- Konu Sahibi duygusalnupelda
Kizlar merhaba 20 gun sonra bosanmak icin ilk durusmamiz var cekismeli bir bosanma 4 yasinda bir oglum var esim velayeti istediginden dolayi davamiz cekismeliye dondu acikcasi ortada buyuk bir problem olmadigindan dolayi ben pek bosanma taraftari degilim ama 10 aydir ayri kaldigimizdan dolayi esime bircok kez iyi dusun bak geri donusu yok bu isin dedigim halde esim hep net bir sekilde biz bittik artik deyip duruyordu bende bana yazdigi tebligata cevap olarak bosanmak istedigimi teblig ettim mahkemeye. Su gun bile benim icin o mahkemeye cikana kadar bitmedi cnku esimi sanirim onca yasanan seylere ragmen hala seviyorum ve oglumun bu ayriliktan daha fazla etkilenmemesi icin cabaliyorum. Esime cok soyluyorum cikarma bizi o mahkemeye ondan sonra geri donusu yok benim icinde bitecek diyorum 20 gunde onu nasil ikna edebilirim. Ama suan esimin ciddi sikintilari var hem saglik yonunden hem meslek yonunden hemde cocuguna duskun bir baba evladini 15 gunde 1 gun goruyor ve benm bilmedigim daha buyuk sikintilari varmis. Ne olursa olsun yaninda olmak istiyorum bu sikintilari sirt sirta vererek atlatalim diyorum ama benimle konusmak bile istemiyor ne telefonda ne yuz yuze psikolojik olark cokmus durumdayim ne yapmam gerektigini bilmiyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var