E 3 yıl olmuş 4 aydır da biliyormuş. Yeni mi aklına gelmiş. Arada boşluklar var sanki.Konuyu baştan anlatıyorum. Ben Antalya’da ailem istanbulda yaşıyor bundan 3 yıl önce eşimden gizli istanbulda setimi bozdurdum ben alopesi hastasıyım kendime protez kaş ve peruk aldım sonra 4 ay önce eşim öğrendi bunu antalyadayken tartıştık bi şekilde kapandı ben şu an istanbuldayım tatile geldim 4 yaşındaki kızımla perşembe uçagımız vardı eşim gelmeden bi gün önce dedikş gelme istemiyorum seni boşucam seni benim evime gelemezsin dedi gitmedim bende 5 gün oldu evin anahtarı bendeydi bugün çilingir kapıyı açtırıp anası babasıyla eve girmiş babasıyagrın evi satıcakmıs eşyalarımı boşaltıcakmıs
Şu an elim ayagım titriyor bana şart koştu 2 tane ben hastalıgımdan dolayı kullandığım ilaçlar yüzünden çocugum olmuyorms ondan dolayı 2 inci karıyı alıcakmıs anası babasıyla oturcakmısımHastalıginiz ne yani döküntü mu yapıyor?
Ve sadece altınları hastalık için sattiniz diye mi kuma alcak ustunuze
Evlenmeden önce hasta degil miydiniz ki sanki yeni öğrenmis gibi tuhaf tepkiler veriyor? Aşık mısınŞu an elim ayagım titriyor bana şart koştu 2 tane ben hastalıgımdan dolayı kullandığım ilaçlar yüzünden çocugum olmuyorms ondan dolayı 2 inci karıyı alıcakmıs anası babasıyla oturcakmısım
Atladığınız çok şey varKonuyu baştan anlatıyorum. Ben Antalya’da ailem istanbulda yaşıyor bundan 3 yıl önce eşimden gizli istanbulda setimi bozdurdum ben alopesi hastasıyım kendime protez kaş ve peruk aldım sonra 4 ay önce eşim öğrendi bunu antalyadayken tartıştık bi şekilde kapandı ben şu an istanbuldayım tatile geldim 4 yaşındaki kızımla perşembe uçagımız vardı eşim gelmeden bi gün önce dedikş gelme istemiyorum seni boşucam seni benim evime gelemezsin dedi gitmedim bende 5 gün oldu evin anahtarı bendeydi bugün çilingir kapıyı açtırıp anası babasıyla eve girmiş babasıyagrın evi satıcakmıs eşyalarımı boşaltıcakmıs
Bana dedikş gelirsen annem babamla otururuz üzerinede kuma alırım dedi
4 yaşında kızınız varmışŞu an elim ayagım titriyor bana şart koştu 2 tane ben hastalıgımdan dolayı kullandığım ilaçlar yüzünden çocugum olmuyorms ondan dolayı 2 inci karıyı alıcakmıs anası babasıyla oturcakmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?