- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
Hepimiz allahin kuluyuz.hepimizin bir sebebi var dunyada esininde yasam sebebi buymus demek sana hayati ogretmek allah yardimcin olsun icten diyorum uzuldum.seni sewen seni kollayan adam seni uzmez canm benm millet 40 yillik kocasini karisini bosuyor yeri geliyor kimsenin garantisi yok.birak baskasi varmi yokmu deme merak etme su saygisizi birak kendi dussun kendisi aglasin .yazik seytana uymus.gururlu ol elinden geleni yapmissin sen ztn her evde kavga var yastik savasi demissin biz barismiyoruz gunlerce surunduruyoruz evde birbirimizi ona kalsa isler ooooo.sana diyebilecegim tek bisey isin olsun ailen ve esin zamanla sana yaptiklarini anlicaklar birde saglam dostlarin olsun omuzlarinda aglayabilecegin buda gecer buda biter insanoglu nelere alismiyor sukret ..sukretki allah iyisini versin.degicek adam sana bunlari yapmazdi .bosarsa bosasin be dunya onami donuyor sadece sen insan degilmisin elin dilin yokmu calisamicakmison bal gibide gecinirsin kalbine gelince o uzun sure ifla olmaz ama zamanla seninde icin yumusar kalbin birine gider.ama bosamak lafi geciyorsa o is oyke basit degildr cnm.altinda vardir keskin sebebleri...uzulme sabirli ol dua et cikis kapisi iste allahtan
Bende sizin gibi dusunuyorum... ama o kadar zor ki... en kotu animda artik dayanamiyorum dememek icin, belki de isyan etmemek icin bile kendimi allaha emanet ediyorum. Canimi yakanlari ise allaha havale ediyorum