- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi kuzeyyyildizi
Şimdi dava açılcak ben avukatla da konusucam da benim durumumu yaşayan varsa bilgi versin lütfen..eş kişisi beni evden kovdu sorsan kovmadım sen valiz hazırlamıştın diyor evet hazırlamıştım gidecektim ama oda kal demedi zaten defolun dedi.ben evden çıktım 3 aydır ailemin yanındayım kızımla.mahkemede ortak mülk te oturma hakkı istesem verilir mi ve ev kira evi taşıyabilir miyim ailemin ev ilçede bnm evim merkezde.çekişmeli olacağı için dava uzun sürecek ben ailemin yanında değil kendi evimde kalmak istiyorum. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
Konuyu biraz daha açayım eşim bizim evimizde tüm alınana eşyalarla oturuyor sen çık bn çocukla oturayım diyorum kabul etmiyor onu evden çıkarıp ben kızımla eve yerleşşsem sonra o evi merkezden ilçeye taşısam boşanma devam ederken olur mu
Konuyu biraz daha açayım eşim bizim evimizde tüm alınana eşyalarla oturuyor sen çık bn çocukla oturayım diyorum kabul etmiyor onu evden çıkarıp ben kızımla eve yerleşşsem sonra o evi merkezden ilçeye taşısam boşanma devam ederken olur mu
Son düzenleme: