Ne pozitif bir bakis acisi. Tebrik ederim.
Sizi tebrik ediyorum mükemmelsiniz! Nerede o eski konulardaki çaresiz özgüveni kırılmış kadın nerede şimdiki kadın. Bravo!Kızlar 1 ay falan depresif haller geçirdim sonra bi vaktim ki hiç aklıma bile gelmiyor benim adam. Dedim bari önüme bakiyim geleceğe yatırım yapiyim az.
Önce dis teli taktirdim bu hafta içinde de göz lazer ameliyatı olup şu gozlukleeden kurtulacam inşallah.
Bu arada yakinda okullar açılacak mesleki olarak gelisimime zman ayiriyorum bol bol.
Ee napıyım onun yasini mi tutacam hayatımı bi kenara bırakıp. Aldığım hayat dersi yanıma kar kaldı. Eskiden ne de yüzeysel dusunuyormusum
Ben arkadaşların taktir etmesini anlayamadım
Bu üzüntülerin üzerine gitmek değil o üzüntülerden kaçıştır
İnsanlar duygularını gerektiği gibi yerinde yaşamalı üzülmesi gerekiyorsa üzülmeli öfkelenmesi gerekiyorsa öfkelenmeli
Yani hayat boşanıyorum lay lay lom değil
https://artdehuile.com/kas-kirpik-serumu-44,60-tl-u2491
Bu seruma bakabilirsiniz. Tamamen doğal içeriği. Uçucu yağlardan oluşuyor.
Kaş için kuzenim kullandı, çok memnun kaldı. Kirpikte de o kadar etkili olur mu bilmiyorum. Biraz araştırın isterseniz :)
Sizi tebrik ediyorum mükemmelsiniz! Nerede o eski konulardaki çaresiz özgüveni kırılmış kadın nerede şimdiki kadın. Bravo!
Sizi her gördüğümde içim yanıyor. Burada sizi o kadar uyarmalarına rağmen evlendiniz. Günlerce merak ettik sizi.
Serum bilmiyorum.Güzel kapılar açsın size rabbim.
Napacaksiniz ayol serumu? Kocaniza mi icireceksiniz ilahi
Mutluluklar dilerim.
LR kirpik serumu çok başarılıKızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Kas kirpik serumunu eczaneden alın.
Entresan bir konu olmuş :) ee siz mutluysanız hayırlısı olsun.
Demek ki aşk yokmuş, yoksa insan yıkılır en az bi kaç hafta sürünür yani bilemedim.
LR kirpik serumu çok başarılı
Protein ve aminoasit bombasıdır ancak kullanmayı bıraktığınızda 2 ay içinde eski halinize dönersiniz bu nedenle 1 aydan fazla ara vermeyin.
Yeni hayatınızda mutluluklar
Ohh ne guzel bak ask yok dert yok :)Aşk olsa baya bi surunurdum. Eşimi sevdiğimi düşünürdüm hep ama Allah içimdeki sevgiyi de aldı sanırım
İpek kirpik denemeyi düşündünüz mü?
Ohh ne guzel bak ask yok dert yok :)
Aferin kız valla cansın.. Bence serum yerine doğal yağlar kullan eski rimel fırçanı kullanarak uygula kirpiklerine :)Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.
Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Aferin kız valla cansın.. Bence serum yerine doğal yağlar kullan eski rimel fırçanı kullanarak uygula kirpiklerine :)
Kullanıyorum bende işe yaradıKullandınız mi
Amin inşallah
Ayyy çok tatlısınız ya :)) kirpik serumu bilmiyorum ama umarım güzel günler sizi bekliyordur demek için geldim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?