Boşanıyorum akıl almam gerekiyor

Okula gidene kadar sabır etsen daha iyi olur du sanki çok erken yaşlarda evlilik yapmışsın acelen neydi, üni yok, meslek yok
Aile huzursuzluğundan mı erken evlilik yaptın?

Annenin yanina git Devlet kresine yazdır gidip almak zor olmaz ailen için kazandığını kreşe yarısınıda geçinmenize ayır al nafakani sakın yavrunu bırakma ne olursa olsun dünya tersine dönsede bırakma. Sende derin yaralar acar asla mutlu olamazsın. Nice kadın var velayet savaşı veren balık baştan kokar ..

Kreşin saatleri belli benim mesleğim kuaför 7.8 de cıkıyorum işten işim hazır ama annemde calışıyo bulunduğumuz yer krese çok uzak annemler gel diyo ama onlarda taşınıcaklar kısa zaman sonra şehir değiştiricekler nasıl olucak delirmek üzereyim

Okula gidene kadar sabır etsen daha iyi olur du sanki çok erken yaşlarda evlilik yapmışsın acelen neydi, üni yok, meslek yok
Aile huzursuzluğundan mı erken evlilik yaptın?
Hyr aptallığımdan yaptım sevdim işte şuan annemin evindeyin zaten geri dönüşüm yok adam boşucam diyo zaten

Okul cağına az kalmış öğlenci yapıp sabah da komşu ya da tanıdığı yarim günlük ücret verip okula gitmesini sağlayabilirsiniz

4 yasinda cocuk anaokuluna gider artik. Tam gun olmasa bile yarim gun is bulabilirseniz iyi olur sizin icin. Zaten 2 sene sonra okula baslayacak. Belki babaannesi siz isten gelene kadar cocugu okuldan alip bakabilir

Durmak istemediğim evde çocuğumu birakmazdim .. Anneme gidip kalicaksam annem de bi zahmet çocuğumu eve sığdırmalı. Zaten okul zamanı gelmiş yarım gün okulda olsa yarım gün anneniz bakabilir yada rahatsızliği varsa yarım gün ucret verebilirsiniz. Çocuğu bırakma fikri bana çok bencilce geliyor babannesi ne kadar sevsede onla yaşaması çok saçma anne çocuğu daha farkindaysaniz. Yaşıniz henüz küçük sonra derin yaralar kalmasın hem sizde hem çocuğunuzda.. Ailene de yük oluyormuş gibi hissettirme nasip kismet böyle olmuş aile dediğin evlat arkasında olur olmasa bile siz biliyorsunuz olması gerektiğini umursamayın .

Durmak istemediğim evde çocuğumu birakmazdim .. Anneme gidip kalicaksam annem de bi zahmet çocuğumu eve sığdırmalı. Zaten okul zamanı gelmiş yarım gün okulda olsa yarım gün anneniz bakabilir yada rahatsızliği varsa yarım gün ucret verebilirsiniz. Çocuğu bırakma fikri bana çok bencilce geliyor babannesi ne kadar sevsede onla yaşaması çok saçma anne çocuğu daha farkindaysaniz. Yaşıniz henüz küçük sonra derin yaralar kalmasın hem sizde hem çocuğunuzda.. Ailene de yük oluyormuş gibi hissettirme nasip kismet böyle olmuş aile dediğin evlat arkasında olur olmasa bile siz biliyorsunuz olması gerektiğini umursamayın .
Az önce bi telefon görüşmesi yaptım ve çok güzel haberler aldım ve asla çocuğumu bırakmıcam gercekten hayat mucizelerle dolu 😁

Şunuda öğrendimki ben o evlili çocuğumun yanında olmak için sürdürdüm bu zamana kadar şimdi yanımda olmazsa çektiğim yılların ne önemi kalır

Back
X