Boşanıp ikinci evliliğinde mutluluğu yakayanlar oldu mu?

farklı bir erkek modeliymiş seninki temizlik hastası bukadar temiz adamda hiç duymamıştım koltuk minderini bozma falan.bizim ev savaş alanına dönse benimkinin aklına gelmez bu eve nolmuş diye.ama anlattıklarına göre hiç mutlu olmamışsınki.sanırım boşanınca enazından şimdiki halinden daha mutlu olacağın kesin.

Benimkiside titiz ama arkadaşın bu yazdıkalrını okuyunca şok oldum.Kocama şükrettim.En azından beraber temizlik yapıyoruz.. Çok zor bir durum allah yardımcın olsun.

deniz inanmıyorum ya daha gecen yıl tup bebek denemesı fılan yapıyodun yanlısmı hatırlıyrm ıyıkıde tutmamıs canım.kurtulduguna sevın bence.emınım daha mutlu olcakasın en azından bosanmaya karsı cıkmıyor kocan, ondan kurtulma secenegın var.

Hayırlısı olsun hakkında. Evet, boşanma zor bir süreç ama ne olursa olsun hayat her zaman devam ediyor. Önce kafanda bitirmen önemli, kafada bitirince zaten manevi olarak çok fazla ağırlığını hissetmiyorsun. Çevreden çok fazla laf duyacaksın, mümkün olduğunca konuşmazsan daha az laf olur. Bence kendine bir iyilik yap ve bu aşamada bir psikoloğa git. ınan çok desteği olacak. VE hayat çok ama çok güzel, her sabah uyanmak mutlu olmak için yetiyorda artıyor bile. Ve ben galiba bir kaç adım daha atıp, yeni bir şehir, yeni bir çevre, yeni bir ev, yeni bir hayatla herşeyi sıfırladım. Umarım senin için iyi olur.

ben diğer konunu sonuna kadar okudum
ama orda yemeğin çok güzel geçtiğini annesini ve babasının size teşşekkür ettiğini yazmışsın
ne oldu o yemek olayından sonrada
birden eşinin şiddeti hakeretli bu kadar canını yakmaya başladı
zor şeyler yaşamışsın yaşıyorsunda
boşandıkdan sonra hayat nasıl onu bilmiyorum ama
bir süre bende eşimden ayrı kalmışdım hemda karnımda bebeğimle
senin şuan ki psikolojini çok iyi anlıyorum
hakıında hayırlısı olsun canım

Canım ailen arkandaysa bence ayrıl.. dayak nedemek ? ne sanıyor kendini erkeklik gücü yetmeyen bir kadına , sana hayatını adayan bir kadına güç gösterisi yapmakla olmuyor..

Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

çok teşekkür ederim arkadaşlarım
evet eşimin bir de çocuk problemi vardı
nix arkadaşım doğru hatırladın ve temmuzda geçene sene deneme yaptık olmadı kısmet öyleymiş bir nedeni varmış
biliyor musunuz deneme haftası biz yine çok buyuk kavga ettik o kadar konuşulmuş edilmişken denemeden vazgecicektik ama sonra ikna ettim tekrar onu
tedaviye başaldık bend gunde üç iğne oluyordum vs taki çatlama iğnesini yapacagım gune kadar o gun annesini yalavo feribotundan alıcaktı istanbuldan ben evden kocamı guzel guzel guzel yolladım bana gelince dışarı çıkarıcam seni dedi neyse bu gitti saat sekizde telefon etti iğneyi yaptın mı die bende yapıyorum dedim başım çok agrıyor dedim ilaç iç falan dedi guzel guzel konuştu benimle ama yanında megerse anneside varmış ondan bi iki gun öncede kandildi annesini eşim benim yanımda aradı kandillik konuştular ama herkesin selamı falan var demişti neyse o gun biz telefonla konuştuktan sonra annesi eşime benim ne yaptığımı sormuş eşimde iyi ne yapsın demiş siz hiç konuşmadınız mı demiş anneside artık ne dediyse en basidinden kandilde bile aramadı demiştir. benim ki eve sinir küpü halinde geldi ne oldu diyorum yok bişey ne oldu yok bişey balkona çıktı bende arkasından gittim balkonda tahta ağır kapıdan sineklik vardı onu suratımın ustune dan die kapattı alnımın ortasına düşünsenize iki gune benim yumurtalarım toplananıcak ne için ugrasıyoruz bana yaşattığı stres uzuntu. sonra annesi aradım hoşgeldiniz diye aglayarak eşime ne söylediniz siz bana böle yaptı die kadın ne dese begenirsiniz sende beni bi kere aramadın ama dedi. bunları yazarken bile aglıyorum daha neler neler o akşam aglaya aglaya uyudum.

nix arkadaşım doğru hatırladın ve temmuzda geçene sene deneme yaptık olmadı kısmet öyleymiş bir nedeni varmış
biliyor musunuz deneme haftası biz yine çok buyuk kavga ettik o kadar konuşulmuş edilmişken denemeden vazgecicektik ama sonra ikna ettim tekrar onu
tedaviye başaldık bend gunde üç iğne oluyordum vs taki çatlama iğnesini yapacagım gune kadar o gun annesini yalavo feribotundan alıcaktı istanbuldan ben evden kocamı guzel guzel guzel yolladım bana gelince dışarı çıkarıcam seni dedi neyse bu gitti saat sekizde telefon etti iğneyi yaptın mı die bende yapıyorum dedim başım çok agrıyor dedim ilaç iç falan dedi guzel guzel konuştu benimle ama yanında megerse anneside varmış ondan bi iki gun öncede kandildi annesini eşim benim yanımda aradı kandillik konuştular ama herkesin selamı falan var demişti neyse o gun biz telefonla konuştuktan sonra annesi eşime benim ne yaptığımı sormuş eşimde iyi ne yapsın demiş siz hiç konuşmadınız mı demiş anneside artık ne dediyse en basidinden kandilde bile aramadı demiştir. benim ki eve sinir küpü halinde geldi ne oldu diyorum yok bişey ne oldu yok bişey balkona çıktı bende arkasından gittim balkonda tahta ağır kapıdan sineklik vardı onu suratımın ustune dan die kapattı alnımın ortasına düşünsenize iki gune benim yumurtalarım toplananıcak ne için ugrasıyoruz bana yaşattığı stres uzuntu. sonra annesi aradım hoşgeldiniz diye aglayarak eşime ne söylediniz siz bana böle yaptı die kadın ne dese begenirsiniz sende beni bi kere aramadın ama dedi. bunları yazarken bile aglıyorum daha neler neler o akşam aglaya aglaya uyudum.

Böyle bir adam için gözyaşı dökmeyin arkadaşım...
Size ufacık değer vermeyen üstüne üstlük canınızı yakan adamdan dilerim bir an önce kurtulursunuz..

evet haklısın arkadaşım bir an önce silmeliyim beynimden. o ve ailesini
geçen hafta çok kötuydu herşey ama bu hafta daha iyiyim
her şey iyi olucak...

tedaviye . bunları yazarken bile aglıyorum daha neler neler o akşam aglaya aglaya uyudum.

Şakamı bu ya kadın dayak yiyiyor ailedende kocadanda şiddet görüyor yinede o bulunmaz hint kumaşı kocasından cocuk yapmak için kocasını ikna etmeyemi çalışıyor..Yok artık ya ...deniz hanım rabbım bılır kıme cocuk verıcegını ama nolur yakmayın boyle bır ana babayla o cocugun hayatınıda.Yazıktır.

Hayır yanlış anladınız bir sene önce denedik evliliğimizin 2.yılında
ama olmadı birdaha denemedim zaten
zaten o zamanda hata yaptığımı bile bile çocuk işini yapmıştım belki olursa duzelir diye çünkü çok sevdim onunda beni sevdiğine inandım yalvarıyordu her seferinde kendi kendime geçicek hepsi dedim ama işte bir an geldi dayanamadım ve o evden ayrıldım

4 sene flört etmişsiniz.Bu kadar sinirli olduğunu hiç anlamadınız mı?Evlilik sabır ve fedakarlık ister.Ancak bu tek taraflı olursa hep yıpranan tek taraf olur.Ayrıca ''çekilecek dert var,çekilemeyecek dert var''der atalarımız.Eğer fiziksel şiddet de varsa bir ömür çekmesi zor gibi geldi bana.Ayrılık kararını acele vermeyin.Çok iyi düşünün.Bir müddet birbirinizden biraz ayrı kalın,kafanızı dinleyin ve daha sağlıklı bir karar verin.Ancak barışsanız bile sakın evliliğiniz rayına oturana kadar çocuk yapmayın derim.Birde eşinizin sizi sevdiğini söylemişsiniz.Hiç böyle bir sevgi olurmu?Gerçekten seven insan sevdiğine değil vurmak gözüne bakmaya kıyamaz,elini tutmaya kıyamaz.Benim sevgi anlayışım budur.Lütfen,gerçekci olun.Gönlünüzü kandırmayın.Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
eşinizin tedavi olması şart.bir kere kesinlikle obsesif hasta.temizlik olayında bu kadar takıntılı olması direk bunu getirdi benim aklıma..
size uyguladığı şiddet konusunda da tedavi olamsı gerekiyor.
bence siz ayrıldıktan sonraki hayatınızı nasıl koordine edeceğinizi bilemediğinizden ,bundan korktuğunuz için ayrılık kararında kararsızsınız..
eğer ki ayrılmayı düşünüyorsanız mutlaka psikolojik destek alın derim.çok faydası olacaktır bu zorlu süreci atlatmakta..
böyle bir adamla bir ömür geçmez ki..

denızcım rabbım yardımcın olsun ama hıc uzulme psıkopatın tekıymıs adam yaaa.bundan kotusude olmaz yanı.ne demek el kaldırmak yaaa.valla ıkı tanede ben yapıstırırm gorsun nasılmıs tokat atmak.sonrada ardıma bakmam.ınsan korku ıcınde bır evlılık yurutemezkı.saygı yoksa olay bıtmıstr zaten.adamın sana saygısı kalmamıs kı.ellerı kırılsın yaaa cok sinir oldum.beter olsun.sen kurtulduguna sevın baska bısı dusunme.

Bence ayakta kalmayı baaşrırsın. Benim annem de babamdan boşanmış bir kadındı ve dirayetliydi. Sizde gücünüzü sakın kaybetmeyin...Hiç bir şeyin sonu değil boşanmak! Her musibetin arkasından bir güzellik doğacağını ümit ederim ben! Sende öyle yap canım! Belki böylesi daha hayırlıdır.

Yani kafamda boşanıp tekrar evlenmek yok ben hala ama hala kocamı çok seviyorum ama bitti işte
duygumu yanlış ifade ettim özür dilerim
demek istediğim istemeden biten evlilik sonrası hayat yeniden başlar mı hatta evlenilebilir mi yıllar sonrada olsa
insan başkasına guvenebilir mi hayata guvene bilir mi?

ne olursa olsun kimsye güvenme bence neticede eşine de güvenmiştin ne oldu ? demek istediğim biz kadınlar hep sıgnacak bi liman arıyoru ... yok öyle bi liman ... kendinden başka dostun , sırdasın , arkadasın , ve sevgilin olmasın zamnla atlatırsın .. herşey gelir geçer yeniden hayatına biri elbette ki girer ... o zman oturur düşünürsün işte ... BİR ZMANLAR DEDİĞİN ANDA MUTLU OLMAYI COK TAN HAK ETMİŞSİN DEMEKTİR .herşeyin hayırlısı .. :12:

Ben de bosanmayı dsunuyorum.Bence evlıyken nasıl sorunlar zorluklar yasıyorsan,bosanınca da oyle olacaktır.Ama hayatta hersey ınsanlar ıcın.Hayırlısı dıyelım

Bosanmadan 2.evliligimi dusunuyorsun diyorlar.evet düşünülüyor hemde hersey düşünülüyor bosaniyorsun artik yikiksin bitiksin bir hayal kuruyorsun sadece hayal allahim acaba elimi tutan gozume bakan beni karsiliksiz seven bir ADAM eşim sevgilim kocam olur mu diye bir hayal...insani ayakta tutuyor sevgiye inananlarin umudu oluyor bosanirken.

Bosanmadan 2.evliligimi dusunuyorsun diyorlar.evet düşünülüyor hemde hersey düşünülüyor bosaniyorsun artik yikiksin bitiksin bir hayal kuruyorsun sadece hayal allahim acaba elimi tutan gozume bakan beni karsiliksiz seven bir ADAM eşim sevgilim kocam olur mu diye bir hayal...insani ayakta tutuyor sevgiye inananlarin umudu oluyor bosanirken.

Keşke konu açsaydınız fosil yakıt bulmuşsunuz resmen kazarken

Back
X