• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken altin paylasimi nasil olmali?

altın paylaşımı derken biraz daha açarsan sevinirim.. düğünde takılan bütün takılar kadına kalır yasal olarak kanunda böyledir..ama evlilik sürecinde yapmış olduğunuz altınlardan bahsediyorsan onlar eşit olarak ikiye bölünmesi gerekiyor.. şartlarınız ne olduğunu bilmediğim için anca bu kadar yardımcı olabilirim

Dugunde takilan altinlari sordum

Düğünde takılan altınlar mehirdir ve geline aittir. Anlaşmalı boşanıyorsan elinde darp raporlarn varsa ve yahut senınle evliyken senı aldatmış ve bunların kanıtın varsa maddi manevi tazminat iste derim. Ve unutma şu süreç sıkıntılı ve zor. bu yüzden piskolojik destek almanı öneririm. Ve biten evliliklerin ardından bazı eşler affet pişmanım değiştim falan derler. yanı etrafımda gördüklerim genelde bunlar sen sakın bunlara kanma ve önune yasamına devam et. Eğer ki sana nispet için görümcen abisine kız arıyorsada takma sen önemsedikce kendilerini bi halt zannetmeye başlayacaklar.bu yüzden; kendini hiç bir zaman salma dimdik ayakta dur. Kimse unutulmaz değildir. Yeter ki Allah'a sığın ve ondan dile arkadaşım. Bu zor süreçte Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah'a emanet ol... :3::31:

Son düzenleme:
Arkadaslar anlasmali bosanirken altinlari nasil paylastiniz tazminat almalimi ne onerirsiniz......

Cnm bence sen varya hic bu anlasmali bosanma olaylarina girme direk cekismeli ac davani elindede delillerin varsa nafakada alirsin tazminatta ben anlasmali bosanmaya karsiyim egerki onlar senin hakkinsa karsi taraf senin hakkini yediyse sende almalisin söke söke yanlarina kar birakmamalisin !!! mesela bende su an bosanma asamasindayim ve eski esim beni bir kac kez kandirmaya calisti iste gel anlasmali yapalim ben sana istedigin parayi gondereyim vs vs bunlarin hepsi palavra inan benim icin para altin bunlar onemli degil sadece maneviyatimin ve maddiyatimin cok zedelendigi icin bende tazminat ne nafaka davasi actim ve kazanacagimada inaniyorum Allah'in izniyle cunku elimde cok delilim var ayrica ben dini nikah yaptigimda mehirin ne oldugunu bilmediklerini iddia ettiler hakkimi cok yediler cok ve altinlarimida caldilar dugun gecesi haram olsun diyorum baska bisi demiyorum bende bi sekilde bunlari ispat ettim !!!! kendimden ornek verdim birakalimda birazda onlar SIKINTIYA girsin bizim hayatimiz maf oluyo sonucta olan bize oluyo yanlarina kar kalmasin !!!!

Sagolun arkadaslar bana kendi ailemin taktiklarini veriyor agliyor sizliyor param yok dyor o kadar acindiriyor ki kendini kari gibi aglyor pislik dovdu sovdu hersey yapti gel diyor utanmadan .....

Back
X