Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hyr aptallığımdan yaptım sevdim işte şuan annemin evindeyin zaten geri dönüşüm yok adam boşucam diyo zatenOkula gidene kadar sabır etsen daha iyi olur du sanki çok erken yaşlarda evlilik yapmışsın acelen neydi, üni yok, meslek yok
Aile huzursuzluğundan mı erken evlilik yaptın?
Mesleğim var kuaförümOkula gidene kadar sabır etsen daha iyi olur du sanki çok erken yaşlarda evlilik yapmışsın acelen neydi, üni yok, meslek yok
Aile huzursuzluğundan mı erken evlilik yaptın?
Yanında olsun o zamanMesleğim var kuaförüm
Az önce bi telefon görüşmesi yaptım ve çok güzel haberler aldım ve asla çocuğumu bırakmıcam gercekten hayat mucizelerle doluDurmak istemediğim evde çocuğumu birakmazdim .. Anneme gidip kalicaksam annem de bi zahmet çocuğumu eve sığdırmalı. Zaten okul zamanı gelmiş yarım gün okulda olsa yarım gün anneniz bakabilir yada rahatsızliği varsa yarım gün ucret verebilirsiniz. Çocuğu bırakma fikri bana çok bencilce geliyor babannesi ne kadar sevsede onla yaşaması çok saçma anne çocuğu daha farkindaysaniz. Yaşıniz henüz küçük sonra derin yaralar kalmasın hem sizde hem çocuğunuzda.. Ailene de yük oluyormuş gibi hissettirme nasip kismet böyle olmuş aile dediğin evlat arkasında olur olmasa bile siz biliyorsunuz olması gerektiğini umursamayın .
NolduÇocuğum benimle olucak ömrümün sonuna kadar asla elini bırakmıcam![]()