• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyormuşuz...

İstersen bir Ali Ağaoğlu kadar zengin ol ama bu adamı dımdızlak bırakmadan boşanma :47: Çok dişli bir avukatın da varmış duacınım çöp tenekesi gelişmeleri bize de bildir lütfen :29:

sıkılmışmış... cocuk oyuncagıydı ya zaten bu.. bırakıcam da, aileme ne dicem ben şimdi?

canım sen hiç ailene filan ne diyeceğini düşünme umarım arada çocuk yoktur bak 7 yıllık hakkın var üstünde söke söke al o hakkı sadece haytının devamında ne yapıcam diye düşün nafakasını filanda al bir kadını seni istemiyorum diye ortada bırakmak gerçekten zalimlik nmssuzluktur bence çok ağır oldu ama çok sinirlendim :47: :47: :50:

bastan sona kadar okudum konuyu canim allah sabir versin.bazi arkadaslar yazmislar donuna kadar al diye.agziniza saglik.tabiki hakkini birakma onlarda.seninki ava gidiyo ama mahkeme gunu nasil avlanacaginin hic farkinda deil haspam.bakalim senden bosanamadan nasil evlenip gidecek ekim ayinda yurtdisina.hevesini kursaginda birak.insanlari sahipsiz sanmanin ne demek oldugunu ogrensinler o annesi olacak o kadinda ogluda.hic uzulme canim rabbim herzaman mazlumun yanindadir.sen dua etki gercek yuzunu bu kadar erken gosterdi yoksa vay haline.yazacak daha cok sey varda yazilmio iste offf....

canım takip ediyorum seni önceki konularını da okudum .. baştan beri hep bir problem gördüğüm..
gerçekten imtihanın çok büyük. ama şunu unutma ki Allah kaldıramayacağın yükü vermez insanlara.. sana bakıyorum gerçekten de çok güçlüsün maşallah. direncini sabrını artırsın Rabbim. adalet var bu dünyada yapanlar ettiklerini bulurlar. sen sabret inşallah mahkemede de herşey istediğin gibi olur. senin lehine döner herşey. bu gecenin ardından güneş doğar merak etme.. inşirah suresi 5. ayette "Fe inne maal usri yusra" geçiyor yani "Elbette her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır".. Allah ailenin ve senin yardımcısı olsun

evet :47: :47:
ben tesadufen e devlet sıfremle gırıs yaptıgımda gordum davayı. o hala bırsey yokmus gıbı davranıyor ama bendekı soguklugun farkında sadece nedenını bılmıyor.

bak sen ş....ze(k.bakma arkadaşım) onca ay zaman geçirdiğin insana böyle muamele yapılır mı? madem ayrılacaksın bari medenice gel konuş , anlat derdini.. ayy suratına tükürmek istedim :47::47:

Son düzenleme:
İstersen bir Ali Ağaoğlu kadar zengin ol ama bu adamı dımdızlak bırakmadan boşanma :47: Çok dişli bir avukatın da varmış duacınım çöp tenekesi gelişmeleri bize de bildir lütfen :29:

bıldırırım canım.

canım sen hiç ailene filan ne diyeceğini düşünme umarım arada çocuk yoktur bak 7 yıllık hakkın var üstünde söke söke al o hakkı sadece haytının devamında ne yapıcam diye düşün nafakasını filanda al bir kadını seni istemiyorum diye ortada bırakmak gerçekten zalimlik nmssuzluktur bence çok ağır oldu ama çok sinirlendim :47: :47: :50:

hafıf bıle kaldı

bastan sona kadar okudum konuyu canim allah sabir versin.bazi arkadaslar yazmislar donuna kadar al diye.agziniza saglik.tabiki hakkini birakma onlarda.seninki ava gidiyo ama mahkeme gunu nasil avlanacaginin hic farkinda deil haspam.bakalim senden bosanamadan nasil evlenip gidecek ekim ayinda yurtdisina.hevesini kursaginda birak.insanlari sahipsiz sanmanin ne demek oldugunu ogrensinler o annesi olacak o kadinda ogluda.hic uzulme canim rabbim herzaman mazlumun yanindadir.sen dua etki gercek yuzunu bu kadar erken gosterdi yoksa vay haline.yazacak daha cok sey varda yazilmio iste offf....

Allah onu nasıl bılıyosa öyle yapsın..

canım takip ediyorum seni önceki konularını da okudum .. baştan beri hep bir problem gördüğüm..
gerçekten imtihanın çok büyük. ama şunu unutma ki Allah kaldıramayacağın yükü vermez insanlara.. sana bakıyorum gerçekten de çok güçlüsün maşallah. direncini sabrını artırsın Rabbim. adalet var bu dünyada yapanlar ettiklerini bulurlar. sen sabret inşallah mahkemede de herşey istediğin gibi olur. senin lehine döner herşey. bu gecenin ardından güneş doğar merak etme.. inşirah suresi 5. ayette "Fe inne maal usri yusra" geçiyor yani "Elbette her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır".. Allah ailenin ve senin yardımcısı olsun

güçlü olmaktan yoruldum ama, dun gece evdekılerle kavga ettım, neden kuzenımle amcamla konusmusum, sorunları da bu. s.gıt dedı kardesım bana, bende haddını bıl dedım. o evde mısafırmısım... zatem her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...
o kadar yorgunum kı artık, soyle sakın bı yer olsa bı hafta aralıksız uyuyabılırım

bak sen ş....ze(k.bakma arkadaşım) onca ay zaman geçirdiğin insana böyle muamele yapılır mı? madem ayrılacaksın bari medenice gel konuş , anlat derdini.. ayy suratına tükürmek istedim :47::47:

kusura bakmam canım.. ben neler yapmak ıstıyorum da yapamıyorum su an.
aslına bakarsam o da kendınce stratejısın de haklı. benım arkamda kımsenın olmayacagını bıldıgı ıcın bu kadar rahat.
ama unuttugu bıorsey var, bugune kadar hep kendı ayagımın ustundeydım, yıne ayagımın ustunde dururum. su an bıraz sendelıyorum ama, stabıl hale gelecegım enınde sonunda

Konunuzu yeni gördüm ve yazmadan geçemedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Benden yaşca büyüksünüz ablam sayılırsınız
şaşırarak bir o kadarda üzülerek okudum geçmiş konularınızada biraz göz attım. Zor bir imtihanla sınanıyorsunuz ne desem boş biliyorum başa gelmeden anlayamam ama az çok empati yapıyorum iyi bile dayanmıssınız. Son yazılarınızdan bir tanesinde ''zaten her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...'' demişsiniz gözlerim doldu okurken :(( inşallah bu günleride atlatıcaksınız Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle..

kk extrelerı, maıller, face yazısmaları.. elım dolu yanı :)
benım malda derdım yok zaten.tek derdım bu kadar kolay olmadıgını ogretmek ...

Canım,daha önceden de dediğim gibi sosla medyadaki yazışmaları kanıt kabul etmez hakim.Burda biraz hakimin kanaati de önemli.Hesabım face,patladıldı,onları ben yazmadım gibi laflarda söyleyebilir.Kredi kartı ekstresinde,kalınmış bir otelin ödemesi varsa işin kolaylaşır.Ama hediye,yemek vs. varsa sana aldığını,seninle yediğini bile söyleyebilir.

Tazminat davasında mal beyanınız dikkate alınır ve onun beyan ettiği gelir üzerinden nafaka v.sişlemi yapılır.Üzerinde malı varsa mal kaçırma da yapabilir.Senin gelirin ondan yüksekse veya eşleşiyorsa hakim cüz-i bir nafaka da bağlayabilir.Sanırım evde değilsin.Taraflardan biri evi terkettiğinde kusurlu kabul edilir.Sana mahkeme yoluyla ihtaren eve dön çağrısı yapabilir.Veirlen süre içerisinde evine dönmezsen kusurlu bulunabilirsin.

Hani demiştin ya,dava açtığında avukatı beni aradı toplantıdayım dedim konuşmadım.Bence avukatıyla görüşmelisin.Karşı tarafın ne istediğini,şartlarını,suçlamalarını öğrenmeden sağlıklı bir süreç geçiremez kendin de yıpranırsın.

güçlü olmaktan yoruldum ama, dun gece evdekılerle kavga ettım, neden kuzenımle amcamla konusmusum, sorunları da bu. s.gıt dedı kardesım bana, bende haddını bıl dedım. o evde mısafırmısım... zatem her yerde mısafırım bı evım olamadı 28 yıldır...
o kadar yorgunum kı artık, soyle sakın bı yer olsa bı hafta aralıksız uyuyabılırım

canim kusura bakma ama guclu olmak zorundasin.yoksa senin 2 senedir cektigin hersey yanina kar kalcak.kaynananla birturlu kimin evi olduguna karar veremediginiz o eve elin kizi gelir guzelce sahip cikar.eminim kaynananda koyune geri doner.onlarin eziyeti sanaymis.guclu ol ki savasabilesin

canim kusura bakma ama guclu olmak zorundasin.yoksa senin 2 senedir cektigin hersey yanina kar kalcak.kaynananla birturlu kimin evi olduguna karar veremediginiz o eve elin kizi gelir guzelce sahip cikar.eminim kaynananda koyune geri doner.onlarin eziyeti sanaymis.guclu ol ki savasabilesin

umarım gerceklesır bu dedıgın

Nasil böyle sakin durabiliyorsunuz sasiyorum vallah...Haaa yanlis anlasilmasin en dogrusunu yapiyorsunuz...Mahkemedeki suratini ben bile merak ediyom...böyle insanlardan nefret ediyosrum madem bu haltlari yiyecen neden bi insanin hayatini maaf ediyorsun,ugrastiriyorsun...evlenme özgürce istedigini yap...ooooofffff sinirlerim bozuldu vallah...Allahim size bol kuvvet,dayanma gücü ve o Herifi süründürecek imkanlar versin insallah...Güclü ve Mantikli olun yaptigini yanina birakmayin ki size bunlari yasattigina in pisman olsun...Allah yardimciniz olsun...

canım kardeşin öyle demiş terbiyesizlik yapmış yada diğerleri.. boşver zaten biz dünyada misafiriz.. bu günlerin geçeceğini ve rahata kavuşacağın günü düşün.. bu karanlık bitecek elbet.. kaldıramayacağın yükü vermemiştir Rabbim emin ol buna demekki sende bu dayanma gücü var..
seni yalnız bırakıp yanında olmayanlar hatta köstek olanlar da bilsinler ki "başına gelenler senin imtihanın ama senin başına gelenlere nasıl tepki verdikleri de onların imtihanıdır" ve "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" diye sözler var bunlar seni rahatlatsın..
....
şöyle dua edebilirsin
"Benim başıma gelen sadece benim imtihanım değildir.
Bana selam veren, hatrımı soran, duama amin diyen ya da köşe bucak kaçan, ferah zamanlardayken arayıp dar vakitlerde sırra kadem basan herkesin imtihanıdır.!
Kazanan kazanır, kaybeden kaybeder. Allah'ım beni kaybedenlerden değil, kazananlardan eyle. "Nasılsın.?' diye sormanın kefaretini hakkıyla ödeyen dostlarımdan ben razı oldum.
Sen de onlardan razı ol.! Amin.!"

Nasil böyle sakin durabiliyorsunuz sasiyorum vallah...Haaa yanlis anlasilmasin en dogrusunu yapiyorsunuz...Mahkemedeki suratini ben bile merak ediyom...böyle insanlardan nefret ediyosrum madem bu haltlari yiyecen neden bi insanin hayatini maaf ediyorsun,ugrastiriyorsun...evlenme özgürce istedigini yap...ooooofffff sinirlerim bozuldu vallah...Allahim size bol kuvvet,dayanma gücü ve o Herifi süründürecek imkanlar versin insallah...Güclü ve Mantikli olun yaptigini yanina birakmayin ki size bunlari yasattigina in pisman olsun...Allah yardimciniz olsun...

Ayakta durmaya calisiyorum diyelim. Sendelememeye calisiyorum. Basarabildigim yere kadar...

canım kardeşin öyle demiş terbiyesizlik yapmış yada diğerleri.. boşver zaten biz dünyada misafiriz.. bu günlerin geçeceğini ve rahata kavuşacağın günü düşün.. bu karanlık bitecek elbet.. kaldıramayacağın yükü vermemiştir Rabbim emin ol buna demekki sende bu dayanma gücü var..
seni yalnız bırakıp yanında olmayanlar hatta köstek olanlar da bilsinler ki "başına gelenler senin imtihanın ama senin başına gelenlere nasıl tepki verdikleri de onların imtihanıdır" ve "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" diye sözler var bunlar seni rahatlatsın..
....
şöyle dua edebilirsin
"Benim başıma gelen sadece benim imtihanım değildir.
Bana selam veren, hatrımı soran, duama amin diyen ya da köşe bucak kaçan, ferah zamanlardayken arayıp dar vakitlerde sırra kadem basan herkesin imtihanıdır.!
Kazanan kazanır, kaybeden kaybeder. Allah'ım beni kaybedenlerden değil, kazananlardan eyle. "Nasılsın.?' diye sormanın kefaretini hakkıyla ödeyen dostlarımdan ben razı oldum.
Sen de onlardan razı ol.! Amin.!"

Hep oyle avutuyorum kendimi zaten. Elbet bugunlerde gececek. Bugunlerimde kim benim icin ne isterse Allah ona iki uc mislini nasip etsin diye dua ediyorum. Iyi ya da kotu. Yoksa o insan evladinin yaptiklarinin yakimadigi cop tenekesini ailesi yikacak... baskalari yapsa bu kadar zoruma gitmezdi valla...

Hepimiz allahin kuluyuz.hepimizin bir sebebi var dunyada esininde yasam sebebi buymus demek sana hayati ogretmek allah yardimcin olsun icten diyorum uzuldum.seni sewen seni kollayan adam seni uzmez canm benm millet 40 yillik kocasini karisini bosuyor yeri geliyor kimsenin garantisi yok.birak baskasi varmi yokmu deme merak etme su saygisizi birak kendi dussun kendisi aglasin .yazik seytana uymus.gururlu ol elinden geleni yapmissin sen ztn her evde kavga var yastik savasi demissin biz barismiyoruz gunlerce surunduruyoruz evde birbirimizi ona kalsa isler ooooo.sana diyebilecegim tek bisey isin olsun ailen ve esin zamanla sana yaptiklarini anlicaklar birde saglam dostlarin olsun omuzlarinda aglayabilecegin buda gecer buda biter insanoglu nelere alismiyor sukret ..sukretki allah iyisini versin.degicek adam sana bunlari yapmazdi .bosarsa bosasin be dunya onami donuyor sadece sen insan degilmisin elin dilin yokmu calisamicakmison bal gibide gecinirsin kalbine gelince o uzun sure ifla olmaz ama zamanla seninde icin yumusar kalbin birine gider.ama bosamak lafi geciyorsa o is oyke basit degildr cnm.altinda vardir keskin sebebleri...uzulme sabirli ol dua et cikis kapisi iste allahtan

Back
X