- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
Ah be arkadaşım hatta geçen yıl ben öyle dedim diye biraz atışmıştık da sanki değil mi?
Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım?
Yazık gerçekten çok yazık.
Bence başka biri falan yok, bunlar belli ki ana-ogul senin evden uzaklaşmanı beklemişler.
Gitsin bir daha da geri dönemesin diye düşünmüşler.
Hiç minnet etme.
Zaten yaşadığın hayat hayat değildi.
Sana bu hayatı layık gören adam hiç bir şeyi haketmemeli.
Alnın açık, başın dik, çocuğun da yokken boşan kurtul.
Ama elinden geleni de ardına koyma ki bu iş bu kadar kolay olacak sanmasınlar.
Elbet bu ah bir yerden çıkar.
Allah bu dünyanın işini diğer dünyaya bırakmaz...
Cudana yapma

ben bır tek akandenız ya da akannehır ısımlı bır arkadasa ters cevap vermek zorunda kalmıstım cunku, once evlenıyorsunuz sonra sıkayet edıyorsunuz gıbı bır cumle yazmıstı, belkı okumussundur bende benım zaman makınemın pılı bıtmıs senınkını odunc alabılır mıyım demıstım, o kadar ...
ama aldatılıyormuşum, hemde boynuzlarım arşa degıyor su an. o kadar kötüydü ki onları okumak, ama cok ısıme yarayacaklar, demın bır arkadasa da cevaben dedım, artık acıma duygumu da kaybettım, hükümsüzdür benim için. bu saatten sonra ona dunyayı zından edecegım. ilk iş sessiz sedasız gıdıp tapudan serh koydurmak esyalrımı toparlayıp ıstanbula donmek, sonra elımdekı belgelerle hemen bır karsı dava acacagım. şöyle yüklü bir tazminat davası guzel olacak. cok pis planlarım var kendımden korktum valla..
bır de su gel gıtlerım dursa durup durup aglamayı kessem daha cok sevıcem kendımı...