• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanırken mal paylaşımı

angel_x88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
32
5
38
37
Merhaba Necdet bey
4 ay önce eşim evi terketti geçerli bi sebebi yok benim danışmak istediğim evlenmeden öncesi banka hesabımda bir miktr oaram vardı evlenince eşimin bekarlığundan kalma kredileri vs icralık durumu vardı. Benim bankadaki param ve düğün takılarımla ödendi sonra kredi ile arabaaldık benim maaş hesabımdan ortak olarak ödendi şubat 2015 te krediyle ev aldık eve 15 bin değerinde bileziğimi bozdurdum 55 bin peşinat verdik 92 bin kredi çekildi sadece 4 ayını birlikte ödedik sonra terkettiği için tek başıma ödemeye devam ettim zira kredi benim adıma. İkimizde devlet memuruyuz ben birde örgün öğretim üni okuyordum ayrıca ben 1 sene önce doğum yaptım bu olaylardan ötürü sütüm kesildi okulumu dondurup ücretsiz izne ayrıldığım işime tekrar başladım krediyi ödeyebilmek için. 4 aydır tek başıma ödüyorum
Benim sorum mahkemede evlenmeden önceki borçlarını evlendikten sınra ödediğim için Talep edebilir miyim?
Ev üzerinde nasıl bir paylaşıma gidilir?

Back