- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
1.5 yillik evliyim.34 yasindayim,esim5 yas buyuk benden ,esim muhafazakar biri ,giyimime cok tepki aldim, pantolon vs onlarin tarafta yasakti,cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda.ilk3 ay sabah 10 aksam 12 kayinvalidedeydim hergun bir pazarimiz var ondada hadi koyegidiyoruz,hafta icide kayinpederin arayipta koye gidelimlerini saymiyorum,ailesi surekli bizi takip ediyordu ne yaptik ne ettik diye sanirim,annesini gunluk aramami istiyordu,ben aramayim annesi arar niye aramadin diye ararlar bide kinayeli kinayeli,misafir geldi gel is yapiyoz gel ,hic biyerre esimi gezmeye cikaramiyorum.evdeyken surekli uyur,tobe kaldiramazsin,benim 17 yasimdan beridir arabam vardir evlendim hic araba gormedim araba var ortak kendileri kullaniyor ben istedim alirim ama ailem ne der dedi durdu ikna ettim bu sefer bensiz kullanamazsin alirim anahtri giderim dedi.kiz kardesleri arabali gider gelriler istedikleri yeri gezerler.ben tek gezemezmisim bi yerede cikarttirmiyor inada cikinca tiripler kavga vs aile gitmelerime cok karisir oldu akrabalarima bayramda ramazanda goturemem istemez.balayina ailesi ayipliyor diye cikamadik uc ay sora cikabildik.durumu o kadar iyi ama cimrilik basa bela .daha bide ayni binada oturmak istemezmi kiz kardesi elti kayinvalide bide eltinin akrabasi yok artik dedim.
Alisik deyilim gec evlendim annem hic istemedi.Herseyi burnumdan getirdiler soz nisan dugun,annemin istememesini hep kullandilar sanirsiniz onlar istemiyor ne dogru duzgun esya taki gezme hic bise olmadi bisede beklemedim esimle iyi olayim onemli deyil dedim ama goruyorumki herkes bi oyun icinde.
Bosanma davasini actim esimin aile dava kagidini duyunca saymislar vs nankormusum paragozmusum vs kv beni kesinlikle istemiyomus vs,esimde surekli arar msj atar bosanmayalim diye zamanla duzelir diye,ama hataliyim vs yok biseyleri degistircem dusunceside yok
Sizce ne yapmaliyim annem kesinlikle donme diyo babanda zamanla duzelir diyo kafam cok karisik aslinda dogru yaptigimada inaniyorum ama zamanla gercekten duzelirmi odavar....
Alisik deyilim gec evlendim annem hic istemedi.Herseyi burnumdan getirdiler soz nisan dugun,annemin istememesini hep kullandilar sanirsiniz onlar istemiyor ne dogru duzgun esya taki gezme hic bise olmadi bisede beklemedim esimle iyi olayim onemli deyil dedim ama goruyorumki herkes bi oyun icinde.
Bosanma davasini actim esimin aile dava kagidini duyunca saymislar vs nankormusum paragozmusum vs kv beni kesinlikle istemiyomus vs,esimde surekli arar msj atar bosanmayalim diye zamanla duzelir diye,ama hataliyim vs yok biseyleri degistircem dusunceside yok
Sizce ne yapmaliyim annem kesinlikle donme diyo babanda zamanla duzelir diyo kafam cok karisik aslinda dogru yaptigimada inaniyorum ama zamanla gercekten duzelirmi odavar....