- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
ALLAH yardımcın olsun.Gece nasıl sabah olucak bilmiyorum
Geçmiş olsun… umarım en yakın zamanda toparlanırsınızBoşanıyorum 3 saat önce aldatıldığımı öğrendim ikinci bi tel buldum yazışmaları kendi telimde çektim bu midesiz pisliği nasıl boşamam gerekiyor berbat haldeyim çalışmıyorum ikiz 3 yaşında çocuklarım var yarın ailemle konuşucam 9 senelik evlilik şuan çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum ailem farklı şehirde neyi nasıl yapıcam bilmiyorum ağlamaktan anca bu kadar yazabildim
Mesajları at kemdıne ekran goruntusu alıp .Ayrıca evden sen çıkma o defolup gıtsın .Ortalıgı ayaga kalfırıp sonra kocişkom kocişkom deme .Iyıce olc tart .Aılene hemen anlatma.Once bı kendı ıcınde sındırBoşanıyorum 3 saat önce aldatıldığımı öğrendim ikinci bi tel buldum yazışmaları kendi telimde çektim bu midesiz pisliği nasıl boşamam gerekiyor berbat haldeyim çalışmıyorum ikiz 3 yaşında çocuklarım var yarın ailemle konuşucam 9 senelik evlilik şuan çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum ailem farklı şehirde neyi nasıl yapıcam bilmiyorum ağlamaktan anca bu kadar yazabildim
Millet sana bu yüzden yedekle demişti aferin sana senin teli mi aldı? O 2.teli mi? Bak gelir kavga çıkar kendi telefonu da alır elinden kırar almadiysa yedekle hemen. Tavsiyelere uymayacaksaniz tavsiye istemeyin kardesim !kendi telimle çektim resimleri o teli aldı korkusundan çıktı gitti
Sert olmamış mı bu yorum ? Kadın zaten şok olmuştur.Millet sana bu yüzden yedekle demişti aferin sana senin teli mi aldı? O 2.teli mi? Bak gelir kavga çıkar kendi telefonu da alır elinden kırar almadiysa yedekle hemen. Tavsiyelere uymayacaksaniz tavsiye istemeyin kardesim !
Aklını başına alsın işte burada çok kıymetli tavsiyeler var uysun bunlara aval aval şok içinde kalmasın diye sert yaptımSert olmamış mı bu yorum ? Kadın zaten şok olmuştur.
Kendi telefonunuzdakinleri yedekleyin. Mailinize, drivea veya güvendiiğiniz birine ama elinizde birden fazla yedek olsun. Eğer telefonunuzdakileri yoketmeyi düşünürse yedekleri kullanırsınız.kendi telimle çektim resimleri o teli aldı korkusundan çıktı gitti
Düğünde takı kayıtlarınızı video, fotoğraf v.s varsa saklayın. Onları aldığınızdan haberi olmasın. Mahkeme sürecinde lazım olacaklarKendi telefonumda resimler kız kardeşime yolladım nolur nolmaz diye. Ona söylediğim tek şey boşanıyoruz bitti yarın gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatıcam imzala uzatma dedim oda o kadar ucuz yalanlar söylüyorki hala ben seni aldatmadım diye.Boşanamazsın benden vs gibi zırvalar saçmaladı Altın biriktirip ev aldık düğün takılarım vs üstünede kredi çektik. Ev kredisi bitince bide araba alacaktık hamal gibi. 4 bin bi nakit para var bugün avukata gidicem
Eşiniz sizin telefonunuzu mu aldı çıkarken?Kendi telefonumda resimler kız kardeşime yolladım nolur nolmaz diye.
Umarım uyar.Aklını başına alsın işte burada çok kıymetli tavsiyeler var uysun bunlara aval aval şok içinde kalmasın diye sert yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?