- 31 Mart 2016
- 26
- 32
- 38
- Konu Sahibi Kadinin fendi
Arkadaşlar daha önce yazmıştım esin aşırı derecede alkol içiyordu ben şu an istanbulda babamın yanına geldim dün kocam gene pazar akşamı içmek istedi 2 3 gündür icmemmisti ya ben sizin dediğiniz yorumlarda sıkmadan çöz demistinz bende içme faln dedim ama kızmadım ilerleyen saatlerde bende ictim maalesef daha önce sık kullandığım için canm çekti burda bi sknti yok sıkıntı ben sabaha karşı uyudum fakat eşim yatmamis ben telefonu mu birini yanlışlıkla öğlene doğru aramış bi adam kocam ben uyuyodum odaya girdi bana küfürler ediyor bağırıyor üstüme yürüyor bu kim tanımıyorum ilk defa duyuyorum sesini diyorum ama dinler mi adamı arıyor küfür ediyor bağırıyor en sonunda yumruklariyla sırtıma sırtıma vurdu işte o an tamamen bitirmeyi aklıma koydum daha sonra o evden çıktı bene bi kaç parça esyalarimi alıp evden çıktım ve hemen anlardan ıstanbula babamın yanına geldim ama gece yastığa başımı koyduğumda kendimi çok yanliz hissettim ve koca şehirde boğuluyorum sanki aslında beni düşündüren bundan sonra napicagim siz olmasaydınız ne yapardınız??