Evet öyleymiş fakat çok kaliteli bir yerde arkadaşım yaptırmıştı da dökülme görmedi. Fakat takılan ipek kirpikler dökülüyor tabi. Onun dışında serum bilmiyorum bitkisel yağların karışımı çok iyi geliyormuş.Kirpikleri döküyor diye duydum . Dökmese bile çok yapay duruyor
İnşallah çok çok çok ve çok mutlu olursunuzKızlar 1 ay falan depresif haller geçirdim sonra bi vaktim ki hiç aklıma bile gelmiyor benim adam. Dedim bari önüme bakiyim geleceğe yatırım yapiyim az.
Önce dis teli taktirdim bu hafta içinde de göz lazer ameliyatı olup şu gozlukleeden kurtulacam inşallah.
Bu arada yakinda okullar açılacak mesleki olarak gelisimime zman ayiriyorum bol bol.
Ee napıyım onun yasini mi tutacam hayatımı bi kenara bırakıp. Aldığım hayat dersi yanıma kar kaldı. Eskiden ne de yüzeysel dusunuyormusum
Aman iyi yapmissin,ise yaramiyorsa kacmak en iyisi.Koca mi kaldı ayol kız? Ben evden kaçtım zaten
Serum bilmiyorum ama bu tavrını sevdim.Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Size bizzat deneyip çok memnun olduğum ürünler tavsiye edebilirim ama reklam olur mu marka söylemek yasak mı bilmiyorumKızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Sen de iyi ki varsın bırak geride kalan üzülsünHint yağını kullandım biraz uzadı ama daha güçlü bir serum arıyorum. Ne de güzel gaz veriyorsunuz kız iyi ki de varsınız :*
Hahaha vallahi bayıldım he işte aynen böyle koca gidiyor ne yapacağımları okumak yerine böyle şeyler görmek ne güzel süpersinizKızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Bence sonuna kadar üzüntünü yaşamalısın kı .
Daha sonra aklına gelıp için burulmasın .
Ben bundan yanayım .
Acımı en derınıne kadar yaşarım . Sonra unuturum .
Hahaha vallahi bayıldım he işte aynen böyle koca gidiyor ne yapacağımları okumak yerine böyle şeyler görmek ne güzel süpersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?