Boşanıyomuyuz şimdi

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Konuyu baştan anlatıyorum. Ben Antalya’da ailem istanbulda yaşıyor bundan 3 yıl önce eşimden gizli istanbulda setimi bozdurdum ben alopesi hastasıyım kendime protez kaş ve peruk aldım sonra 4 ay önce eşim öğrendi bunu antalyadayken tartıştık bi şekilde kapandı ben şu an istanbuldayım tatile geldim 4 yaşındaki kızımla perşembe uçagımız vardı eşim gelmeden bi gün önce dedikş gelme istemiyorum seni boşucam seni benim evime gelemezsin dedi gitmedim bende 5 gün oldu evin anahtarı bendeydi bugün çilingir kapıyı açtırıp anası babasıyla eve girmiş babasıyagrın evi satıcakmıs eşyalarımı boşaltıcakmıs

Niye söylemeden bozdurdunuz ki? Sonuçta keyfi bozdurmamissiniz. Yine de bunun için gelme diyen adamın yanına gitmeyin zaten.

E 3 yıl olmuş 4 aydır da biliyormuş. Yeni mi aklına gelmiş. Arada boşluklar var sanki.

Aranızda başka sorunlar oldu mu .
Altınları habersiz bozdurmanız çok büyük bir
sorun değil .
Hastalığınız için kullanmışsınız. Sonuçta o set sizin.
Neden haber vermediniz Altınları bozdururken eşiniz sizi korkutan biri mi .
Başka problemleriniz vardır bence

Hastalıginiz ne yani döküntü mu yapıyor?
Ve sadece altınları hastalık için sattiniz diye mi kuma alcak ustunuze

Hastalıginiz ne yani döküntü mu yapıyor?
Ve sadece altınları hastalık için sattiniz diye mi kuma alcak ustunuze
Şu an elim ayagım titriyor bana şart koştu 2 tane ben hastalıgımdan dolayı kullandığım ilaçlar yüzünden çocugum olmuyorms ondan dolayı 2 inci karıyı alıcakmıs anası babasıyla oturcakmısım

Evlenmeden önce hasta degil miydiniz ki sanki yeni öğrenmis gibi tuhaf tepkiler veriyor? Aşık mısın

Atladığınız çok şey var
1.neden eşinizden habersiz ve neden set bozdurma eşinizse hastalığı biliyordur elbet neden almak için para istemediniz aklınıza set bozdurma geldi zaten neden evden setle istanbula gittiniz onu hiç anlamadım
2. Protez kaş ve peruk alıyorsunuz sanırım pahalı bir şey eşiniz 4 ay önceye kadar hiç mi demedi sen bunları hangi parayla aldın ?
3.gelme diyince bende gitmedim nedir onu giç çözemedim gidip eşya falan neden almadın madem gitmeyeceksin git yanına eşyalarını al dön adamla ne konuştunuz olan bu hale geldi

Canım benim, inan bana sevgi bu değil. Ne demek senin üstüne gül koklamak? Aklı sıra sana annesini babasını baktıracak, kendisi de yeni kadın alacak! Seni annen baban bunun için mi doğurdu? İnan bana seni sadece sen olduğun için sevecek biri karşına çıkacak ve şu an bu adamla muhatap olduğun için yanacaksın. Hastalığını biliyorum, arkadaşım da peruk takıyor, kaş yaptırdı. 2 tane çocuğu var ve kocası tapıyor resmen ona. Lütfen yepyeni, bembeyaz bir sayfa çiz kendine, seni böyle yarı yolda bırakan adamın yuvası asla olmaz, devran mutlaka döner, sen de izlersin emin ol.

Hastaliginiz icin gecmis olsun. Altinlar sizin nasil kullanmak isterseniz öyle kullanabilirsiniz. Kaldi ki hastaliginizdan dolayi bir ihtiyaciniz icin bozdurmussunuz.

Esinizin sartlarini kesinlikle kabul etmeyin. Hangi devirde yasiyoruz.

4 yaşında kızınız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…