- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
tam tersi gurursuz davrandığınızı düşünüyorum . benim kocam bunu bana yapsa ki herkesin başına gelebilir doğal bir olay . anında boşarım . beni istemeyeni ben hiç istemem . bekarım belki bekara karı boşamak kolay diyeceksin ama doğrusu bu . burda evli bayanlarda aynı şeyleri söylemiş . aklın yolu bir . sizin yaptığınız size zarar veriyor . o yaşayacağını zaten yaşıyor . seni sevse seni bırakmaz yanında olur . baksana kendine hayat kurmak istiyor . insanlar evlenir boşanır bunlar normal şeyler . sizi sevdi evlendi demek sonra değişti başkasına aşık oldu . olabiliyor bunlar . sende başkasına aşık olabilirdin . sende bitirmek isteyebilirdin . adam hem senle hemde sevgilisiyle yaşamıyor ki . boşanalım diyor . bir insanlar evlenirken boşanmayıda göze alırsın . evlilik kumar gibi birşeydir . alınma ama ben böle düşünüyorum . beni istemeyen adamı neden süründüreyim banane . bence sen hala umut ediyorsun belki bana döner diye ki haklısında seviyorsundur seven insana kimse sevme diyemez . ama zaten seni gerçekten seviyorsa eninda sonunda sana dönücektir
konuyu nasıl okudunuz anlamadım
konu sahibi dönmesini filan istemiyo ki sadece hakkını almaya çalışıyo
adam karısını nişanlılık döneminden itibaren aldatıyo hanımefendi hem de farklı farklı bayanlarla iğrenç bi şekilde
üstüne özellikle maddi olarak bi ton kazık atarak kadını ortada bırakmaya çalışıyo
adam doğru düzgün bi eş olsa ama sonradan birine aşık olup boşanmak istese konu sahibi zaten anlaşarak boşanırdı
ama adam bin türlü dalavere çevirip eşini kandırmaya çalışıyo aptal yerine koymaya çalışıyo
haberi olmadan dava açıp malı mülkü satıp boşamaya çalışıyo
siz olsanız naparsınız herşeyi adamın eline ödül verir gibi bırakıp sadece boşanır mısınız
insanın hakkını araması onu zayıf mı yapar