boşanıyorum 14 yıllık evliliğim bitiyor.

Bende boşandım. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Onlarsız da oluyor hemde bal gibi.
Asla modunu düşürme. Gerekirse profesyonel yardım al. Evladına da aldır.
Rabbim hakkınızda hayırlı olan kapıları açsın.

Allah yardimciniz olsun. Esinizin ailesinin söyledikleri kabul edilmez. Ben yazdiklarinizdan cok etkilendim. Fakat sunu söylemedende gecemiceyim. Eyer esinizi severek isteyerek arzu ederek evlendiyseniz ve hala icinizde o güzel günlerinizi düsününce esinize karsi bir kipirti varsa bence esinizle bir bosanmadan önce oturup konusun ve karsilikli isteklerinizi dile getirin. Eyer ikinizde birbirinizi seviyorsaniz siddet aldatma gibi konular olmadiysa birbirinize belki bir sans verebilirsiniz.

Ne bilim belki gecici olarak ayri evlerde yasayin jaftada bir iki kez bulusup disarda yemeye sinemaya falan gidin. Iliskinizi gözden gecirip duygularinizi tartmaya yardimci olur. Veya bir tatil ayarlayip esinizle cocugunuzla tatile cikin biraz basbasa kalin, sohbet edip birlikte bazi seyleri paylasmaya vakit ayirin. Ikinizde karsilikli beklentilerinizi dile getirip belki evliliyinizi kurtara bilme imkani bulabilirsiniz.

Bu yaptiklariniza ragmen eyer gercekten düzelme olmazsa ozaman ayrilma kararini iygularsiniz. Ama bence birbirinizi seviyorsaniz ve siddet görmediyseniz aldatilmadiysaniz birbirinize bir sans daha verin.

Belki esiniz sizin kararli oldugunuzu görmüs pismandir ve sizin osteklerinize cevap vermeye hazirdir.

Ben bazen ayrilanlardan duyuyorum seneler gectikten sonra cok pisman olanlarda cikiyor. Ben ne yaptim bir anlik sinir ve öfkeyle ne yapmisim cok pismanim diyenlerde oluyor. Malesef ozaman geri dönüsü olmuyor. O yüzden cik iyi düsünün her ask bir sans vermeye deyer bence.

Ama tabikide neler yasadiniz bilemem. Secim sizin Size sectiyiniz yolda allah yardimciniz olsun.
Düşünceleriniz çok güzel desteğiniz içinde çok teşekkür ederim biz bunların hepsini denedik malesef olmadı son care bu

Canım Allah yardım etsin güç versin benim komşum boşandı hiçbir maddi imkanı yoktu resmen sadece üzerinde ne varsa kıyafet öylece kalakaldı çok gaddardı eski eşi şimdi kendine düzen kurdu çalışıyo iyi kötü herşeyini de aldı evini düzdü bu insan ev hanımıydı bide arkadaşım var öğretim üyesi o da gayet düzenini kurdu çocuğu yanında ve alıştı sözde babayla aynı evde yaşamaktansa haftada bir gün gerçekten yanında olan babayla olması çok daha iyi bence ve de huzursuz bir aile ortamı yerine sevgi dolu ana kucağı en güzeli unutma sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun sevgiler allaha emanet ol ve güçlü ol herşey insanlar için
sağolun allah razı olsun

merhaba herkese günaydın,
evliliğim dün bitti bugün yeni bir gün bütün sayfalarımı kapattım bugün yeni bir gün yeni bir yaşama merhaba dedim Allahım inşallah utandırmaz yanımda olan herkeze teşekkür etmek istedim.

merhabalar,

14 yıllık evliliğim bu ayın sonunda son bulacak. Evliliğimde iyi ve kötü günlerim oldu. Herkes de olduğu gibi ama beni tek üzen nokta oğlumun üzülüyor olması. Bende böyle olmasını istemezdim ancak eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor. Böyle olmasına rağmen eşimin beni suçlaması içler acısı. Boşanmış ve çocuğu ile kalan arkadaşlardan destek istiyorum. Lütfen tecrübeleriniz ve yaşanmışlarınızla bana yol gösterebilir misiniz?

Teşekkür ederim
Canım suçlayacak konuşacak karşı taraf ama şöyle düşün zaten böyle birisi olmasa boşanmazsın.
Hayat çok daha zevkli olacak. Kendini keşfedeceksin ve güçleneceksin. İnsanların dert ettikleri şeylere yukarıdan bakacak ve üzüldüklerine şaşıracaksın.
Ama asla bu durumdaki sıkıntını yaşamayacaksın. Şunu belirtmek isterim hayatında mutlaka kendi ayaklarının üstünde dur. Gücün senol.

merhabalar,

14 yıllık evliliğim bu ayın sonunda son bulacak. Evliliğimde iyi ve kötü günlerim oldu. Herkes de olduğu gibi ama beni tek üzen nokta oğlumun üzülüyor olması. Bende böyle olmasını istemezdim ancak eşimin eş ve babalık görevini yerine getirmemesinden yuvam yıkılıyor. Böyle olmasına rağmen eşimin beni suçlaması içler acısı. Boşanmış ve çocuğu ile kalan arkadaşlardan destek istiyorum. Lütfen tecrübeleriniz ve yaşanmışlarınızla bana yol gösterebilir misiniz?

Teşekkür ederim

Merhaba Canım Sen Bir annesin Güçlü durki çocuğunda güçlü olsun sana annemden örnek vermek istiyorum babam sorumsuz koca ve baba olmakla birlikti anneme çok yanlışlar yaptı ama annem o kadar güçlü bir kadın ki o güçlü durdukça yıkılmadıkça bizde onun gibi olmaya başladık Bize idol oldu erkek gibi kadın derler ya işte annem öyle eşiniz babalık ve kocalık görevini yapmıyorsa büyük ihtimalle sizde çocuğunuzu yanlız başınıza büyütüceksiniz ve sürekli engeller çıkıcak ama siz güçlü olun çocuğunuzun hem annesi hem babası hem arkadaşı olmaya çalışın...

Canım suçlayacak konuşacak karşı taraf ama şöyle düşün zaten böyle birisi olmasa boşanmazsın.
Hayat çok daha zevkli olacak. Kendini keşfedeceksin ve güçleneceksin. İnsanların dert ettikleri şeylere yukarıdan bakacak ve üzüldüklerine şaşıracaksın.
Ama asla bu durumdaki sıkıntını yaşamayacaksın. Şunu belirtmek isterim hayatında mutlaka kendi ayaklarının üstünde dur. Gücün senol.
çok teşekkür ederim aynen senin dediğim gibi yaşıyacam inşallah

Merhaba Canım Sen Bir annesin Güçlü durki çocuğunda güçlü olsun sana annemden örnek vermek istiyorum babam sorumsuz koca ve baba olmakla birlikti anneme çok yanlışlar yaptı ama annem o kadar güçlü bir kadın ki o güçlü durdukça yıkılmadıkça bizde onun gibi olmaya başladık Bize idol oldu erkek gibi kadın derler ya işte annem öyle eşiniz babalık ve kocalık görevini yapmıyorsa büyük ihtimalle sizde çocuğunuzu yanlız başınıza büyütüceksiniz ve sürekli engeller çıkıcak ama siz güçlü olun çocuğunuzun hem annesi hem babası hem arkadaşı olmaya çalışın...
çok sağolun benim annemde öyle babasız büyüdük gibi o da Allah ömür verdikçe yanımda olacak inşallah allah yar ve yardımcımız olsun ben ve benim gibilerin

Back
X