- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
konuyu nasıl okudunuz anlamadım
konu sahibi dönmesini filan istemiyo ki sadece hakkını almaya çalışıyo
adam karısını nişanlılık döneminden itibaren aldatıyo hanımefendi hem de farklı farklı bayanlarla iğrenç bi şekilde
üstüne özellikle maddi olarak bi ton kazık atarak kadını ortada bırakmaya çalışıyo
adam doğru düzgün bi eş olsa ama sonradan birine aşık olup boşanmak istese konu sahibi zaten anlaşarak boşanırdı
ama adam bin türlü dalavere çevirip eşini kandırmaya çalışıyo aptal yerine koymaya çalışıyo
haberi olmadan dava açıp malı mülkü satıp boşamaya çalışıyo
siz olsanız naparsınız herşeyi adamın eline ödül verir gibi bırakıp sadece boşanır mısınız
insanın hakkını araması onu zayıf mı yapar
bı an kendımı anlatamadım sanmıstım ama anlatabılmısım sanırım...
nişanlıyken aldatıldıysa neden evlendi . hiç mi anlamadı . aldatıldığını . bilmiorum bana inandırıcı pek gelmedi . ben yorumumu söyledim . evet öle iğrenç bir erkeğin tek kuruşunu almazdım buna eminim zaten ihtiyacımda yok allaha şükür kendim çalışır kendim kazanırım hep babamdan bile para almam değil ki kocamdan alıcam .
kavun mu bu? dıbını koklayıp ne halt oldugunu anlayayım???
sen benım ex esımı gorsen yemınler edersın bu adam bu dedıklerını yapmaz dıye..
iki yuz nedır bılır mısın??
ınanıp ınanmamak sızın dusuncenız, karısamam sonucta fıkırlerınıze hanımefendı.
ben onun tek kurusunu ıstemıyorum kı.
benım calısıp calısmadıgıma daır bı fıkrınız var mı?
ordan bakınca ben erkeklere bagımlı bırı gıbı mı duruyorum yaa :44:
merak etmeyın hanımefendı bende bugune kadar hıc kımseden bes kurus almadım... almam da...
alla alla bak senn . bedualar başlamış hemen . o beddua döner başına gelir ki gelmiş baksana annen hep çekmiş . benim annem hiç çekmedi babam el üstünde tuttu .neden din iman kaırışıyor her konuya anlamadım . senden bin kat daha müslümanım buna eminim . beni dinimle yargılama . ben gururlu bir kadınım . böle çğrenç bir adamın tek kuruşunu istemem tek celsede boşarım hatta gitimem bile mahkemeye vekalet veririm . onun yüzünü bile görmem . hep yapmadığımı nerden biliorsun . koca yada sevgili . daha önce çok sevdiğim birini bir hatası için bıraktım içim kan ağlaya ağlaya . ben mantıklı bir insanım çünkü . vede çok gururluyum . bekara karı boşamak kolay zaten sen evli değilsin vs vs . evlilik insanı gurursuzlaştıran birşeyse ben istemiyorum evlenmek . boşvverin sizde bırakın bana din iman öğreticek kişi değilsiniz . ben burda konu sahibini yargılamadım ki başıma gelsin . ben ypabilceğim şeyleri söyledim . bu işi uzatması zaten kendi zararına kendi piskolojisini bozuyor . kocası zaten bir hayat kurmuş kendine . o ettiğin beduualar seni bulur bence sen beddua etme bakalım . öle kolay değil bu işler . ben yapamayacağım şeyi söylemem .
belin hanım size beddua etmedı kı arkadas, yanlıs mı okudum dıye ıkı kez okudum ama beddua yok ortada,
sadece ılgılı hadıslerı yazmıs. bunlar da malumunuz beddua degıl gerceklerdır. kımın kımden daha fazla musluman oldugunu ya da musluman olup olmadıgını hıcbırımız tartısamayız malumunuz o yuzden bu gıbı konuların -benım konumdan uzak olması sebebıyle- konusulmamasını rıca edecegım.
ayrıca merak etmeyın bu durum benım psıkolojımı bozmuyor aksıne duzeltıyor :)
önceden aldatıldığını bilmiyomuş ki sonradan face mesajlarına bakınca herşey açığa çıkmış
siz para istemeyebilirsiniz sizin görüşünüz tabi ama herkes sizin gibi değil
ben olsam son kuruşuna kadar almak isterim hakkım olan parayı ihtiyacım olsun olmasın
bana böyle iğrençlikler yapacak beni bir an önce boşayıp malı mülkü satarak sevgilisin yanına kaçmaya çalışacak
bana hakkım olan paraları da vermeyecek bu süreç içerisinde de benimle aşkımlı canım konuşarak beni salak yerine koymaya devam edecek ben de buna izin mi vericem
çok kötü bi durum gerçekten
ayrıca burada konu sahibinin de emeği var sadece adam çalışıp kazanmıyo ki
ama adam herşeyi satıp parayı üstüne geçirmeye çalışıyo
bu şekilde olursa kadın hem aldatılmış hem de salak yerine konulmuş hissedecek
bu kadar ucuz kurtulmamalı
kadın zaten bi hayır kurumuna bağışlayacağım diyo aldığı parayı
ayy yok bende parasını ıstemıyorum ama hepsını alıcam gerekırse delı gıbı sokaga sacarım ama yıne de onun elınden alıcam o parayı. tek basına yapmadı hıcbırseyı o..
o adam zaten konu sahibinin parasını vermesi lazım . öle birşey yapıyorsa zaten sahtekarlığa girer .hakkını alması için illa uazatmasına gerek yok ama
belin87 hanım bence konuyu bastan bır okuyun.. nacizane fıkrım