanlara güvenmeden de yaşanmaz. Denge olmalı o da zamanla olacak, baş etmekte zorlandığında destek almalısın.
Şükürler olsun de her zaman sağlıkla ölümle de imtihan olabilirdin.
Bir adam yüzünden yaşamaktan niye vazgececeksin. YAŞA diledigin gibi...
Cok haklisiniz.

Merhaba
evet haklısın arkadaşım bir an önce silmeliyim beynimden. o ve ailesini
geçen hafta çok kötuydu herşey ama bu hafta daha iyiyim
her şey iyi olucak...
2019 dan yazıyorum konu baya geçmiş ama cok merak ediyorum hala o beyfendiyle evlimi siniz boşandınız mı yoksa yeni biri mi var.Suan bende bu aşamadayım annesinden dolayı kavga ediyoruz 2 aylık evliyim.Annesde sürekli aramamı bekliyor arıyorum ama kocamı hep dolduruyor baska seylerden.lütfen yardımcı olun ne yapmalı?

Canım senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. İstemeden bitirmek zorunda kaldığım bir evliliğim var. Ayrılma aşamasındayım çünkü yürümüyor ama seviyordum. Çok zorlandım hala cok zorlanıyorum. Kendi çapımda atlatmak için biseyler yapıyorum buradaki arkadaşlardan tavsiyeler istiyorum ama yine de cok zor. Ama biliyor musun yürümeyen bir evlilik adeta bir zehir gibi beni içten içten öldürüyor hatta felç ediyordu. Belki bir daha evlenemem belki aşık olamam. Anne olmayı cok istiyordum belki anne olamam en cok da buna üzülüyorum. Ama sırf bu yüzden bencil davranıp yaşarken ölemezdim. Belki bu tabir bazı arkadaşlarım için abartı gelebilir. Bir şeyler yürümezse yürümüyor olmuyor

sen daha boşanmadan 2. evliliğimi düşünüyosun çok tuhaf geldi... hayırlısı senin için
=) eşini seven ama daha sonrasında şiddet gören kfğğre hakarete maruz kalan kadınlar sevgiye aç olur. Koca meraklısı olduğumuz için değil. O murluluğu tadamadığımız için acaba bi gün bizde? Sorusu olur o yüzden hanfendiye yorum yapma tarzınız öok yanlış. Bende bu ay boşanıyorum belki daha beterlerinide yaşadım ama eşimin aşırı kıskançlığından onun değimiyle çok sevdiğinden miş batsın öyle sevgi =) bizde güzel seven insan istiyoruz çokmu?

Merhaba

2019 dan yazıyorum konu baya geçmiş ama cok merak ediyorum hala o beyfendiyle evlimi siniz boşandınız mı yoksa yeni biri mi var.Suan bende bu aşamadayım annesinden dolayı kavga ediyoruz 2 aylık evliyim.Annesde sürekli aramamı bekliyor arıyorum ama kocamı hep dolduruyor baska seylerden.lütfen yardımcı olun ne yapmalı?
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasil yaparsın onu bilmiyorum çünkü ben o konularda iyi değilim.

1. Eşinin kayinvalide ile alakalı dediklerine kesinlikle itiraz etme. Tamam elbette tabi ki de geçiştir.
2. Kaynananı eşinin yanında ara canımlı cicimli konuş. Ağzımdan bal damlasın.
3. Kayınvalideni kesinlikle eşine şikayet etme hatta ne kadar iyi bir kayınvaliden olduğunu söyle surekli. Eğer o seni şikayet eder ve esin de sana hesap sormak isterse " yanlış anlamış dur ben hemen gönlünü alayım de kapat konuyu. Asla tartışmaya girme.
4. Ama kayinvalide ile yalnızken canına oku.
Bu biraz acımasızca olabilir fakat kişiye anladığı dilden konuşmak gerekir.
Bunları ustalıkla yaparsan bir zaman sonra eşin annesine değil sana inanmaya başlayacak.
Gönül isterki kayinvalide böyle şeyler yapmasın, yapıyorsa da kocalar adaletli olsun. Ama bu mümkün değilse kendi başımızın çaresine bakmak zorundayiz. 😉
Bu arada ben yapamıyorum yapanlardan gördüm gayet ise yarıyor.

9 sene oncenin konusu
Konu sahibi ikinciyle evlenip , cocuk yapip , cocugu ilkokula bile baslatmistir
Nerden buluyorsunuz 9 senelik konulari yahu

9 sene oncenin konusu
Konu sahibi ikinciyle evlenip , cocuk yapip , cocugu ilkokula bile baslatmistir
Nerden buluyorsunuz 9 senelik konulari yahu
Ya sürmedi yani.Bende yol yakınken dönmeyi düşünüyorum.Google a yazınca direk cıkıyor.Aynı mevzu olunca sonuc ne oldu merak ettim acaba düzelirmiyiz diye düşünüyordum cnkü bende:((

Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama nasil yaparsın onu bilmiyorum çünkü ben o konularda iyi değilim.

1. Eşinin kayinvalide ile alakalı dediklerine kesinlikle itiraz etme. Tamam elbette tabi ki de geçiştir.
2. Kaynananı eşinin yanında ara canımlı cicimli konuş. Ağzımdan bal damlasın.
3. Kayınvalideni kesinlikle eşine şikayet etme hatta ne kadar iyi bir kayınvaliden olduğunu söyle surekli. Eğer o seni şikayet eder ve esin de sana hesap sormak isterse " yanlış anlamış dur ben hemen gönlünü alayım de kapat konuyu. Asla tartışmaya girme.
4. Ama kayinvalide ile yalnızken canına oku.
Bu biraz acımasızca olabilir fakat kişiye anladığı dilden konuşmak gerekir.
Bunları ustalıkla yaparsan bir zaman sonra eşin annesine değil sana inanmaya başlayacak.
Gönül isterki kayinvalide böyle şeyler yapmasın, yapıyorsa da kocalar adaletli olsun. Ama bu mümkün değilse kendi başımızın çaresine bakmak zorundayiz. 😉
Bu arada ben yapamıyorum yapanlardan gördüm gayet ise yarıyor.
O kadar haklısınki.Bu dediklerinin hepsini kayınvalidem bana yapıyor..

Ya sürmedi yani.Bende yol yakınken dönmeyi düşünüyorum.Google a yazınca direk cıkıyor.Aynı mevzu olunca sonuc ne oldu merak ettim acaba düzelirmiyiz diye düşünüyordum cnkü bende:KK43:(
Yeni konu aç canım o zaman. Daha çok yardımcı olan çıkar.

Merhaba Arkadaşlar,
Bilenler bilir benim eşimin ailesiyle onların yarattığı sorunlar vardı
görüşmediğimiz abisiyle bir yemekte görüşüp görüşmeme konusunda sizlere danışmıştım ve aile ile yaşadıklarımı özetle anlatmıştım.
fakat ben o yemege insemde eşim için ailesiyle mucadele etsemde eşim beni yarı yolda bıraktı ve biz boşanma aşamasındayız. 4sene flört 3 sene evlilik ten sonra bu sureç bana çok zor geliyor. o kadar çok olay oldu ki neyi nerden yazsam bilemiyorum. Boşanmak bir başlangıçtır degil mi?
Boşanan kadın zorluk çekiyor mu cevresinden? Kafam çok karışık
Benim hiç sevgilim olmadı. Olsaydı,evlenseydim ya da şuan sevdiğim adamla evlenseydim katlanırdım bırakmazdım. Ama eğer sorunlarım bini aşıyorsa..... sizin yaptığınızı yapardım. Evlenmek kadar boşanmak da doğal. Her şey bir şekilde olacağına varıyor. Zaten şimdi herkes diyor ki, “ne fedakarlıklar yaptı da yine de yaranamadı”... bazı toplumlar tarafından kolay kabul ediliyor. Bazı toplumlar da başın ağrımasın,aman sana bişey olmasın.... ne istiyorsanız onu yapın. Mutlu olacak sizsiniz. 🥰

Back
X