Boşanırken hala aynı evde yaşayanlar varmı?durumunuz nedir

O kısım çok zevkli geliyor bana
Biz bu süreci aynı evde geçirdiğimiz ve tıpkı bekarken ki hallerimizi yaşadığımız için biz direkten dönüp devam ettik

O kısım çok zevkli geliyor bana
Biz bu süreci aynı evde geçirdiğimiz ve tıpkı bekarken ki hallerimizi yaşadığımız için biz direkten dönüp devam ettik

Ne güzel Allah mutlu etsin
Bizimkisi öyle olmuyor. Bana davamı geri çekmediğim sürece yokmuşum gibi davranacağını söylüyor. Hiç konuşmAyıp ayrı yatıp başka odalarda oturuyoruz. Mahkeme gününe kadar . Bu şekilde daha zor.boşanmakda net değildim. Artık netim. Benim gibi olanları merak ediyorum bende.

Bizimkisi öyle olmuyor. Bana davamı geri çekmediğim sürece yokmuşum gibi davranacağını söylüyor. Hiç konuşmAyıp ayrı yatıp başka odalarda oturuyoruz. Mahkeme gününe kadar . Bu şekilde daha zor.boşanmakda net değildim. Artık netim. Benim gibi olanları merak ediyorum bende.
İyi düşün karar ver hakkında hayırlısı olsun gerçekten

Bence sizin ilişkiniz henüz bitmemiş. İyi düşün, hayırlısını diliyorum

Keşke bitseymiş. Neden bu aileler her zaman barıştırmaya çalışır :( onlar yüzünden bu evliliği sürdürüp davayı geri çektim ne oldu 2 ay sonra yine boşanmadığıma pişmanım yine :( arkamda bi ailem olmadı

Back
X