- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi imagemaker
-
Bilmem
Bugün çok marjinal yorumcuya denk geldim ( Eşim uygunsuz teklifte bulundu konusunda bile )
Artık vardır vardır her türlü düşünen vardır diye düşünmeye başladım
Nikahsız yaşamak ne ki o konudan sonra devede kulak kaldı benim aklımda..
İsteyen de yaşıyo zaten
Hususi boşanıp beraber yaşayan var mı hatırlayamadım da
Ben boşarsam yaşamam, yaşamımı paylaşmayı hak etmiyo ki boşamışım dimi
saçma bir düşünce şekerim her görüşten insan elbet yorum yapacaktır beğenmediğin görüşleri göz ardı etmelisiniyi de benim amacım karıştırmak değil ki .Adam gibi tartışmak fikir almak ama bazı insanlar konumdan çıksa medenice tartışacağız
tabi cnm orasi oyleyoo bizimki evlilik aşkı öldürüyor gibi lise temalı bir düşünce değildi ki. ikimiz de öyle uygun gördük, daha sonra o evlenmek istedi, bence de bir sorun yoktu, evlenmeye karar verdik, falan.
herkesin kendi hayat görüşü
yok hayır.Boşandıktan sonra mı aynı evde kaldınız
Konudaki gibi yani
ban yiyecem bu gidiste ben ya :) susuyorum ssustukca gaz verilyor :)saçma bir düşünce şekerim her görüşten insan elbet yorum yapacaktır beğenmediğin görüşleri göz ardı etmelisin
Kesinlikle
Farkettiysen 3-4 sayfada bi gelip kısacık bi mesaj yazıp gidiyor...
Canım sen boşanıp beraber yaşamaya devam edince ne değişeceğini düşünüyorsun onu bir de hele,valla medenice tartışacağıziyi de benim amacım karıştırmak değil ki .Adam gibi tartışmak fikir almak ama bazı insanlar konumdan çıksa medenice tartışacağız
Sizinki ayrı o zamanyok hayır.
boşanalım aynı evde yaşayalım biraz feveran hali içeren bir düşünce olmuş bence. evlenmeye de karar verdim zamanında ama evlenseydim de olmadı bu boşanıp aynı evde yaşamaya devam edelim demezdim zannımca.
hakarete de mi boyun eğeceğizsaçma bir düşünce şekerim her görüşten insan elbet yorum yapacaktır beğenmediğin görüşleri göz ardı etmelisin
Kelime oyununa gerek yok!nikahsız yaşayan her kadının aldatıldığından nasıl bu kadar eminsiniz? kaldı ki kocanız da size kapı orada zorla mı tutuyorum, diyebilir. o zaman sizin gururunuzu ne kurtaracak, kıytırık bir deftere attığınız bir imza mı
nikah bir zorbalık çeşidi değil, basit bir sözleşmedir, en azından kanuni hükmü bu yönde
ben o şekil algılamadım kültürsüz derkenonu mune hanim bilir hakedip haketmiyorum die cnm kismet olursada yapck bsey yok kultursuz diyemez kmse kmseye
bence hepimize ban yedirmek amacgerçekten amaç polemik mi
eğmene gerek yok kib butonu var tatlımhakarete de mi boyun eğeceğiz
tartışmayı bilenle konuşulur
fikirler farklı olabilir ama hakaret etmeden
bence hepimize ban yedirmek amac
ben yanlis anlamism o zaman ama genede tepki vermemeliydi herkesin gorusu farkli illaki herks yorum yapacak avukatym demesi bile baslibasina tepki bn alirsam ban oda hakeder basta zatenben o şekil algılamadım kültürsüz derkenmarilyn monroe açıklamasındaki kişiliklerden bahsettiğini algıladımm .. kiii sonunu göre göre evliliğe atlayan çok genç kızlarımız var bu ülkede . sonrada hamileyim yardım deyip konu açıyorlar..@imagemaker de bunu kastetmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?