belkı hatıurlayanlar vardır esım cezaevındeyken ona ıhanet edıp bunu ıtıraf edıp esımden gecen ay bosanmıstım once tehtter hakaretler ama sonucta bosandık bosandıgımdan berı esımden kurtulamıyorum sureklı hala barısmak ıstıor arıyor msjlar yardırıyor donmeyınce ofkelenıp tehtıtler edıyor....bosandıgımız da o ıcerdeyken aldıgım eve esylara kadar herseyı ona verdım cocuklarında velayelerı babada zaten bırsey olunca cocuklarla vuruyor benı cocuklarım 13 ve 7yasındalar ne yapacagımı bılmez durumdayım duzelıcek ınan dıye ısrar edıyor erkek ıhanet ettıgınde hazmedemezken benım yaptıgımı nasıl hazmedecek anlamıyorum ona bosanmadan zamana bırak demıstım yapmadı sureklı eve gel evıne don cabası var gecen o yokken eve gırıp kıyafetlerımı almak ıstedım kapının anahtarı degısmıs ondan once gıttıgımde ıse butun kaıyafetlerım cuvallanmıs kardeslerının resımlerı heryere dosenmıstı gorumcemler kaynanamlar hemen sıfır eve yerlesmısler....
arkadaslar neolur cok yargılamadan bana akıl verın nasıl bır yol ızlemelıyım onun tehtıtlerıne boyun egmek ıstemıyorum ısyerımden cocuklarımdan sureklı benı vuruyor...barıssak nasıl ılerlerkı sızce bu bır avukatla gorustum zınadan 6ay sonra cocuklar ıcın velayet davası acabılcegımı soyledı babam ıse esıme sureklı gerı gelıcek dıye sozler verıyormus kafayı gercekten yıycem keske boyle olmasaaydı ama bu saaten sonra nasıl olucakkkı.....
arkadaslar neolur cok yargılamadan bana akıl verın nasıl bır yol ızlemelıyım onun tehtıtlerıne boyun egmek ıstemıyorum ısyerımden cocuklarımdan sureklı benı vuruyor...barıssak nasıl ılerlerkı sızce bu bır avukatla gorustum zınadan 6ay sonra cocuklar ıcın velayet davası acabılcegımı soyledı babam ıse esıme sureklı gerı gelıcek dıye sozler verıyormus kafayı gercekten yıycem keske boyle olmasaaydı ama bu saaten sonra nasıl olucakkkı.....