• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyormuşuz...

siz aynı evde yaşamıyormusunuz ? büyük bir tartışma olay yokken nasıl böyle karar verebilirki
Diğer arkadaşların da dediği gibi önceden karar verip zemini hazırlamış eşiniz,
Evliliklerin sevgiliden ayrılmaktan bir farkı kalmadı artık.

ne kadar doğru söyledin canım yaa sevgiliden ayrılma bile daha dokunaklı oluyor daha uzun sürüyor 3 yıl çıktıysan 6 ay ayrılmak sürüyor şimdi evliliğe saygı kalmamış erkeklerde zaten şimdi erkek olmakta kolay hem çalışan güçlü kadınla evli olmak isterler hem çocuğun evin yükünü eşit paylaşmak isterler ama boşanırken 5 kuruş vermek istemezler ne saçma işlerr

Üzülme demicem sana.....üzül.... Çünkü içine akıtmak sana daha çok zarar verir Ama bunu yaparkende yıkılma dik dur Allah yardımcın olsun Aileme nasıl söylicem onu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam diye yıpratma kendini Bunu sen istemedin Onlar senin ailen arkanda duracaklar tabi Bu senin verdiğin bi karar değil ve suçlu olanda sen değilsin

Rahatla biraz... evet zor bi durum heleki böylesi ama sadece senin başına gelen bi olay değil bu

Eski konularını okudum kvalidenle kalıyomuşsunuz Zaten siz tam bi evli çift gibi olamamışsınızki Buna izin verilmemiş Eşinin boşanma isteği bundan kaynaklı olabilirmi acaba ???

sinsi heriff :47:
böylelerine iyilik yaramazz.. ne kadar süründürebilirsen süründür arkadaşımm sonra duyarsın gününü gün ettiğini içinde uhde kalır nasıl burnundan fitil fitil getirmedim die....
inş pişmanlıktan harap olur barışmak için kapında yatar da sende ona 'sıkıldım senden istemiyorum :ssz: ' diyip buz gibi soğursun ...
sabır ve güç diliyorum sanaa

donuna kadar al arkadaşım almazsan safsın demektir ben pişmanım senden sonra bi sevgili yapacak rahatça çıtır çıtır para yiyecek öylemi bu namus senin çocuk oyuncağımı sen onun tek gecelik ilişkisimisin ki de sıkıldım deyip bi kenara itiyor alacaksın dediğim gibi donuna kadar bu hakkın var o parayıda ye afiyetle hakkındır

Okurken icim ciz etti.. Gerci arkadaslarin cogu yazmis ama bende baska bi kadinin oldugunu dusunuyorum. Şam seytanligi yapip yakayi kurtarmaya calisiyo akli sira.

Donuna kadar al, avukatlar bunun icin var, niye sen ugrasasin? Senin arkandan gelip baskasi yaptiklarina, kurduklarina konsun diye mi?

Ewlenip ayrilmanin cocuk oyuncaggi olmadigini ogret, adam olamamis koca musveddesine. Baska kizlari da yakmasin, pislik..

boşanmak istediğini kavga anında falan mı söyledi yoksa seni karşısına alıp ciddi ciddi konuştu mu?bütün sayfaları okuyamadım kusura bakma onun için sordum kızgınlık anıysa ciddiye alma ama diğer türlü hayatında biri olma ihtimali var onun için hakkını sonuna kadar ara

tabiki ederim. ben bu yollara baş koydum. özelden konuşabiliriz istersen...

ilk fırsatta pm atıyorum, tesekkurler

su an ıstanbuldayım, evım yanı evlıyken oturdugum ev( tanımlamak için kelime bulamadım) bodrumda... o bolgeye jandarma bakıyor, astsubayla da cok sıkı arkadaslar.. yanı benden cok onu tutar ordakı gorevlıler :(

bak ben dalamandayım ama senin yanına gelirim yardıma sende bana gelirsin korkma lütfen bizimde burda tanıdıklarımız var yardım ederim sana güçlü ol yaaaaaaaa lütfennnnnnnn[/QUOTE]

soylemenız yeter, bunu duymak ble daha guzlu yapıyor ınsanı, cok tesekkur ederım.

Sen yalnız olduğun için üzerine üzerine gelecektir elbette ama diyorum ya yanında bir büyüğün olursa o cesareti bulamazlar, sinerler. Bu yüzden en kısa sürede aileni durumdan haberdar et ve eve onlardan biri ile git, git ki yalnız olmadığını anlasın.

annem rahatsız hastaneden bı ayagı hıc eksık degıl bugunlerde, babam onla mı ugrassın benle mı? kardeslerım desen yasları benden kucuk, oyle bır agırlıkları olmaz yanı.. diğer akrabalarım da işin içine gırecegıne öleyim daha iyi desem akrabalarımın nıtelıgını anlarsınız sanırım...

Özgür olmak istiyormuş muş!! Sıkılmış mış!! Bak sennnnn!!!bu işlerin o "armut"un istediği gibi kolay olmayacağını göster arkadaşım.. Donuna kadar al:47: görsün bakalım, her canı sıkıldığında"boşanalım" denilemeyeceğini... Patatese bak yaaa:47: dik dur,sakın muhatap bile olma,işine ver kendini kafan dağılır canım.

ne kadar kolay d'i mi? hadı ben sıkıldım bosanalım demek... anlayamayacagım sanırım ben ınsanları...

sükut ikrardandır derler

ne yazık ki dogru cıkar bu sozler ...
bakalım arastırmadayım, herhangı bırsey bulursam asıl o zaman zından ederım ona dunyayı.. herseyı kabul ederım ama aldatılmayı asla...

bence arkadaşını dinle ve elinden ne geliyorsa yapsın kolaymı öyle yuva dağıtmak sonuçlarına katlansın sakın hiçbirşeyini istemiyorum deme senin zamanını çaldığı bu kadar vaktin bedelini ödemeli....

ben o evi EV yapmak için o kadar ugrastım ya, en cok on yanıyorum zaten. değmezmiş

Yaşça sizden küçüğüm hiç evlilik yaşamadım söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki bu adam sizi ve anlaşmalı boşanmayı hak etmiyor. Manevi olarak bedelini er ya da geç ödeyecektir ama şimdi de maddi olarak ödesin. Güçlü olun ve savaşın derim :ssz: Hakkınızda hayırlısı.

Koyu mavi niye ciddiye almayayım ki seni? ınan bana beynım durus durumda, yani oyle hıssedıyorum. o yuzden soyledıklerınız o kadar degerlı kı, en azından daha net durus sergılememi kolaylaştırıyor.. bence de hayırlısı, hepimiz hakkında...

bence eşin önceden karar vermiş boşanmaya bir anda alınan bir karar değil bu..protokol bile hazırlandığına göre..

siz severek evlenmişsiniz ve eşin bi anda sıkıldım boşanalım diyor başka biri mi var diye sorduğunda ise cevap vermiyor..bence durum yeterince açık maalesef..

boşanma durumunda birşey almak istemediğini yazmışsın bir yerde,neden? evlilikte edindiğiniz mallar ortak onlar üzerinde senin de çaban var hakkın var..bak bu ramazan gününde bile iş için şehir dışındaymşsın yani emek harcıyorsun..gurur yapma bu konuda ve hakkını sonuna kadar al..avukatın daha iyi bilir ama bütün haklarını kullan..bu adam bir çırpıda seni sevmediğini istemediğini söyleyen bir adam,unutma!

her acı geçiyor arkadaşım zamanla yaralar iyileşiyor..seninki de geçecek,biraz canını acıtsa da düzelecek inan..

geçer degıl mi bu acı bir gün? belkı gecer ama bır seyden adım kadar emınım, ben artık kımseye guvenemem. bugune kadar hep "babana bıle guvenme" der dururdum zaten

2,5 senelik eşin bu kadar gaddar olup,ketum durabiliyorsa,
sana dimdik durmak düşer,asla barışmaya hevesli mesajlar verme.
o kararlıysa sen daha kararlı ol.
ve ayrıca...
hiçbirşeyini istemiyorum diye gurur da yapma.
adam sanki boş evden çıkar gibi çıkıyor,seni hiçe sayıyorsa,
2,5 seneninde bir saygısı,vefası yoksa bu adama çektirilir.
hak eder.
malların yarısı senin zaten al mutlaka.
sonra vakfa mı bağışlıyorsun,kendin mi harcıyorsun orası senin bileceğin iş.
ama ben yerinde olsam bir kısmınıda kendime ayırır,yeni hayatım için bir düzen kurar güvence sağlardım.
tabi ihtiyacın yoksa o ayrı.

ihtiyacla ilgili bir durum degıl benım ıstememe nedenım, o paranın ya da diğer seylerın bana O'nu hatırlatacagını bılmek... sankı hayatımdan hıc cıkmayacakmıs gıbı. Yoksa nıye ıhtıyacım olmasın, daha oncekı bırıkımlerımın tamamını nısanda dugunde ve evlılıkte harcadım, su an sıfırım...

Daha neler duyacağız
Adam değil başka bişeymiş o zaten
Bu sözlerden sonra zaten evli kalmak mümkün değil
Arkadaşlara katılıyorum haklarını alarak boşan
Hakkı olmayan biri gelip yemesin en azından

oyle olur degıl mı? gelır baskası yer.. bosuna dememısler OLACAKSAN ADAMIN IKINCI KARISI OL dıye...

hayatın çöp tekenekisi içinde ki çöp eşinmiş iyice kokmadan ondan kurtulsan iyi olur!!!! seni sevmiyor önce bunu kabullen, bu kadar kolaymı felan diye oturup duygusal takılmayı bir kenara koy ve para derdine düş, ucuz kahramanlığın gereği yok onun parasını istememekte ne o seninde paran ilk işin herşeyi sana bırakmasını söyle ondan sonra gitsin boşansın hiç sorun çıkarmam ceketini al git de!! ayrıca beni ailemden nasıl istediysen git öylede açıkla ayrıldığımızı de, bu adamla evli kalma çok berbat günler yaşarsın başkası var hayatında muhtemelen 1 yıl dolmadan da evlenir bu adam sen kendini kurtar şimdi durup üzülme zamanı değil!!!!

dunden berı daha guclu hıssedıyorum kendımı, cunku kendı kendıme olunca acaba yanlıs mı dusunuyorum dıyorum, arkadaslarımın objektıf mı yoksa benım tarafımda mı yer aldıklarından emın olamıyorum. kk nın en guzel yanı objektıf olarak olaya bakmayı saglamak bence...

Sizi uzmek istemem ama belli ki hayatinda baska biri var ve
bu is ortaya cikmadan tazminattan kurtulmak icin
anlasmali bosanmaya calisiyor .
Bence ya pesine dusup delil toplayin ya da itiraf etmesini saglayin .

Gerekirse cekismeli olsun, is uzasin
oyle elini kolunu sallayip bu isin bitmeyecegini gorsun

hafıyelıge basladım zaten...
cekısmelı de ben daha cok yıpranır mıyım acaba? guclu hıssetmıyorum kendımı cunku.

şu boşanıyorum kelimesine sinir oluyorum.
sebep ne geçerli elle tutulur birşey söleseler tamam amenna
ama ortada birşey yokken durup dururken bu kelimeyi söyleyip neden can acıtıp
neden etimizden et kopar canımızdan can gidecekmiş gibi bi his uyandırırlar...
daha sonra ben onu sinirliyken yada farklı birşeyi bahane gösterip takma derler
ve hala yüzsüz yüzsüz bizim onlara güvenmemizi beklerler...
sıyırmamak elde değil...

konu sahibi arkadaşım ilk önce sakin ol kendini çok fazla yıpratma
dediğinin arkasında ne kadar durabilecek bakalım
belkide birşeye kafası bozuk yada başka birşey var ama sana diyemedi
bu demek olmuyorki bunu söylemesi gerek
Allahım istemediğin birşeyle karşılaştırmasın seni yarabbim...
şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ...

Benim eşimde çok söylerdi bunu sağolsun arada hatırlatıyor...
ona bu yüzden güvenmiyorum...

bundan sonra bırıne guvenebılecegımı de sanmıyorum zaten.. imkansız oldu artık benım için guven :(

siz aynı evde yaşamıyormusunuz ? büyük bir tartışma olay yokken nasıl böyle karar verebilirki
Diğer arkadaşların da dediği gibi önceden karar verip zemini hazırlamış eşiniz,
Evliliklerin sevgiliden ayrılmaktan bir farkı kalmadı artık.

aynı evde yasıyoruz. ben ıs ıcın İstanbul'a gelmek zorunda kaldım, hatta "canım su kadar gun kalmak zorundayım ne dıyorsun, daha da yenı gıtmıstım o yuzden ıstemezsen gıtmem" dedım. "sorun etme bıtanem, kendi işin o sonucta, git hem deısıklık olur arkadaslarını da gorursun, gorusememıstınız uzun zamandır" dedi. havaalanına kendı bıraktı, cok ıyıydık.. hatta kavga ettıgımız sabahtan(daha dogrusu onun benı arayıp "sıkıldım bosanıyorum" deyıp telefonu kapatması kastım) uc saat once telefonda konustuk, işte ne kadar yoruldugundan yakındı, şakalastık.. "hadı uyu bebegım sabah erken kalkman lazım senın optum" dedı kapadı telefonu (bıraz ozel oldu ama ancak boyle anlatabılırım durumu sanırım) üç saat sonra da aradı "sıkıldım" dedı.. anlamadım kı, şaka sandım once... hatta "tamam bı ara bakaız" dedım gecıstırdım sonra bagırmaya basladı kalakaldım bı de kalabalık bır yerdeyım ve yanımda oturanlar dahı duydu bu muhabbetı... suratıma kapattı telefonu kalakaldım.. bı kac gun gecsın konusuruz derdı neymıs anlarım dedım, baktım olmuyor dun buraya yazdıktan on dk sonra avukatı aradı 'protokol hazır anlaşmalı bosanıyormussunuz' dıye.

anlayan varsa bunu bana da anlatabılır mı?

ne kadar doğru söyledin canım yaa sevgiliden ayrılma bile daha dokunaklı oluyor daha uzun sürüyor 3 yıl çıktıysan 6 ay ayrılmak sürüyor şimdi evliliğe saygı kalmamış erkeklerde zaten şimdi erkek olmakta kolay hem çalışan güçlü kadınla evli olmak isterler hem çocuğun evin yükünü eşit paylaşmak isterler ama boşanırken 5 kuruş vermek istemezler ne saçma işlerr

onlara sorsa butun o paylaşacagı seylerı sadece kendılerı yaptı, sankı daha ıyı olsun bırseyler dıye ıdare eden, kendınden kısan kendı eslerı degıl... ben evlenırken "kocanın ıkı tabagı varsa bırını sen kır" derlerdı de cok acımasızsınız derdım...

Üzülme demicem sana.....üzül.... Çünkü içine akıtmak sana daha çok zarar verir Ama bunu yaparkende yıkılma dik dur Allah yardımcın olsun Aileme nasıl söylicem onu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam diye yıpratma kendini Bunu sen istemedin Onlar senin ailen arkanda duracaklar tabi Bu senin verdiğin bi karar değil ve suçlu olanda sen değilsin

Rahatla biraz... evet zor bi durum heleki böylesi ama sadece senin başına gelen bi olay değil bu

Eski konularını okudum kvalidenle kalıyomuşsunuz Zaten siz tam bi evli çift gibi olamamışsınızki Buna izin verilmemiş Eşinin boşanma isteği bundan kaynaklı olabilirmi acaba ???

kalınla ısaretledıgım yerı gelıp bızımkılere anlatır mısın? kucuk kıyamet kopacak cunku...
son cumlende bahsettıgını bende dusundum ama emın olamadım neye karar vermem gerektıgınden

Bu erkekler adam olmaz .
Hepsi o kadar basit ki .

basit kelime bile daha onurlu kalıyor bu gıbı durumlar da, bence...

sinsi heriff :47:
böylelerine iyilik yaramazz.. ne kadar süründürebilirsen süründür arkadaşımm sonra duyarsın gününü gün ettiğini içinde uhde kalır nasıl burnundan fitil fitil getirmedim die....
inş pişmanlıktan harap olur barışmak için kapında yatar da sende ona 'sıkıldım senden istemiyorum :ssz: ' diyip buz gibi soğursun ...
sabır ve güç diliyorum sanaa

allah onu nasıl bılıyorsa öyle yapsın

donuna kadar al arkadaşım almazsan safsın demektir ben pişmanım senden sonra bi sevgili yapacak rahatça çıtır çıtır para yiyecek öylemi bu namus senin çocuk oyuncağımı sen onun tek gecelik ilişkisimisin ki de sıkıldım deyip bi kenara itiyor alacaksın dediğim gibi donuna kadar bu hakkın var o parayıda ye afiyetle hakkındır

ınsan kendını o kadar basıt hıssedıyor kı, o cumleden sonra. sankı parayla beraber oldugu bı ıkı saatlık bırıymıssın gıbı..

donunu da alsam mı kı :9:

nasıl bi anda bu kadar basit düşünebiliniyor boşnmk ne kdar basit olmuş çocugunz varmı?

tek sevındıgım yan cocuk olmaması zaten, ıyı kı korunmusum...

Okurken icim ciz etti.. Gerci arkadaslarin cogu yazmis ama bende baska bi kadinin oldugunu dusunuyorum. Şam seytanligi yapip yakayi kurtarmaya calisiyo akli sira.

Donuna kadar al, avukatlar bunun icin var, niye sen ugrasasin? Senin arkandan gelip baskasi yaptiklarina, kurduklarina konsun diye mi?

Ewlenip ayrilmanin cocuk oyuncaggi olmadigini ogret, adam olamamis koca musveddesine. Baska kizlari da yakmasin, pislik..

cin olmadan şeytan carpmaya calısıyor aklı sıra, cunku benım gururumu cok ıyı bılıyor, gururumu kırmaya calısıyor bence...
e bu mantıkla bakarsak gururumu kırarsa ben sessız sedasız cıkar gıderım, bır cop dahı almadan

boşanmak istediğini kavga anında falan mı söyledi yoksa seni karşısına alıp ciddi ciddi konuştu mu?bütün sayfaları okuyamadım kusura bakma onun için sordum kızgınlık anıysa ciddiye alma ama diğer türlü hayatında biri olma ihtimali var onun için hakkını sonuna kadar ara

karsı karsıya degıldık hatta aynı sehırde bıle degıldık; telefondaydık. ne olduguu bende anlamadım bı anda sıkıldım bosanalım dedı bende hıı tamam bı ara bakarız deyınce bagırmaya casladı.. suratıma telefonu kapattı kı bu hareketten nefret ederım

beni profilinizde yazan yazı çok rahatsız etti

Bitanem ile evleneli 2 yıl 5 ay 9 gün oldu :)

sızın yazınızı gorunce dıkkat ettım bende, normalde cepten gırdıgım ıcın gorunmuyor, daha guzel fıkırlerım var oraya yazmak ıcın artık

Arkadasim ben senin onceki konularini da biliyorum
Kv. ile hala beraber misiniz?
Bu isin icinde parmagi olabilir mi?

o gıtsın derken ben gıdıyorum bak..
ne yazık kı, saksı cıcegı gıbı oturdu kaldı, hala beraberız (mı demem lazım yoksa beraberdık mı su an emın degılım zaman kıpı konusunda)
bende acaba dıyorum bazen, cunku bı anda ınsan bu kadar degısmez
ama artık kendımden vermekten cok yoruldum Cudana, gecen yıl 'ya sabret ya da bosan' demıstın bana, bende 'sevıyorum neden bosanayım' demıstım.. bir de şimdiki halıme bak
artık hersey olabılır dıye dusunuyorum. cunku evde muska da buldum, esyalarım da kaybolup duruyordu daha once de yazmıstım hatırlarsan

Insallah en yakın zamanda ortaya cıkar sende bu belırsızlıkten kurtulursun (Amın)

Hayatının hatası guzell ...

su an tek ıstedıgım gercegı bulmak zaten, sonucu ne kadar acı olursa olsun.
o yuzden AMİN diye bagırmak ıstıyorum yazdıgına..

e bu saatten sonra o olsa olsa hayatımın hatası olur, daha guzel seyler de var yazılabılecek ama ısın ucunda banlanıp kendı konundan uzak kalmak var...

su an tek ıstedıgım gercegı bulmak zaten, sonucu ne kadar acı olursa olsun.
o yuzden AMİN diye bagırmak ıstıyorum yazdıgına..

e bu saatten sonra o olsa olsa hayatımın hatası olur, daha guzel seyler de var yazılabılecek ama ısın ucunda banlanıp kendı konundan uzak kalmak var...

Allah ne dılegın varsa tez zamanda kabul etsın ınsallah canım ...

Hayatının hatası guzel olmus dusuncelerınde haklısın ...

Sehır dısındaydın ıs dolayısı ıle hala orada mısın yoksa dondun mu ?

Back
X