- Konu Sahibi imagemaker
-
Çok doğru düşünmüşsünüz.
Forumu okuyan ancak yorum yapmaya ancak çok sinirlendiğinde karar veren bir kesim var, boş zamanlarınızda bunu da düşünebilirsiniz.
Bu kadar mizahtan yoksun bir mesaja daha fazla cevap vermeyeceğim.
sizin grubun ne savunduğu belli değil.Biri Katoliklerde bekaret var der namus abidesi yapar biri yok ayrı evde yaşar filan.Bir karar verin.Neden Avrupanın hep ışıltılı taraflarını görüyorsunuz peki?
Hamilesin 18 yaşında evladın sormadan ayrı eve çıkacak
Gece yarısı merak edip aradığında öf mama yaaa belamisin hanslayim işte diyecek
Ertesi gece Hans kim?tomasta kalicam bu gece diycek...
Ertesi ertesi geceler telefonu bile almayacak
Hep beraber bayram yemeği yok
Anane dede hala sevgisi yok
Yok oğlu yok
Bende bunları yadasaydim hicap duyardım hanimefendi
din lafini one surme cnm bidaha uyardilar ya banlanma :)Insanlari dinsiz olmaya kadar itham ediyorlar hala sonradan herkes kizdi diyorsunuz ilginc.
ohoooo mevzuyu nasıl anlamıssizin grubun ne savunduğu belli değil.Biri Katoliklerde bekaret var der namus abidesi yapar biri yok ayrı evde yaşar filan.Bir karar verin.
Ayrıca vicdan edep sevgi ahlak gibi kavramlar sadece doğu toplumuna has değil.İnsanlıkla alakalıdır.
Hiç kendiniz yormayın .İnsanın dilinde tüy biter vallahi.Teşekkürler.Verilen cevaplardan tezin doğruluğu belli.
Evlilik kadına verilen hakmış da, yok efendim kolayca çıkıp gidemezmiş de.
Siz gerçekten kocanızı sevseniz, kolayca çıkıp gidebilsin ama sadece size olan sevgisinden kalsın istersiniz.
Ama sizler nikaha aşık olduğunuz için, o muhteşem konumunuzu umursamayan bir konuya saçmasapan ithamlarla saldırıyorsunuz.
Konu sahibine bile cevap vermiyor, birbirinizle onun başlığında dedikodusunu yapıyorsunuz.
Evet bağlayıcı her kurum gibi evlilik insanları sıkar, boğar. Bunun aksini iddia eden insan sıkılmaya da boğulmaya da aslında bayılıyordur.
Dar alanda kısa paslaşmalar :)))din lafini one surme cnm bidaha uyardilar ya banlanma :)
Konu sahibi alt edebileceği kişileri kendine hedef seçiyor, diğerleriyle ugrasmiyor bile, once kültürlü dediği cevap sahibini alıntı yapmadan eleştiriyor, karşılık veremeyeceğini bildigi için...
İster nikahlı olun ister nikahsiz, kimseyi alakadar etmez....nikah yasaklansin diye bir hezeyan atmaniz akla mantığa sığmaz...herkes bunu eleştiriyor, yan çizmeye gerek yok
bu konu tartsma yaratmaya giriyor bnce ya kapatlsn konu kmse tartsmasn :)Dar alanda kısa paslaşmalar :)))
bı formatauygunmu vakkası daha yasadık bugunbu konu tartsma yaratmaya giriyor bnce ya kapatlsn konu kmse tartsmasn :)
Bizim grup diye birşey yok !!!sizin grubun ne savunduğu belli değil.Biri Katoliklerde bekaret var der namus abidesi yapar biri yok ayrı evde yaşar filan.Bir karar verin.
Ayrıca vicdan edep sevgi ahlak gibi kavramlar sadece doğu toplumuna has değil.İnsanlıkla alakalıdır.
aynen icimde tedirginlik var ins banlanmayzbı formatauygunmu vakkası daha yasadık bugun
hepımıze gecmıs olsun
evet bak çözmüşsünüz bravo.Konu sahibi alt edebileceği kişileri kendine hedef seçiyor, diğerleriyle ugrasmiyor bile, once kültürlü dediği cevap sahibini alıntı yapmadan eleştiriyor, karşılık veremeyeceğini bildigi için...
İster nikahlı olun ister nikahsiz, kimseyi alakadar etmez....nikah yasaklansin diye bir hezeyan atmaniz akla mantığa sığmaz...herkes bunu eleştiriyor, yan çizmeye gerek yok
temız camasır pıjama gonderırsınız artıkaynen icimde tedirginlik var ins banlanmayz
Ama iyilestirememisiz isteNeden illede avrupadan alip inşa ediyoruz? Peki bugünkü yozlaşmiş yapı hariç bizim kendi kültürümüze ve asil özümüze dayanarak bir toplum inşa edecek kadar beynimiz yok mu?
Anne baba benzetmesi yapmişsiniz ama ben 3 sene avrupanin göbeğinde yaşamiş ve orada okumuş biri olarak hiç de anne baba sifatinda medeniyetler beşiği gibi görmüyorum.
Bence biz benliğimizle var olalim, kendi medeniyetimizi iyileştirelim de onlar bizden kopya çeksinler.
bende dahilim buna tek sen degil burda tartismaya acik herks banlanabilir cnmtemız camasır pıjama gonderırsınız artık
kaderımse cekerım
evet belki kendimi mutlu hissetseydim bu konuyu açmazdım.Hayatıma devam ederdim.Özel hayatınıza girilmesin istemiyorsunuz ama siz eesmi nikah yasaklansın diye bir fikir ortaya atıyorsunuz çünkü evliliğinizde sorunlar yaşıyorsunuz bunuda açıkça belirtiyorsunuz. Eğer iyi bir evliliğiniz istediğiniz karakterde bir kocanız olsaydı gene bu fikri savunacakmıydınız? Tabiki hayır aklınıza bile gelmeyecekti. Ayrıca biz 2. Hatta 3. Dünya ülkesiyiz kadınlarımızın hali ortada yazıktır günahtır bu kadae uğraşılıyor nikah yapın haklarınız için diye . Hanımlar biz bir ütopyada yaşamıyoruz . Lütfen realist olun. Bir fikir ortaya atarken belirli bir kesim için değil tüm halklar için ve tüm yaşam standartları için uygun fikir olsun.
Size yürekten çok samimi bir şey söylemek isterim ki eşiniz sizi zerre haketmiyor, bunu söylediğim içinde özürdilerim haddime değil, ancak önceki konularınızı okudum. Tekrar özürdilerim ama bu düşüncemi bilmenizi istedimevet belki kendimi mutlu hissetseydim bu konuyu açmazdım.Hayatıma devam ederdim.
Kadınlarımızın kaçı mutlu ,kaçı kocasına babasına muhtaç değil.
Bir çok kadın kocasını hayat sigortası olarak görüyor.
Ülkemizin şartları malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?