boşanıyorum arkadaşlar yardım edin..

haklısınız arkadaşlar en büyük hatam çocuk konusunda acele etmek oldu ama bunu bilmek bişeyi değiştirmiyo artık. 3 yıldır birlikteydik sevgiliyken bu yüzünü görememişim.hamileyken gördüm ne kadar uyumsuz olduğumuzu. öyle bi noktaya gelmiştik ki benim ailemi de istemiyodu sadece kendi ailesi olsun istiyodu.artık kendi ailesi olur sadece

sağol canım kafam dağılsın diye yazıyorum buraya. amin hepimizin yardımcısı olsun

kocam pişman oldu hamileyken. ama tekrar yaptı. öyle inatlaştıki benim ailemi istememye başladı ki onlar pek gelmezler zaten.doğumun başlarında annem bizdeydi bir iki gün. burnumdan getirdi.bana dua edin çabuk atlatayım bu süreci.

Allahım sana ve bebeğine huzur versin inşallah
güçlü olmalısın ama zordur eminim ki
Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun ve bundan sonraki hayatın inşallah güzel olur bebeğinle beraber.İleride senin değerini anlıyacak seni gerçekten seven biri çıkar belkide bellimi olur?Ama şuan için kendini ve bebeğini düşünerek hareket et.Huylu huyundanda vazgeçmez.Bir yuva nekadar zor kuruluyorsa yıkılmasıda okadar zor olmalı.Ama senin değerini bilmeyen ana kuzusu için kendini yıpratma.Allah yardımcın olsun bol bol dua et

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm darp raporunu verebilirsin ama iyi düşün

arwen85 çok üzüldüm yaşadıklarına ya..annesi de rahattır şimdi oğlum oğlum diye diye ölecekler anlamıyorum ki..yine senin oğlun tapusunu almıyoruzki...hey allahım ya..karına zulmet, anneni el üstünde tut..karaktersiz adam seni..dar görüşlü..arwen85 ben de senin yerinde olsam aynını yapardım hani saygıda kusur etmezdim..ama kusur etmezdim derken o da biyere kadar annesinin aşağılamaları da fln olursa çekmem onu..o anne de nasıl bir annedir ki oğlum orası senin yuvan orda olman gerek,karına ii davranman gerek demesi gerekirken 2 senedir oğlunu kendi evinde yatırıyor ve eminim böyle öğütler de vermiyordur,en azından sessiz sessiz masumları oynuyordur..hiç de masum değilsin neden biliyomusun çünkü oğluna yapması gerekenleri söylemiyorsun onu ailesine döndürmüyorsun,torununu çoğu zmn babasız bıraktırıyorsun..bir büyük olarak gençlere yol göstermen biraraya getirmen gerekir..o yaşa gelmişin o kdr hayat tecrüben olmuştur azcık lafını geçirmen gerekir oğlunada gelinine de birleşsinler diye..yazıklar olsun sana ve senin gibilere,bu kadına hayatını zindan ettiğiniz için..ha olmazmı herkesin hatası olur dersinki gelinim şöyle böyle ama büyüklük et düzelt yapman gereken bu senin..ilk tartışmada oğlum oğlum diye ayırmalara kalkışmak niye ne geçicek eline..ki zaten gelinin çok büyük bi hata işleseydi çoktan boşatırdın sen oğlunu..yazık ya vallahi yazık..ama elbet göreceksiniz bunun karşılığını..belki o gün gelipte ölüm yatagındayken sana ettiği zulümler gelir gözünün önüne..bin pişman olur..olsun da..bir aileyi dağıttığı için..

Sizde de peygamber sabrı varmış..
Nasıl dayanıyorsunuz yaa şaşırtıcı..

sağol canım inşallah çabuk atlatırım

herşeyin bitmesini bekliyorum demişsiniz de yaşamadığınız ne kaldı acaba

neyi bekliyorsunuz merak ediyorum

Son düzenleme:
herşeyin bitmesini bekliyorum demişsiniz de yaşamadığınız ne kaldı acaba

neyi bekliyorsunuz merak ediyorum

aslında doğru..kocan 2senedir annesinin evinde kalıyor eve geldiğinde sinirleniyor bağırıyor çağırıyor..çocuğuyla arası nasıl peki onuda mı ihmal ediyor eve geldiğinde fln..eğer öyleyse boşan aslında niye sabrediyosunki..maddi durumun mu yok yoksa ailen mi istemez vs ?

allah yardımcın olsun canım en çok o cennet kokulu için üzüldüm. darp raporunu sun mahkemeye hastehaneye gelmediğinide tanıklarla ispatlaya bilirsin.benm başımdada vardı böyle bir tane anne kuzusu bunlardan hiç birşey olmaz umarım bundan sonra yavrun ve sen çok mutlu olursun.

canım benim yaaaa ( inan çok üzüldüm... ee tabi lohusalık da var yani o dönem de çok zor.gereksiz yere stres yapıyo ınsan.allahtan hakkıjnda hayırlısı olsun...insan en çok bebeği için üzülüyo.ama bu günleri yaşamayacaksın tekrar.o yuzden ona bişiler hissttirme.boşwer arkadaşım boşwer.kocanınki de denoluğun önde gideni...

Nasil vicdanlari sizlamiyor oglunun yuvasini bozup torunlarini babasiz birakmaya

Raporu kullanabilirsin tabi

Uzulme evladin hayatindaki en iyi dostun yol arkadasin olacakti insallah

Allah yardimcin olsun

Öncelikle Allah yardımcınız olsun...

kırmızı ile işaretli olan kısıma dair söylemek istediğim daha doğrusu eşime sorarak öğrendiğim, ''takibi şikayete bağlı suçlarda 6 aya kadar istersen raporla beraber şikayetçi olabilirmişsin...

Eşinden sana koca, evladına baba olmazmış demek ki. Anası alsın turşununu kursun şimdi. Bakalım el kadar bebeğin, yıktıkları yuvanın veblalini taşımakta bu kadar kolay olacak mı???

Son düzenleme:
dogru gerek yok kimsede demez ondan uyarmaz , boyle olaylar ne ilk nede son olur , mahkum edin böyle hayata bir sifir baslayan o masum canlariii.......

Ben onu kastedmedim tabiki de sizlerle aynı fikirdeyim ..Evlilik ilk 1 senede anca oturuyor zaten..hemen ne çocuğu ?

Ama arkadaş bize çocuk yapayımmı diye sormuyor zaten onun için olan olmuş..Tabiki çocukk olmasa boşanmak daha rahat olurdu...Olan yavruya oldu..

İşte evlenmeden önce flört dönemi yaşayınca birbirlerini tanıdıklarını sanıyorlar ama işte aynı evde yaşayınca o işler öyle olmuyor..

Allah yardimcin olsun, bebeğinin bahtını açık etsin.
Hamileyken sana şiddet uygulayabilen o karaktersizide Allah
ıslah etsin.
Eskiye inat artık çooook mutlu olursun bebişinle inşallah.

Eşinden sana koca, evladına baba olmazmış demek ki. Anası alsın turşununu kursun şimdi. Bakalım el kadar bebeğin, yıktıkları yuvanın veblalini taşımakta bu kadar kolay olacak mı???

Ne vebali cnm ya, bu tarz insanlarda vicdan olmaz olsa yapmazdı zaten..bundan sonrada üzüleceklerini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…