boşaniyorum ama bebeğimi vermek istemiyorum

Önce bi tanıdığın yanında kendini sigortalı göstert, ki cocğu bakabilecegini kanıtla.

Bir kaç şahitle şifdet olayını kullan.

Bir kaç yıl zaman kazan. O arada başka şehre taşın.

Bir kaç görüşmede maazertli olarak kaybol. Hastanedir, akraba ziyaretidir

Bu şehirden uzaklaşmalıyım.bi boşansam.

Oncelikle geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz bu adamdan
Adam gerçekten çocuğu almak istiyor mu
Yoksa siz alır diye mi korkuyor sunuz
Zaten çocuk küçük olduğu için babaya vermezler
Siz şahidim yok delilim yok diye korkmayın yaşadığınız her şeyi anlatın mutlaka
bu hakimin aklında bir fikir oluşturacaktır
Maaşı yok isim yok bebeği bana vermezler diye düşünmeyin aksine bebeği size verip bir de size ve çocuğa nafaka verirler
Dava sürecinde sizinle herhangi bir şekilde iletisime geçerse bunları kaydedin
Ve en önemlisi kendinize bir avukat tutun
Maddi gücünüz yoksa Barodan adlı yardım talep edin

İlginiz icin çok tesekkur ederım.anlatacagım yasadıklarımı.

Aramıyorum oda aramıyo dıyosunuz belkı ıstemez bıle bebegı hem merak edıp aramıyo cocuk kendı cocugu basınıza ne geldı ne yyp ıcysnz merak ederdı o kdr dusunse hemde o bebege vurmazdı o kdr sevse.bakabılecek kımsesı var mı ıster mı mahkmede .mahkeme bu yastakı bebegı zaten sıze verır ama baska bshre gıdersenız falan boyle bı adam o kdr zahmete gırıp her hafta gormye flan gelmz e zaten baska sehırden de bır gunlugune alıp baska sehırede goturmez.hakkınızda hayrlsı ınsallah krtlrsnz

Sevdiği için değil ama bana acı çektirmek için almak isteyecek oğlumu..

Allah belasini versin eli kirilsin bebeğine nasil vuruyor yaa

tabii ki babasının oğlunu görme hakkı olur.icra kanalıyla icra eşliğinde uzman desteğiyle alırsa,bu süreçte çocuğ herhangi bir zarar gelirse,şahsi münasebeti yeniden düzenlemek için dava açabilirsiniz.uff biraz karışık yazdım.şunu da ekleyeyim çocğunuz çok küçük olduğu için yatılı bile kalmasına izin vermez mahkeme.

İcra kanaliyla icra eşliğinde uzman desteğiyle derken uzman desteğini ben talep edince mi uygularlar acaba? Kusura bakmayın.çok endişeliyim.affedin.

Bırakın velayetini vermeyi, bebeğimi ona göstermemem lazım.küfürler edip ölümle tehdit etmişti evden ayrılmadan önce.

İcra kanaliyla icra eşliğinde uzman desteğiyle derken uzman desteğini ben talep edince mi uygularlar acaba? Kusura bakmayın.çok endişeliyim.affedin.
yok o standart prosedür.mahkeme onu uygular.bebeginiz çok küçük muhtemeln bir kaç saat görebilir haftada.maddi durumnuz yoksa şehrinizdeki barodan adli yardım talep edin

yok o standart prosedür.mahkeme onu uygular.bebeginiz çok küçük muhtemeln bir kaç saat görebilir haftada.maddi durumnuz yoksa şehrinizdeki barodan adli yardım talep edin
Çok teşekkür ederim.ailem maddi anlamda yardım ediyor.yok hallerinde avukat tuttular kurtulayım diye.

Zaten şu an ailemin yanında kalıyorum.8 aylik bir bebeğin nelere ihtiyacı olmaz ki.düşüncesizliğin ve tınmazliğinin boyutunu siz düşünün.yaklaşık 4 ayliktı evden ayrıldığımızda bebeğim.

Avukat tutmuşsunuz siz. Bende size İstanbul Kadın Hakları platformuna gidin diyecektim. Keşke şiddet gördüğünüzü kanıtlayan bir belgeniz olsa. Avukata sormadınız mı bu soruları ne söyledi?

Karaman'da yaşıyorum.avukatım da ,keşke şiddeti kanıtlayan bir belgemiz olsaydı,her sey daha kolay olurdu diyor.dava açtım.mahkeme gününü bekliyoruz.avukat mahkeme gününü beklememi söylüyor.aslinda bir de şöyle bir durum var:eşim (!) Boğazımı sıktığı için rapor aldım zannediyordur.bu yüzden çok tedirgin eminim.bununla ilgili keşke bir şeyler yapabilseydim.

hala ayni evde mi yasiyorsunuz?
eger hala ayni evdeyseniz salona bi minik kamera koyup size saldirirken alin goruntusunu hayvanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…