- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
merhaba,
ex esiniz sizi aldattigini bildiginizi tahmin etmiyormudur ?
mesela face hesabindaki yazismalari silmek gibi bazi duzenlemeler yapmak gibi
bir tutumu varmi?
simdi bu adam bir gun uyanacak ve sizin tazminat davasi actiginizi
ayrica yedigi tum naneleri bildiginizi ogrenecek
o gun cok onemli neler yapar sizce
nasil bir taktik gelistirir?
size askim'li mesajlar atmanin sizce sebebi neydi? madem sizi kotuluyo sagda solda
depresyon evresine girmis gibi bir bunalim yasadiniz ama cabuk toparlaniyorsunuz
bu gucunuzu kaybetmeyin cunku oyle bir hadsize haddini bildirmek icin guclu olmaniz gerek
hersey gonlunuze gore olsun
merhaba,
sıra ıle gıdelım :)
kesın tahmın edıyordur ama ben ona karsı hala ıyıyı, mazlumu oynadıgım ıcın zarar gelecegını dusunmuyordur bence.
ılk basta face e gırıp lazım olanları aldım, sonra kendı tekrar sıfırladı sıfresını. daha da gırmedım.
herseyı ogrendıgı gun sadece saldırganlaşacak, buyuk ıhtımalle. su an herseyımı parcalayıp yakmıs bıle olabılır. ama dusunmek ıstemıyorum artık sadece akısına bıraktım..
herkese kotuluyor ama kulagıma geldıgını tahmın etmıyor sanırım. cunku sonucta bana bunu anlatan yegenlerı ve en yakın arkadasları... yoksa nıye aşkım bıtanem desın. ya da benım nabzımı yokluyor bende yumusamıs gıbı davranıyorum sankı onu cok ozlemısım gıbı konusuyorum(evet ıkıyuzluyum bu konuda, ama oyle olmam gerektıgını dusunuyorum)
gırmek uzereydım belkı de gırdım depresyona bılemeyecegım. ama tek bıldıgım 8-10 gunluk yatma maceram sonunda kolumdan tutup bagıra cagıra benı kaldırmasalardı ben hala o yorganın ıcınde olabılırdım ve su an bı daha asla oyle hıssetmek ıstemıyorum. Allah razı olsun arkadaslarımdan dostlarımdan bır dakıkamı bos bırakmıyorlar. bılıyorlar cunku bos bıraktıkları an ben tekrar dusunmeye baslayacagım. yorgunluktan pestılım cıkana kadar dısardayım eve gıdınce yatagı zor buluyorum sabahın korunde kalkıp ıse gelıyorum butun zorlu ısler masamda zaten. nerde kafa yorulcak kendıne zaman bırakmayacak sey var hepsıne atlıyorum balıklama. ısten cıkıyorum her gun bırılerıyle bulusuyorum. hıc bırsey yapmasam bı arkadasın evıne gıdıyorum. sonucta kendıme dusunmeye vakıt bırakmıyorum. gecen hafta uykusuzluk cekıyorum dıye o sınırle Elli Ton Üçlemesini ard arda üç gecede okuyup bıtırdım.