merhaba beni dinleyen...04.08.2014 yilinda evlendim.bir süre vajinismus sorunu ile mücadele edip,sonrasinda hamile kaldim.boşanma aşamasindayim.bebegim su an 8.ayina girdi.bosanmayi isteme sebebim ise şiddet gòrüyordum.hem de kucağimdaki yeni doğmuş bebeğim de nasibini aliyordu.karnina yumruk bile yedi yavrum(benim boğazimi sıktı.oğlumu alıp çiktim.oğlumu görmesi için dahi olsa güvenip veremem.vermemeliyim.lütfen fikir verin.hiçbir seyi kanitlayamiyorum.boğazim için rapor almadim maalesef.çocuğumla uzaktaki abimin yanina yolculuk yaptiğim için...neler yapilabilir?oğlumu ve kendimi nasil kotuyabilirim.1 yadindan sonra oğlumu görmesi için verirlermiş.bunu nasil engellerim.bebegime zarar verir.bundan eminim.fikirlerinizi,bilgilerinizi edirgemeyin lütfen.
Gormesi icin verirler .Gorüş gunlerinde evde olmazsinız icra ile gelirler yine kacarsiniz .
Her icra da para oder birsure sonra vazgeçer .
Korkmayin korkacak bisey yok.
Tehdit vs olursa koruma talep edersiniz.
Peki bir süre sonra vermiyor bebeği diye beni dava ederse...ya da edebilir mi?Gormesi icin verirler .Gorüş gunlerinde evde olmazsinız icra ile gelirler yine kacarsiniz .
Her icra da para oder birsure sonra vazgeçer .
Korkmayin korkacak bisey yok.
Tehdit vs olursa koruma talep edersiniz.
Maalesef biraz bela bir adamdır.kimse sahitlik etmezMerhaba komşulardan şahit olmazmı acaba.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Umarım bir avukat okur mesajımı...Belki avukat arkadaşlar ya da benzer durum yaşayanlar size yardımcı olurlar.
Kesinlikle gelmez öyle şeylere.dikkat eder.Mesajla konşturmaya çalışsan bana bunları yaptın dersin illaki bi cvp verir.
Telefonlada mı yapmaz kaydetsen sesiniKesinlikle gelmez öyle şeylere.dikkat eder.
Hayır.hiç aramadım.o da aramiyor.delil olur diye.Telefonlada mı yapmaz kaydetsen sesini
Çocuk çok küçük zaten ayırmaz mahkeme sizden.Hayır.hiç aramadım.o da aramiyor.delil olur diye.
Umarım bir avukat okur mesajımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?