- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
Evet doğru, satışcılar çakal oluyorlar yani bu bir zorunlulukmuş gibi olmuş artık. Yalanınız da masum, müşteri anlamıyor ki yoğunluk nedir falan, illa hemen kendi işi hallolcak. Ondan mecbur tabi bazen yalanlara başvurulabiliyor :)
Dilerim bundan sonraki hayatınızda o sakin hayatı yakalayabilirsiniz. İnsanın en çok ihtiyacı olan şey huzur çünkü, bulmak zor kaybetmek kolay. Siz bu huzuru çok hak ediyorsunuz..
ay bana sigortalı deme ne olur? herkesin herşeyi acele, herkes tek, herkes ozel, e kardesım ben robot muyum kı ?!?
umarım o huzuru bulurum. dun avukatımla yuz yuze gorustum. yenı yasalarla kadınların ne kadar sanslı oldugunu ogrendım, ne kadar ınce detaylar bıle varmıs tek tek ogrendım. sanırım guzel cıkıcam bu ısten.
artık netım, ne alabılıyorsam alacagım, cunku bu adama ben yıllarımı harcadım ve turkıyede bosanmıs kadın olmak cok zor ne kadar kendı ayaklarımızın ustunde de dursak.. madem oyle bende kendı gelecegımı dusunmek zorundayım d'i mi?
bu arada fake olup olmadıgımı sorup cevabıma yorumda bulunmayanların ne karar verdıgını de merak etmıyor degılım...o yorumumun altından sızınle konusmaya basladıgım ıcın buraya yazıyorum. lafım sıze degıl, bana bı suru soru sorup cevaplarını verdıgımde susan kısılere, yaw merak edıyorum fake mıyım ben sımdı? ne karar verdiniz acep:44::44::44::44::44: