S sonuk82 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2011 1 0 36 İzmir 11 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sonuk82 #1 EVET boşanıyorum bu benim başıma gelmez diyordum, geldi.Şimdi arada sırada konuştuğum kişiyi tanımıyorum.Yazarken bile mutsuz ve yorgunum
EVET boşanıyorum bu benim başıma gelmez diyordum, geldi.Şimdi arada sırada konuştuğum kişiyi tanımıyorum.Yazarken bile mutsuz ve yorgunum
T Tuval_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Ekim 2010 1.330 818 323 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sonuk82 #2 Bir boşluğa düşmüş gibisin. Yardımcın olsun Allah ve çevrendeki insanlara ihtiyacın var yalnız kalmamaya bak.
Bir boşluğa düşmüş gibisin. Yardımcın olsun Allah ve çevrendeki insanlara ihtiyacın var yalnız kalmamaya bak.
N nunu06 Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 269 209 323 Kırıkkale 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sonuk82 #3 sonuk82 .!.: EVET boşanıyorum bu benim başıma gelmez diyordum, geldi.Şimdi arada sırada konuştuğum kişiyi tanımıyorum.Yazarken bile mutsuz ve yorgunum Genişletmek için tıkla... ne kadar süredir evlıydınız ve neden böyle bı karar verdınız
sonuk82 .!.: EVET boşanıyorum bu benim başıma gelmez diyordum, geldi.Şimdi arada sırada konuştuğum kişiyi tanımıyorum.Yazarken bile mutsuz ve yorgunum Genişletmek için tıkla... ne kadar süredir evlıydınız ve neden böyle bı karar verdınız
K kpss_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 122 0 46 İzmir 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sonuk82 #4 allh sabrını verisn canım çok sancılı bir donem boşanmadım ama boşanmadn dondüm sizde sorun neydi eşin mi ailelermi
allh sabrını verisn canım çok sancılı bir donem boşanmadım ama boşanmadn dondüm sizde sorun neydi eşin mi ailelermi
algida Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2010 953 3 96 Nevşehir 12 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sonuk82 #5 Canım Allah sabır versin umarım en kısa zamanda atlatırsın Sorun neydi bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı demekten başka bişey yok sanırım
Canım Allah sabır versin umarım en kısa zamanda atlatırsın Sorun neydi bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı demekten başka bişey yok sanırım