ne yazık ki dogru cıkar bu sozler ...
bakalım arastırmadayım, herhangı bırsey bulursam asıl o zaman zından ederım ona dunyayı.. herseyı kabul ederım ama aldatılmayı asla...
bence arkadaşını dinle ve elinden ne geliyorsa yapsın kolaymı öyle yuva dağıtmak sonuçlarına katlansın sakın hiçbirşeyini istemiyorum deme senin zamanını çaldığı bu kadar vaktin bedelini ödemeli....
ben o evi EV yapmak için o kadar ugrastım ya, en cok on yanıyorum zaten. değmezmiş
Yaşça sizden küçüğüm hiç evlilik yaşamadım söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bu adam sizi ve anlaşmalı boşanmayı hak etmiyor. Manevi olarak bedelini er ya da geç ödeyecektir ama şimdi de maddi olarak ödesin. Güçlü olun ve savaşın derim

Hakkınızda hayırlısı.
Koyu mavi niye ciddiye almayayım ki seni? ınan bana beynım durus durumda, yani oyle hıssedıyorum. o yuzden soyledıklerınız o kadar degerlı kı, en azından daha net durus sergılememi kolaylaştırıyor.. bence de hayırlısı, hepimiz hakkında...
bence eşin önceden karar vermiş boşanmaya bir anda alınan bir karar değil bu..protokol bile hazırlandığına göre..
siz severek evlenmişsiniz ve eşin bi anda sıkıldım boşanalım diyor başka biri mi var diye sorduğunda ise cevap vermiyor..bence durum yeterince açık maalesef..
boşanma durumunda birşey almak istemediğini yazmışsın bir yerde,neden? evlilikte edindiğiniz mallar ortak onlar üzerinde senin de çaban var hakkın var..bak bu ramazan gününde bile iş için şehir dışındaymşsın yani emek harcıyorsun..gurur yapma bu konuda ve hakkını sonuna kadar al..avukatın daha iyi bilir ama bütün haklarını kullan..bu adam bir çırpıda seni sevmediğini istemediğini söyleyen bir adam,unutma!
her acı geçiyor arkadaşım zamanla yaralar iyileşiyor..seninki de geçecek,biraz canını acıtsa da düzelecek inan..
geçer degıl mi bu acı bir gün? belkı gecer ama bır seyden adım kadar emınım, ben artık kımseye guvenemem. bugune kadar hep "babana bıle guvenme" der dururdum zaten
2,5 senelik eşin bu kadar gaddar olup,ketum durabiliyorsa,
sana dimdik durmak düşer,asla barışmaya hevesli mesajlar verme.
o kararlıysa sen daha kararlı ol.
ve ayrıca...
hiçbirşeyini istemiyorum diye gurur da yapma.
adam sanki boş evden çıkar gibi çıkıyor,seni hiçe sayıyorsa,
2,5 seneninde bir saygısı,vefası yoksa bu adama çektirilir.
hak eder.
malların yarısı senin zaten al mutlaka.
sonra vakfa mı bağışlıyorsun,kendin mi harcıyorsun orası senin bileceğin iş.
ama ben yerinde olsam bir kısmınıda kendime ayırır,yeni hayatım için bir düzen kurar güvence sağlardım.
tabi ihtiyacın yoksa o ayrı.
ihtiyacla ilgili bir durum degıl benım ıstememe nedenım, o paranın ya da diğer seylerın bana O'nu hatırlatacagını bılmek... sankı hayatımdan hıc cıkmayacakmıs gıbı. Yoksa nıye ıhtıyacım olmasın, daha oncekı bırıkımlerımın tamamını nısanda dugunde ve evlılıkte harcadım, su an sıfırım...
Daha neler duyacağız
Adam değil başka bişeymiş o zaten
Bu sözlerden sonra zaten evli kalmak mümkün değil
Arkadaşlara katılıyorum haklarını alarak boşan
Hakkı olmayan biri gelip yemesin en azından
oyle olur degıl mı? gelır baskası yer.. bosuna dememısler OLACAKSAN ADAMIN IKINCI KARISI OL dıye...
hayatın çöp tekenekisi içinde ki çöp eşinmiş iyice kokmadan ondan kurtulsan iyi olur!!!! seni sevmiyor önce bunu kabullen, bu kadar kolaymı felan diye oturup duygusal takılmayı bir kenara koy ve para derdine düş, ucuz kahramanlığın gereği yok onun parasını istememekte ne o seninde paran ilk işin herşeyi sana bırakmasını söyle ondan sonra gitsin boşansın hiç sorun çıkarmam ceketini al git de!! ayrıca beni ailemden nasıl istediysen git öylede açıkla ayrıldığımızı de, bu adamla evli kalma çok berbat günler yaşarsın başkası var hayatında muhtemelen 1 yıl dolmadan da evlenir bu adam sen kendini kurtar şimdi durup üzülme zamanı değil!!!!
dunden berı daha guclu hıssedıyorum kendımı, cunku kendı kendıme olunca acaba yanlıs mı dusunuyorum dıyorum, arkadaslarımın objektıf mı yoksa benım tarafımda mı yer aldıklarından emın olamıyorum. kk nın en guzel yanı objektıf olarak olaya bakmayı saglamak bence...
Sizi uzmek istemem ama belli ki hayatinda baska biri var ve
bu is ortaya cikmadan tazminattan kurtulmak icin
anlasmali bosanmaya calisiyor .
Bence ya pesine dusup delil toplayin ya da itiraf etmesini saglayin .
Gerekirse cekismeli olsun, is uzasin
oyle elini kolunu sallayip bu isin bitmeyecegini gorsun
hafıyelıge basladım zaten...
cekısmelı de ben daha cok yıpranır mıyım acaba? guclu hıssetmıyorum kendımı cunku.
şu boşanıyorum kelimesine sinir oluyorum.
sebep ne geçerli elle tutulur birşey söleseler tamam amenna
ama ortada birşey yokken durup dururken bu kelimeyi söyleyip neden can acıtıp
neden etimizden et kopar canımızdan can gidecekmiş gibi bi his uyandırırlar...
daha sonra ben onu sinirliyken yada farklı birşeyi bahane gösterip takma derler
ve hala yüzsüz yüzsüz bizim onlara güvenmemizi beklerler...
sıyırmamak elde değil...
konu sahibi arkadaşım ilk önce sakin ol kendini çok fazla yıpratma
dediğinin arkasında ne kadar durabilecek bakalım
belkide birşeye kafası bozuk yada başka birşey var ama sana diyemedi
bu demek olmuyorki bunu söylemesi gerek
Allahım istemediğin birşeyle karşılaştırmasın seni yarabbim...
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ...
Benim eşimde çok söylerdi bunu sağolsun arada hatırlatıyor...
ona bu yüzden güvenmiyorum...
bundan sonra bırıne guvenebılecegımı de sanmıyorum zaten.. imkansız oldu artık benım için guven
siz aynı evde yaşamıyormusunuz ? büyük bir tartışma olay yokken nasıl böyle karar verebilirki
Diğer arkadaşların da dediği gibi önceden karar verip zemini hazırlamış eşiniz,
Evliliklerin sevgiliden ayrılmaktan bir farkı kalmadı artık.
aynı evde yasıyoruz. ben ıs ıcın İstanbul'a gelmek zorunda kaldım, hatta "canım su kadar gun kalmak zorundayım ne dıyorsun, daha da yenı gıtmıstım o yuzden ıstemezsen gıtmem" dedım. "sorun etme bıtanem, kendi işin o sonucta, git hem deısıklık olur arkadaslarını da gorursun, gorusememıstınız uzun zamandır" dedi. havaalanına kendı bıraktı, cok ıyıydık.. hatta kavga ettıgımız sabahtan(daha dogrusu onun benı arayıp "sıkıldım bosanıyorum" deyıp telefonu kapatması kastım) uc saat once telefonda konustuk, işte ne kadar yoruldugundan yakındı, şakalastık.. "hadı uyu bebegım sabah erken kalkman lazım senın optum" dedı kapadı telefonu (bıraz ozel oldu ama ancak boyle anlatabılırım durumu sanırım) üç saat sonra da aradı "sıkıldım" dedı.. anlamadım kı, şaka sandım once... hatta "tamam bı ara bakaız" dedım gecıstırdım sonra bagırmaya basladı kalakaldım bı de kalabalık bır yerdeyım ve yanımda oturanlar dahı duydu bu muhabbetı... suratıma kapattı telefonu kalakaldım.. bı kac gun gecsın konusuruz derdı neymıs anlarım dedım, baktım olmuyor dun buraya yazdıktan on dk sonra avukatı aradı 'protokol hazır anlaşmalı bosanıyormussunuz' dıye.
anlayan varsa bunu bana da anlatabılır mı?