Boşanıyormuşuz

ben diyorum , siz bu sözleri durup dururken mi söylediniz. söyletenin suçu yok mu.

evet

Annenin evine dön boşan, gerçekten olmaz bunlarla , daha çok gençsin bu adam ve ailesi seni bitirir , esin zaten berbat cahil ailesi gibi, kabul edip oturursan ömür boyu çekeceksin, bi de çocuk yaptın mı cabası... Dik dur sakın pes etme , biterse bitsin akacak kan damarda durmazzzz ...

Evet ama anlaşıldı ,
Senin boşanmaya niyetin yok.
Bu lafları durup dururken oturduğunuz yerden canınız sıkıldığı icin mi söylediniz.

Hayır hiç sanmıyorum.

Ne alaka , boşanmamak için daha güzel kılıflar bulmalısınız bu olmamış... Siz bu tuhaf cahil adamdan ayrılıp kendinizi kurtarmazsınız bence, boşuna konuşuyoruz, Çek çekebildiğin kadar , ama şunu unutma işin içine çocuk girdiğinde bu zamanlarına dönmeyi çok isteyeceksin bugün ona ve ailesine tekmeyi koymadiğın için ayrıca pişman olacaksın, iyi forumlar ...

Olan olmuş...evliliğinizi çökertmek için ne varsa yapmışsınız. Çok üzüldüm. Sözleriniz bayağı ağır olmuş.

Olan olmuş...evliliğinizi çökertmek için ne varsa yapmışsınız. Çok üzüldüm. Sözleriniz bayağı ağır olmuş.
Sırf bu yüzden içim sızlıyor zaten. Sevdim ben bu adamı sonuçta. Onun yaptıklarını doğru bulmuyorum tabiki onun çok hatası var zaten ama insan şu durumda kendiyle bi iç hesaplaşması içine giriyor kendi hatalarından pişmanlık duyuyor ben iyi olsaydım ben iyi hatırlansaydım en azından diyor. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanma konusunu zaten o gündeme getirdi boşanacak adama tabiki hayır ben seviyorum boşanmayacağım demeyeceğim ama onun boşanmayı istemediğini hala benden bi umut bi özür bi pişmanlık belirtisi beklediğini biliyorum. Bunu zaten yapmıyorum. Gel ben istemiyorum boşanmayalım demiyorum ki ona bıraktım ne isterse razı olacağım. Kafam o kadar karışık ki aklımız başımıza gelse hatalarımızdan ders çıkarıp düzelsek bile iki aile bu kadar yüz göz olmuşken benim ailem ona onun ailesi bana bu kadar kinlenmişken düzelmesini beklemek fazla mı iyimserlik olur?

Annenize, kardeşinize saygısızlık yapan adamı hala seviyormuşsunuz
Biz ne diyelim ki
ama ne
konu sahibi boşanmazsınız siz maalesef

gerçekten.. eninde sonunda sizi çocuğa ikna edecek
kız çocuğuna ailede nasıl davranılıyorsa öyle davranacak
ister misiniz?

Hiçbir şey için geç değil. Vicdanen rahatsızlık hissediyorsunuz bu aslında iyi bir insan olduğunuzu gösterir. Bosanmayalim demesen de istersen ağır konuştuğun için üzgün olduğunu sinirle öfkeyle ağzından çıktığını anlat. Özür dile. Bu özür onun yaptıkları kötü şeylere göz yumdugun anlamına gelmiyor tabi...sadece kendi yaptıkların için olduğunu belirt...belki o da özrünü dile getirir. Karşılıklı kalbiniz yumuşar evliliğinizi koruma adına ortak kararlar alırsınız belki bir evlilik terapisti düşünürsünüz... Allah yardımcınız olsun. Aileleri hayatınıza çok dahil etmezseniz belki mutluluğu tekrar yakalarsınız.
İlk mesajımda o insanı sevmeyin dedim.
Sonra ona sarfettiginiz kötü sözleri okudum geriye çark ettim. Şimdi de bu mesajı yazdım. Bayağı aklım karıştı çünkü...

Diyebiliyorum. Hakkinda boyle sozler soyleyebildiginiz adamla evli kalinca ne olacak?

Tabiki istediğimde çıkıyorum sürekli işi gücü olduğundan uzun bi zaman sonra ilk defa beraber çıkıp bişeyler yapmıştık demek istediğim oydu.

Bazi hayatlari cidden anlamiyorum. Dram mi seviyorsunuz, sorunlu tipleri yaninizda tutmaya niye bu kadar caba gösteriyorsunuz ki? Sizi bilmiyorum ama sahsen her gün ölümü aklima getirip yasayan biriyim. Biri affedersiniz bana ve aileme böyle terbiyesizce dacranacak ve ben hala oldurmaya calisicagim. Oldu. Sıkıntı tek iletisim sorunu olsa evlilik terapisi alin derim, ama bu ondan öte.

Şu aşamada özür dilersem boşanmak istemediğimden yaptığımı düşünecek. Zamanında özür dileyebilirdim ama ben hep ya ben onu boşarım o beni boşayamaz kafasındaydım bu yüzden küs kalıp biraz zaman geçmesini bekledim iki taraflı yapıp edip bi kaç gün sonra özür dilerim hadi barışalım olmuyor o soğukluk karşılıklı devam ediyor bu yüzden bekliyordum ama o ipleri koparmış bile kendi içinde. Kendisi konuşma talebinde bulunursa ki hiç umudum yok tabiki özrümü dileyeceğim ama şu aşamada bunu yapıpta gördün mü bak etekleri tutuştu boşanmaya yanaşmıyor izlenimi vermek istemiyorum hem ona hem ailesine böyle bi koz vermek istemiyorum. Haklısınız herşey o kadar karışık ki

Ah güzel kuzum bu bir baskumandanlik meydan muharebesi değil ki sonucta her ikiniz de kaybeden taraf olacaksınız. Bir orta yol bulma şansı var. Bitirecekseniz de geride hiçbir pişmanlık kalmadan bitsin. Vicdanınız susmayacak çünkü. Geç iyileşeceksiniz bu şekilde boşanmaniz daha çok hasar verecek size. Boşanma konusunda çok haklı olsak da o süreci atlatmak zaman alıyor. En doğru kararı almanızı temenni ediyorum. Hakkınizda hayırlısı olsun.

Başka zaman olsa çok ağır derdim ama böylelerine az bile. Keşke bende diyebilseydim de rahatlasaydım. Söyleyemediklerim yastık yoldaşın oluyor sonra. Kendini suçlama, bu hikâyenin masumu sensin. Fakat devam edersen kendine zulmedeceksin

Evet, ben de diyebiliyorum.

Ailemin kardeşimin yüzüne nasıl bakacak derken? Nasıl böyle bir adamı hala beklersiniz aklım almıyor. Adam odunun önce gideni, bide hala seviyorum bekleyeceğim diyorsunuz.
Adamın şu evlilikte yaptığı tek doğru şey boşanma davası açmak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…