Bosanirmiyiz acaba?

duygusalnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
26
5
36
35
Ankara
Kizlar merhaba 20 gun sonra bosanmak icin ilk durusmamiz var cekismeli bir bosanma 4 yasinda bir oglum var esim velayeti istediginden dolayi davamiz cekismeliye dondu acikcasi ortada buyuk bir problem olmadigindan dolayi ben pek bosanma taraftari degilim ama 10 aydir ayri kaldigimizdan dolayi esime bircok kez iyi dusun bak geri donusu yok bu isin dedigim halde esim hep net bir sekilde biz bittik artik deyip duruyordu bende bana yazdigi tebligata cevap olarak bosanmak istedigimi teblig ettim mahkemeye. Su gun bile benim icin o mahkemeye cikana kadar bitmedi cnku esimi sanirim onca yasanan seylere ragmen hala seviyorum ve oglumun bu ayriliktan daha fazla etkilenmemesi icin cabaliyorum. Esime cok soyluyorum cikarma bizi o mahkemeye ondan sonra geri donusu yok benim icinde bitecek diyorum 20 gunde onu nasil ikna edebilirim. Ama suan esimin ciddi sikintilari var hem saglik yonunden hem meslek yonunden hemde cocuguna duskun bir baba evladini 15 gunde 1 gun goruyor ve benm bilmedigim daha buyuk sikintilari varmis. Ne olursa olsun yaninda olmak istiyorum bu sikintilari sirt sirta vererek atlatalim diyorum ama benimle konusmak bile istemiyor ne telefonda ne yuz yuze psikolojik olark cokmus durumdayim ne yapmam gerektigini bilmiyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var

Kizlar merhaba 20 gun sonra bosanmak icin ilk durusmamiz var cekismeli bir bosanma 4 yasinda bir oglum var esim velayeti istediginden dolayi davamiz cekismeliye dondu acikcasi ortada buyuk bir problem olmadigindan dolayi ben pek bosanma taraftari degilim ama 10 aydir ayri kaldigimizdan dolayi esime bircok kez iyi dusun bak geri donusu yok bu isin dedigim halde esim hep net bir sekilde biz bittik artik deyip duruyordu bende bana yazdigi tebligata cevap olarak bosanmak istedigimi teblig ettim mahkemeye. Su gun bile benim icin o mahkemeye cikana kadar bitmedi cnku esimi sanirim onca yasanan seylere ragmen hala seviyorum ve oglumun bu ayriliktan daha fazla etkilenmemesi icin cabaliyorum. Esime cok soyluyorum cikarma bizi o mahkemeye ondan sonra geri donusu yok benim icinde bitecek diyorum 20 gunde onu nasil ikna edebilirim. Ama suan esimin ciddi sikintilari var hem saglik yonunden hem meslek yonunden hemde cocuguna duskun bir baba evladini 15 gunde 1 gun goruyor ve benm bilmedigim daha buyuk sikintilari varmis. Ne olursa olsun yaninda olmak istiyorum bu sikintilari sirt sirta vererek atlatalim diyorum ama benimle konusmak bile istemiyor ne telefonda ne yuz yuze psikolojik olark cokmus durumdayim ne yapmam gerektigini bilmiyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var
Peki eşinin senden bukadar sogumasının sebebini yazmamışsın canım. Ne olduda soğudu istemiyor seni. İşinde dışarda ne kadar sıkıntısı olursa olsun seninle alakası yok ama seninle ilgili net karar vermiş. Çokta yalvarma bence seni istemeyeni sende isteme çokmu şımarttın bu adamı acaba :110:

G Gul-Can canim esimin benden sogumasinin sebepleri klasik kadin tripleri nazlari kaprisleri onun disinda bisey yok cok sukur belkide esim kendini sogutmak istedi onu insan yerine koymuyormusum erkekligine hice sayiyormusum yaa bu nasil olur anlamiyorum ben herseyi onunla yapmak isterdim izinsiz akrabalarima bile gitmezdim kafama buyruk biri degilimdir ben sunu anladim kayinvalidem hep bu kiz seni ev bark sahibi yapmaz diyordu onlarinda gazina geldi sanirim ama ne olursa olsun yuz kizartici bisey olmadigi surece bitemez diyorum cnku bende anne babasi ayri bir cocuk olarak buyudum kardesimle destek olduk hep birbirimize ama bnm evladim oyle olamicak bir cocuk ve anne baba ayriligini 4 yasindan beri en derininden hissedecek

bisoru bisoru cok cok cok haklisin ama bir turlu toparlanamiyorum bir turlu gozumu acamiyorum ayilamiyorum kalbime ve beynime hukmedemiyorum surekli esimle guzel gunlerimizi dusunuyorum cocugum surekli bizi yan yana istiyor oda beni cokertiyor esimin bana yaptiklarini anlatsam dersinizki kizim salakmisin sen neden hala istiyosun bu adami ama iste oyle olmuyo 6 seneyi bir cirpida cope atamiyorsun

Kimse istemez yuvası bozulsun canım ama karşında seni istemeyende biri var. Dediğim dogru kocana çok taviz vermişsin şımartmışsın seni kaybetme korkusu yaşamamış rahatmış gayet. İnşallah istediklerin olur yuvana dönersin ama kendini ezdirme bence. Kapris naz bütün kadınlar yapar bunlar bahane degil canım hayatında başkası olmasıdıgına eminmisin.

Yok canim hayatinda baska biri oldugunu dusunmuyorum biz 1 bck sene oncede boyle bir ayrilik yasamistik 7 ay ben ailemin yaninda kalmistim ama o zmn mahkemeye falan basvurmamisti suan esim mesleginden dolayi 4 ay once bi kaza oldu ve yaralandi saglik yonunden hic iyi degil ve bu surecte ailesi bakti ona ben o yogun bakimdayken girmek istedigimde iceri bile aldirmadi beni onun bitirdigi cok asikar ama bu sebeplerle olmasini hazmedemiyorum ve cocugum babaya duskun bir cocuk ne bensiz ne onsuz yapabiliyo onun icin herseye bir sunger cek diyorum ve hep sessiz kaliyo

Nasıl bir kazaydı. Elden ayaktan mı düştü? Yada ne biliyim. Kendisine acımanı istememiş olabilir. Gurur yapmıştır.
Bana sevgisizlikten çok yetememe problemi yaşıyor gibi geldi.
Onun ailesi ne diyor bu duruma? Ara bulacak bir büyük yokmu? Sözünü dinleyeceği..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur

Karindan kursun yedi meslekte kazayla olan bir durum ve 5 aydir yuruyor faln ama bobreklerde sikinti var ve surekli amelyat oluyo ailesi bastan beri sessiz sedasiz hicbirsey demediler hala demiyorlar hatta esimin vurulmasini bile benim ahim tuttu diye bana kin güdüyorlar ailesinden bir yol olmaz ama esimi vazgecirmeye calisiyorum ben esim cok sabit fikirlidir ve acayip dirayetli ve sabirlidir benim nazlarim benim kaprislerim agir geldi ona suan ekmek elden su golden ailesinin yaninda hicbir sorumlulugu olmadan yasiyo iste. Onceki ayrilma sebebimiz yine benm nazimi kaprisimi cekemeyip istemiyorum dedi ve ben ailemin yaninda 7 ay kaldim. Sonra bu tekrar barismak istedi ve evimizi yeniden kurduk.yani anlam veremiyorum bende calisiyorum esimde zaten gecesi gunduzu belli olmadan calisiyordu bi izinli gununde ayda yilda bir denk gelirdi oda cocugumuzuda alip bi gezmeye gitmek bile esime cok zor gelirdi kafasinda surekli yasadigimiz kavgalardaki soyledigimiz sozleri dusunuyo hicbir seyi unutmuyo kotu sozleri kotu gunleri dusunerek kendini soguttu benden ve suanda da biz bittik anla artik bir araya gelemeyiz belki hepimiz mutsuz olcaz belki daha kotu gunler yasayacaz ama olmaz oglumiz icin bile olmaz demekten baska bisey demiyo

Günaydın.
Bence siz bu şekilde baskı yaptıkça daha çok uzaklaştıracaksınız adamı.
Adamın totosu Hilton'a vurmuştur artık.
Dönse de hayır gelmez ondan.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Laale Laale . Haklisin canim ama ona gozunu acmasi icin hickimsenin bisey dedigi yok ne bir arkadas ne bir aile ferdi ne baskasi bunun icin ben soyluyorum yanlis yaptigini onunda tavan yapiyo artik karar aldim 20 gun sonra ilk durusmamiz var hicbir sekilde aramak veya sormak yok artik ne olacaksa olsun cok yordum kendimi bedenimi beynimi kalbimi artik pes etmis durumdayim allaha siginiyorum o neylerse guzel eyler insallah bizim icinde en guzelini nasip eder. Insallah bu istikrarlikla devam edebilirim beni kiskirtacak bana vicdan yaptiracak bisey cikartmaz karsima alnim acik bir sekilde de katilcam durusmaya ve evladimizinda benimde hakkim neyse sonuna kadar savuncam dua edin nolur

Laale Laale . Haklisin canim ama ona gozunu acmasi icin hickimsenin bisey dedigi yok ne bir arkadas ne bir aile ferdi ne baskasi bunun icin ben soyluyorum yanlis yaptigini onunda tavan yapiyo artik karar aldim 20 gun sonra ilk durusmamiz var hicbir sekilde aramak veya sormak yok artik ne olacaksa olsun cok yordum kendimi bedenimi beynimi kalbimi artik pes etmis durumdayim allaha siginiyorum o neylerse guzel eyler insallah bizim icinde en guzelini nasip eder. Insallah bu istikrarlikla devam edebilirim beni kiskirtacak bana vicdan yaptiracak bisey cikartmaz karsima alnim acik bir sekilde de katilcam durusmaya ve evladimizinda benimde hakkim neyse sonuna kadar savuncam dua edin nolur
Arkadaşım yanlış anlama da eşin başkasının onun gözünü açmasıyla mı gerçekleri görecek?
Sen istediğin kadar konuş,anlat. Ama bitmişse artık çok zor.
Sen kendi hayatını düzene koymaya çalış,yazık etme gençliğine.

A Angel27black ah ah neler olmadiki canim suan ortam daha sukunetli fakat ben dipteyim bir turlu bosanamdim eski evimden ve esimden bir turlu ne gozumu ne gonlumu alabildim ama daha dirayetli durdum karsisinda ama onun beni gorecek gozu yoktu cnku hayati berbat oldu vurulmustu demistimya saglik yonunden hala berbat durumda cok buyuk ameliyatlar oldu ve olmaya da devam ediyor hemde riskli ameliyatlar allah korusun felc kalma durumu var. Isiyle ilgilide cok buyuk sıkintilari var suanda annesinin dizinin dibinde bakima muhtac yatiyor ve beb herseye ragmen yaralarina merhem olmak istedim yinede kabul etmedi ama onun yerinde ben olsam sanirim bende etmezdim.cunku cok affedersiniz ama cinsel hayati yok sagliginin ve isinin ne olacagi belli degil yani ben degil bir baskasiyla bile dusunemez vir birliktelik.mahkememiz devam ediyor aklimi karistiran sey yakin zamanda dinen hala evli oldugumuzu soyledim bana soylemek istedigin sihirli bir 3 kelime varmi dedim ama soylemedi bosandiktan sonra soylerim dedi bana karsi umut vermek istemiyo gibi davraniyor cnku kendi sonunun ne olacagini bilmiyo bense 5 yasindaki oglumla tek basima hayat mucadelesi veriyorum ve her dakika eski gunleri hatirlayarak.oglumda cok ozluyo babasini hakkimizda hayirlisi diyorum ve esime cok dua ediyorum...

S
A Angel27black ah ah neler olmadiki canim suan ortam daha sukunetli fakat ben dipteyim bir turlu bosanamdim eski evimden ve esimden bir turlu ne gozumu ne gonlumu alabildim ama daha dirayetli durdum karsisinda ama onun beni gorecek gozu yoktu cnku hayati berbat oldu vurulmustu demistimya saglik yonunden hala berbat durumda cok buyuk ameliyatlar oldu ve olmaya da devam ediyor hemde riskli ameliyatlar allah korusun felc kalma durumu var. Isiyle ilgilide cok buyuk sıkintilari var suanda annesinin dizinin dibinde bakima muhtac yatiyor ve beb herseye ragmen yaralarina merhem olmak istedim yinede kabul etmedi ama onun yerinde ben olsam sanirim bende etmezdim.cunku cok affedersiniz ama cinsel hayati yok sagliginin ve isinin ne olacagi belli degil yani ben degil bir baskasiyla bile dusunemez vir birliktelik.mahkememiz devam ediyor aklimi karistiran sey yakin zamanda dinen hala evli oldugumuzu soyledim bana soylemek istedigin sihirli bir 3 kelime varmi dedim ama soylemedi bosandiktan sonra soylerim dedi bana karsi umut vermek istemiyo gibi davraniyor cnku kendi sonunun ne olacagini bilmiyo bense 5 yasindaki oglumla tek basima hayat mucadelesi veriyorum ve her dakika eski gunleri hatirlayarak.oglumda cok ozluyo babasini hakkimizda hayirlisi diyorum ve esime cok dua ediyorum...
sanirim eşin geçirdiği rahatsizliktan dolayı senin önünü kapatmak istemiyo onu bırakıp kendine mutlu olacagin bi hayat kurmani istiyo gibi bazen erkeklerde bu düşünce olabiliyo senide kendi yaninda o sekilde mutsuz etmek istemiyo yada ona acimani istemiyo hastalığın verdiği psikolojiylede bu şekilde davraniyo olabilir oğlun ve senin hakkinda hayırlısı olsun Allah büyük vardır bundada bi Hayır diyelim

bu arada eşin ne iş yapiyodu vuruldu

Back
X