boşanıp nikahsız yaşamak

sizin grubun ne savunduğu belli değil.Biri Katoliklerde bekaret var der namus abidesi yapar biri yok ayrı evde yaşar filan.Bir karar verin.

Ayrıca vicdan edep sevgi ahlak gibi kavramlar sadece doğu toplumuna has değil.İnsanlıkla alakalıdır.

ohoooo mevzuyu nasıl anlamıs
dıpnot: ınsanlıkla alakalı oldugunu savunuyoruz sabahtan berı bu yuzden evlılık kurumunu komple ortadan kaldırmaya gerek yok dıyoruz
sonunda aynı pencereden bakabılmısız demekkı

Hiç kendiniz yormayın .İnsanın dilinde tüy biter vallahi.Teşekkürler.

Konu sahibi alt edebileceği kişileri kendine hedef seçiyor, diğerleriyle ugrasmiyor bile, once kültürlü dediği cevap sahibini alıntı yapmadan eleştiriyor, karşılık veremeyeceğini bildigi için...
İster nikahlı olun ister nikahsiz, kimseyi alakadar etmez....nikah yasaklansin diye bir hezeyan atmaniz akla mantığa sığmaz...herkes bunu eleştiriyor, yan çizmeye gerek yok

katılıyorum

Bizim grup diye birşey yok !!!
Anaokulu cocuklarimiyiz ki grup kuralım
Herkesin aklı kendine yeter...
Yazdığım her yorum sadece beni bağlar. ..
Grubumuzdan (!) Herkesin her mesajını beğenmediğim gibi....
Çocuk gibisiniz ya
Kesinlikle hatam,bu saçma konuya gereginden fqzka değer verip fazla yorum yazmam....
Son olarak aksama eşinize bu konuyu açacak mercimek kadar cesaretinizin olduğunu sanmıyorum
Nasılsa sanal salla gitsin
Ya sen bizim mahalledeki zulfiye teyzeysen
Di mi ama

evet bak çözmüşsünüz bravo.
Eve geçtim ve pc yavaş zar zor alıntı yapabiliyorum
harika tespitleriniz var devam.

Ama iyilestirememisiz iste
Iyi olan birseyi ornek almak sifirdan yaratmaktan her zaman daha kolaydir
Ulke savas sonrasi yeniden insa edilirken ,kanunlari yaparken avrupa ornek alinmis hata da edilmemis

Özel hayatınıza girilsin istemiyorsunuz ama siz eesmi nikah yasaklansın diye bir fikir ortaya atıyorsunuz çünkü evliliğinizde sorunlar yaşıyorsunuz bunuda açıkça belirtiyorsunuz. Eğer iyi bir evliliğiniz istediğiniz karakterde bir kocanız olsaydı gene bu fikri savunacakmıydınız? Tabiki hayır aklınıza bile gelmeyecekti. Ayrıca biz 2. Hatta 3. Dünya ülkesiyiz kadınlarımızın hali ortada yazıktır günahtır bu kadae uğraşılıyor nikah yapın haklarınız için diye . Hanımlar biz bir ütopyada yaşamıyoruz . Lütfen realist olun. Bir fikir ortaya atarken belirli bir kesim için değil tüm halklar için ve tüm yaşam standartları için uygun fikir olsun.

evet belki kendimi mutlu hissetseydim bu konuyu açmazdım.Hayatıma devam ederdim.
Kadınlarımızın kaçı mutlu ,kaçı kocasına babasına muhtaç değil.
Bir çok kadın kocasını hayat sigortası olarak görüyor.
Ülkemizin şartları malum

Size yürekten çok samimi bir şey söylemek isterim ki eşiniz sizi zerre haketmiyor, bunu söylediğim içinde özürdilerim haddime değil, ancak önceki konularınızı okudum. Tekrar özürdilerim ama bu düşüncemi bilmenizi istedim

resmi nikah yasaklansın zaten kadınlar eziliyor bu ülkede. iyice ezilsin..
adam yaşlanmış karısını pardon nikah yasak ya ,evli değil,
hayat arkadaşını söyle tekmeyle kapıya atsın kadında ne nafaka alsın, nede maldan hak iddia etsin,ortada kalsın dırımdızlak..
.
resmi nikah yasaklansın. çocuk olduğunda adam çocuğu istemesin. kimliği bile olmasın çocuğun okulada gidemesin.
resmi nikah yasaklansın adam vefat etttiğinde maaşı eşine bağlanmasın. ortada kalsın kadın.
resmi nikah yasaklansın,
sonra kadınlaar olarak oturup yas tutalım ağlanacak halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…