- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi kuzeyyyildizi
Siz bir soru sormuşsunuz ama arkadaslar bilmedikleri gibi, sacma sacma sorular sorup size bir sürü laf anlattırmışlar ben de ona takıldım kolay gelsin.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastalık bu ya, nasıl bir insanmışEvlenirken herşeyi biz yaptık eşya altın düğğn gelinlik ne lazımsa bana hediye olarak takacakları bileziğe kadar...ne borcu ödemesi gittin çek cezanı diyor kızım hastanede yattı ağzımla para istedim gittin ne halin varsa gör dedi eşya neden bırakayım bu adama donuna kadar alasım var
mahkemeye kadar istese cok rahat esyalari alip gidebilir amaZaten başka ev tutucam o evde kalmicam ama suan ailemin yanındayım iş mal kaçırmaya girmemeli şuan bizim evimizde eşim kalıyor e o evdeyken hadi sen çık ben oturcam desem çıkmaz evden mahkeme bana oturma hakkı vermeli ki o çıksın bidaha da girmesin
Faturalar onun üstüne fakat bizim nikahımız 5-6 ay önceden kıyıldı ben öle istedim eşyaları sonra aldıkEşyaların faturaları kimin üstüne ,siz aldığınızı ispat edebiliyor musunuz
Hiç bişi alamazsın vs modunda kişisel seyleri aldım benim derdim kaba eşya diye tabir edilen dolap yatak koltuk falan..aynen o kafada kendince beni zora sokmak için ne kredilere ne kızına bir lira vermiyor gittin çekeceksin diyor ağzına lahmacun küreğiyle vursam içim soğumazDüzgünce çocuğun eşyalarını almak istiyorum deyin, hatta işteyken gidip anahtarla açmayı deneyin.
Ama baktınız tatava yapıyor hiç istemeyin, uğraşmayın mahkeme versin kararı
Kendini bir şey sanmaya, bensiz hiçsin moduna giriyor sanırım eşyaları istedikçe
Belki çektiğiniz kredi mahkemede delil olabilir anlamam böyle konulardan ama
Şimdi dava açılcak ben avukatla da konusucam da benim durumumu yaşayan varsa bilgi versin lütfen..eş kişisi beni evden kovdu sorsan kovmadım sen valiz hazırlamıştın diyor evet hazırlamıştım gidecektim ama oda kal demedi zaten defolun dedi.ben evden çıktım 3 aydır ailemin yanındayım kızımla.mahkemede ortak mülk te oturma hakkı istesem verilir mi ve ev kira evi taşıyabilir miyim ailemin ev ilçede bnm evim merkezde.çekişmeli olacağı için dava uzun sürecek ben ailemin yanında değil kendi evimde kalmak istiyorum. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
Konuyu biraz daha açayım eşim bizim evimizde tüm alınana eşyalarla oturuyor sen çık bn çocukla oturayım diyorum kabul etmiyor onu evden çıkarıp ben kızımla eve yerleşşsem sonra o evi merkezden ilçeye taşısam boşanma devam ederken olur mu
Şunuda söylim boşanmada kararlıysan çekişmeliye hiç girme 3-5 yıl sürüyor. Boşanma protokolu hazırlat imzala hemen boşanalım de bence. Ancak evi terk eden giden biri varsa hakim uzatmıyor. Evi terk etmek ciddi bir sorun sana şunu derim. Madem bu şekilde bir eşin var sağlam bir avukat tut kendine canına oku. Öyle kolay değil yuva yıkılması yıkmaya kalkan sonuçlarına katlansın. Seni çok iyi anlıyorum ancak öfkeylede kalkma dua et bol bol Allahım yuvanızı toparlasın İnşallah.Şimdi dava açılcak ben avukatla da konusucam da benim durumumu yaşayan varsa bilgi versin lütfen..eş kişisi beni evden kovdu sorsan kovmadım sen valiz hazırlamıştın diyor evet hazırlamıştım gidecektim ama oda kal demedi zaten defolun dedi.ben evden çıktım 3 aydır ailemin yanındayım kızımla.mahkemede ortak mülk te oturma hakkı istesem verilir mi ve ev kira evi taşıyabilir miyim ailemin ev ilçede bnm evim merkezde.çekişmeli olacağı için dava uzun sürecek ben ailemin yanında değil kendi evimde kalmak istiyorum. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
Konuyu biraz daha açayım eşim bizim evimizde tüm alınana eşyalarla oturuyor sen çık bn çocukla oturayım diyorum kabul etmiyor onu evden çıkarıp ben kızımla eve yerleşşsem sonra o evi merkezden ilçeye taşısam boşanma devam ederken olur mu
Evde ailemde vardı kavga çıktı ailemin üstüne yürüyüp tehdit edip evden kovdu üstüme bekarlıktan evim vardı onu aileme devrettim o yüzden bekledim kişisel şeylerimi aldım evden zaten derdim ev kurmak için paramın olmaması ama çocukla baba evi zor Allah ailemden razı olsun maddi manevi hiç bişiyi esirgeme diler anlaşmalıya yanaşmıyo hiç bi şartını kabul etmiyorum elinden geleni yap diyor bende avukat tuttum elimden geleni yapıcamŞunuda söylim boşanmada kararlıysan çekişmeliye hiç girme 3-5 yıl sürüyor. Boşanma protokolu hazırlat imzala hemen boşanalım de bence. Ancak evi terk eden giden biri varsa hakim uzatmıyor. Evi terk etmek ciddi bir sorun sana şunu derim. Madem bu şekilde bir eşin var sağlam bir avukat tut kendine canına oku. Öyle kolay değil yuva yıkılması yıkmaya kalkan sonuçlarına katlansın. Seni çok iyi anlıyorum ancak öfkeylede kalkma dua et bol bol Allahım yuvanızı toparlasın İnşallah.
Evde ailemde vardı kavga çıktı ailemin üstüne yürüyüp tehdit edip evden kovdu üstüme bekarlıktan evim vardı onu aileme devrettim o yüzden bekledim kişisel şeylerimi aldım evden zaten derdim ev kurmak için paramın olmaması ama çocukla baba evi zor Allah ailemden razı olsun maddi manevi hiç bişiyi esirgeme diler anlaşmalıya yanaşmıyo hiç bi şartını kabul etmiyorum elinden geleni yap diyor bende avukat tuttum elimden geleni yapıcam
Krediyi evliyken çektiyseniz borçta ortak oluyor.. avukatınızla bunuda görüşün isterseniz..Evlenirken herşeyi biz yaptık eşya altın düğğn gelinlik ne lazımsa bana hediye olarak takacakları bileziğe kadar...ne borcu ödemesi gittin çek cezanı diyor kızım hastanede yattı ağzımla para istedim gittin ne halin varsa gör dedi eşya neden bırakayım bu adama donuna kadar alasım var
Onların hepsini görüştük zaten borç tutarını tazminat olarak alıcazKrediyi evliyken çektiyseniz borçta ortak oluyor.. avukatınızla bunuda görüşün isterseniz..
Yok hiç bişi paylaşmıyorum yazmıyorum zaten suçlu duruma düşmemek için nasıl bi yol izleneceğini nasıl olabileceğini merak ettimeşyalarınızı alacaksanız da kanunen izinli olun sonra mal kaçırdı diye tazminat isteme hakkı bulunmasın
eğer o evi size sormadan dağıtırsa tazminat hakkınız var
ailesi veya eşiniz hakkında herhangi bir yerde sosyal medya dahil hakaret rencide edici bir paylaşım
iğneleyici bir paylaşım yaparsanız
haklı iken haksız olursunuz
kesinlikle özellikle mesajlaşmada yazılan herşey lehinize ya da aleyhinize delil olacağını unutmayın
Evet mahkeme oturma hakkini kadina veriyor. Bizde oyle oldu ama ben oturmadim.Şimdi dava açılcak ben avukatla da konusucam da benim durumumu yaşayan varsa bilgi versin lütfen..eş kişisi beni evden kovdu sorsan kovmadım sen valiz hazırlamıştın diyor evet hazırlamıştım gidecektim ama oda kal demedi zaten defolun dedi.ben evden çıktım 3 aydır ailemin yanındayım kızımla.mahkemede ortak mülk te oturma hakkı istesem verilir mi ve ev kira evi taşıyabilir miyim ailemin ev ilçede bnm evim merkezde.çekişmeli olacağı için dava uzun sürecek ben ailemin yanında değil kendi evimde kalmak istiyorum. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
Kiracı olsa da oluyor, çok eminim araştırmıştımKiracı imiş. O dediğiniz mülk sahibi olunduğu durumlarda değil mi?