Boşanıyorum bana yardım edin çok kötüyüm

ya hepiniz söylediklerinizde okadar haklısınız ki ama şu konuya açıklık getirmek istiyorum ben ondan zaten ölsem özür dilemem sadece şu anda sizinle gerçek duygularımı paylaşıyorum ona ve ailesine karşı gayet güçlü durmaya çalışıyorum kesinlikle ona bu duygularımı belli etmem,dediğim gibi bana yapılanları çok çabuk unutuyorum o yüzden karşıma geçip yalvardığında hemen affetmek istemiyorum zaten öyle bi niyetide yok herkese boşanıcam artık yüzünü görmek istemiyorum diyomuş ben bu kadar rezilliği hak edicek hiç bişey yapmadım ama çok çaresizimşu anda hiçbir yere sığmıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor bu duygular nezmana hafifler bilmiyorum ama saatler saniyeler bile ilerlemiyor

arsız hırsız ev sahıbını suclu cıkarırmıs sızınkıde aynı hesaba donmus:19:
esın suc bastırıyo sakın pabuc bırakma hem suclu hem guclu:47:
aynı seyı sen yapsaydın bırak dudak patlatmayı senı oldururdu heralde:19:
ayrıca budurumda kımse ofkesını kontrol edemez sakın olmayı beceremez resmen baska kadınlarla bırsekılde ıletısım kurmus :47:

arsız hırsız ev sahıbını suclu cıkarırmıs sızınkıde aynı hesaba donmus:19:
esın suc bastırıyo sakın pabuc bırakma hem suclu hem guclu:47:
aynı seyı sen yapsaydın bırak dudak patlatmayı senı oldururdu heralde:19:
ayrıca budurumda kımse ofkesını kontrol edemez sakın olmayı beceremez resmen baska kadınlarla bırsekılde ıletısım kurmus :47:

daha ahır seyler yazacaktımda yangına korukle gıtmeyeyım dedım ama bıraz komık olmus son yazdıgım:1:
onun erkeklık onuru kırılmıssa senın kırılan kadınlık gururun nolcakmıs sordunmu utanmaza?
ayrıca sakın alttan alma yoksa vay halıne

Insanlar buraya fıkır alışverişi yapmak için,öneri almak için ,yaşadıklarını paylaşabillmek için yazıyorlar.Bazı arkadaşlar yorum yaparken nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar anlamıyorum.Herkezin hayatı bırbırıne uyucak die bişey yok,neyse ya yazmıyım dedimde dayanamadım.Öncelikle eminim zor zamanlar geçiriyorsun haklı haksız demicem ikiniz içinde ama sonuç olarak eşini huyunu suyunu bilerek kabul edip evlenmişsin.Insan siniri tavan yapınca ne yaptığını bılmez ve geneldede sonradan pişman olur bu hepimiz için geçerli,umarım gönlünden geçirdiğin gibi olur herşey.Biraz zamana bırak bence ama kendinide yeme tüketme,ailesi senin yanındaysa gerçekten haklı olduğunuda düşünüyolarsa eşinin üstünde etkılı olur fıkırleri,umarım barışıp yanı bı sayfa açarsınız hayatınıza.

çok teşekkür ederim resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben biraz destek almak için konu açıyorum ama insanlar beni daha çok yargılıyorlar kimse yaşamadan hiç bişeyi yargılmasın inanın karşıdan göründüğü gibi olmuyor,eşimin burnunu çok fazla sürtmeyi düşünüyorum allahım inşallah bana sabır verirse inşallah,artık bizim için hayırlısı neyse o olsun

anladım tatlım hayırlısı neyse o olsun bekar erkekle evli erkek elbette takılabilir ama kişisine göre değişebilir bence o bekar arkadaşları eşini yoldan çıkartmaya çalışıyor...çünkü kendin diyorsun daha önce eşim böyle davranmazdı diye yavaş yavaş arkadaşlarının kurbanı olmuş.. affedersin ama özür dileyerek soruyorum yanlış anlamazsan, evlilikte cinsellik çok önemli bu konuda aranızda sorunlar var mıydı???

yanlış anlıycak bişey yok cnm ben burda sizinle bütün duygularımı açıkça paylaşıyorum,eşim cinsellik konusunda bana karşı çok isteklidir bu ilk evlendiğimiz günden beri hiç değişmedi çok afedersin ama inan her gece benimle birlikteolmak için türlü türlü şebeklikler yapar

daha ahır seyler yazacaktımda yangına korukle gıtmeyeyım dedım ama bıraz komık olmus son yazdıgım:1:
onun erkeklık onuru kırılmıssa senın kırılan kadınlık gururun nolcakmıs sordunmu utanmaza?
ayrıca sakın alttan alma yoksa vay halıne

yazabilirsin cnm o hepsini fazlasıyla hak ediyor aynen öyle resmen dikkatleri başka bir yöne çekip suç bastırıyor , siz benim böule konuştuğuma bakmayın ona karşı güçlü durmaya çalışıyorum sizinle sadece içten gelen duygularımı paylaşıyorum

yanlış anlıycak bişey yok cnm ben burda sizinle bütün duygularımı açıkça paylaşıyorum,eşim cinsellik konusunda bana karşı çok isteklidir bu ilk evlendiğimiz günden beri hiç değişmedi çok afedersin ama inan her gece benimle birlikteolmak için türlü türlü şebeklikler yapar

hmm o zaman eşin çok pişman olacak bu yaptıkları için sen sakın arayıp sorma bakalım bekle ne yapacak...o günden sonra eşin aradı mı seni canım..

hmm o zaman eşin çok pişman olacak bu yaptıkları için sen sakın arayıp sorma bakalım bekle ne yapacak...o günden sonra eşin aradı mı seni canım..

yok cnm aramadı zaten daha dün sabah oldu bu olaylar ama aileler işin içinde olduğu için çok şeyler yaşandı ve sanki çok geçmiş gibi,sadece az önce facebooktan hakan altun sende ağla şarkısını paylaşmış yani hala kendini haklı gürüyor

pişman olup dönecektir.. ama başka kadınla gecenin bi vakti öyle bir ortamda yanyana oturmuş bir adamla tekrar yan yana durabilecekmisin? bunu iyi düşün..

yok cnm aramadı zaten daha dün sabah oldu bu olaylar ama aileler işin içinde olduğu için çok şeyler yaşandı ve sanki çok geçmiş gibi,sadece az önce facebooktan hakan altun sende ağla şarkısını paylaşmış yani hala kendini haklı gürüyor

boşver canım kendi hatasının farkındadır bence... eşinin ailesi için arkamda diyorsun bir de aile baskısı onu evine geri döndürür...

maaile neden kalıyorlar görümcenle kocası kalsa yetimiyor mu. özel hayat diye bişey var.bu arada haklısın sonuna kadar hem ailesine dadılık ediyorsun hem de eşin meyhanede geziyor ama sarılmayacak bi yara değil eşini seviyorsun sanırım umarım sorun hallolur

birden bire değil benimde hatalarım var kabul ediyorum bu aralar 3 günde bir sürekli kavga ediyoduk zaten ama yinede biz birbirimize küsemezdik akşam yatağa yattığımızda yine dayanamaz sarılıp yatardık ben size son konuyu anlatıyım görümcemin cocuğunu hastaneye yatırdılar küveze sürekli emzirmeye gidip geliyor hastanede bizim eve yakın olduğu için görümcem,kocası,kaynanam,anane ve kayınpederim bir haftadır bizde kalıyolar eşimde c.tesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıktı gece eve 4,30 da geldi ve sabah ben birisinden öğreniyorum ki meyhaneye gitmişler ve orda yanlarına kadınlar oturmuş onlarla sohbet etmişler sabaha kadar tabi ben bunu duyunca sinirlerime hakim olamadım ve pazar sabahı eşimin yattığı odaya gidip hesap sormaya başladım bizim sesimiz yükselince araya aile dekiler girdi bu sefer dahada büyüdü olay bana çok büyük laflar etti o anda kolumdan onun bana aldığı saat çıktı bende saati aldım fırlattım oda dudağına geldi dudağı patladı ve çekti gitti bunuda şimdi erkeklik olarak gürüyor ve ailemin yanında bana o hareketi yapmıycaktı diyo bütün olay bu

Bosanmaniza uzuldude, sen onun ailesiyle vakit gecirirken o gidip kadinlarla icki icip sohbet edince ne tepki bekliyordu, sirtinimi sivazlicaktin.

Evet bende artık o kötü duyguyu yaşamaya hazırlanıyorum hiç hayal etmezdim bu kadar büyük aşktan sonra bunları yaşıyacağım uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni istemiyorum sevmiyorum artık dedi hemde defalarca yüzsüz değilim gurusuz hiç değilim ama hala çok kötüyüm dön dese dönecek haldeyim ben ne yapıcam ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı ben bunları hak edicek hiç bişey yapmadım nolur bana yardım edin başından geçen bayanlar bana destek olun nasıl atlattınız bu günleri :43:

benim kafam biraz dolu olduğu için konuyu baştan sona okudum ama yanlışım varsa sen düzelt beni eşinin yaptığı çok yanlış bi kere bi adam aldatmasada çok sevsede gecenin bi yarısı bayanlarla ne işi var çok içki ısmarlamak istiyorsa erkek arkadaş grubuna ısmarlasın ayrıca ben çoğu arkadaşın fikrini çok mantıksız ve acımasız buldum kimsenin başına gelmeden anlaması mümkün değil verdiğin tepkiler çok normal bence şu an ondan nefrette edebilirim desen doğal çok seviyorum desende doğal boşanmak istiyorum yada istemiyorum bunlar çok normal olan bir günlük olay dün kavga edip bugün sen benim için öldün diyemezsinki aşk bu aşkta sevgide var nefrette herkez bunu bilerek yorum yapsın bence allah sabır versin sana yanlışım varsa özür dilerim amacım seni rencide etmek değil

Boşanmak için haklı sebebi olan sensin. O değil.
Kendini de nimetten saymasına izin verme!
Sen ondan önce de vardın yaşıyordun gülüyordun!

sende kendı dusen aglamaz sen kaybettın bana bırsey olmaz sarkısını paylassandın:27:
saka bıyana tabıkı herkez anlar ozaman durumunuzu:5:
olaylar cok taze kopekler gıbı pısman olucak esın burnunu guzelce bır surttur yaptıgına pısman olduguna ınanmadan sakın yelkenleri suya ındırme nedemek meyhanede kadınlarla beraber gununu gun etmek ya sonrası?bu dusundurur adamı:47:
yaptıgı sey ole 2 ozurle affedılecek gıbı degıl sakın alttan alma aılesıde senden yanaymıs bıhalt yıyemez merak etme o zaten yedıgı haltın farkında ahanda suraya yazıyorum bıkac gune gerı adım atacak :41::41:

Son düzenleme:
haklı olduğumu biliyorum sonuna kadar aileside arkamda zaten,bende yanlış yaptğımı biliyorum keşke o anda yapmasaydım ama dayanamadım,evet gelse özür diliycek durumdayım ama yapmıycam sürekli aklıma bana söylediklerini getiriyorum çok sevdiğim için böyle oluyor ve hayatta kin tutamam eş değil bir başkası bie olsa bana yapılanları hemen unuturum hemen affederim hemen kendi hatalarımıda göz önüde bulundururum,bu durumu nasıl atlatıcam bilmiyoum allahım yardımcım olsun inşallah,evet kendimi geçindirebilecek durumdayım babam yok vefat etti annem ve kardeşim var ve herzaman bana kapıları sonuna kadar açık şu anda da ordayım zaten kendi param kendimde kazanıyorum

meyhaneye gitmiş ve başka kadınlar...
kabul edilcek şeyler değil ki bunlar
sevmediği kesin seven adam sevdiğine sadık olur

benim kafam biraz dolu olduğu için konuyu baştan sona okudum ama yanlışım varsa sen düzelt beni eşinin yaptığı çok yanlış bi kere bi adam aldatmasada çok sevsede gecenin bi yarısı bayanlarla ne işi var çok içki ısmarlamak istiyorsa erkek arkadaş grubuna ısmarlasın ayrıca ben çoğu arkadaşın fikrini çok mantıksız ve acımasız buldum kimsenin başına gelmeden anlaması mümkün değil verdiğin tepkiler çok normal bence şu an ondan nefrette edebilirim desen doğal çok seviyorum desende doğal boşanmak istiyorum yada istemiyorum bunlar çok normal olan bir günlük olay dün kavga edip bugün sen benim için öldün diyemezsinki aşk bu aşkta sevgide var nefrette herkez bunu bilerek yorum yapsın bence allah sabır versin sana yanlışım varsa özür dilerim amacım seni rencide etmek değil

Ayrıca bosan ayrıl kelemelerını burdan hepımız cok kolay kullanıyoruz, ama acaba bızım basımıza gelse aynı seyı uygulayabılecekmıyız?
pek sanmıyorum :19: gerçek hayat parmaklarımızın ucunda olmadıgı ıcın, cıddı kararları cok cabuk veremeyebılırız, basa gelmeden bılınmez bazı seyler.
Örnegın ben gectıgımız senelerde kızlık zarı dıkımı yaptıran kısılere cok attım tuttum sınırlendım bızde genc olduk ama evlenmeden beraberlık yasamadık vs vs dıye ama burda bazı konular okudum ve bu konuda dusuncelerım degıstı ve vıcdan yaptım( genede tasvıp etmıyorum)ama, basa gelmeden bılınmezmıs bazı seyler ve onyargılı oldugum ıcın kendıme kızdım bu dunyadakı hersey bız ınsanlar ıcın...
bu forumda oyle yorumlar goruyorumkı sok oluyorum ya zaten bdvye konu acan kısı bellıkı derttı bellı kı cıkmazda bıde olumsuz assalıyıcı yorumlar yazıyolar kısıyı ıyıce cıkmaza surukluyolar.bırazcık yapıcı olmak lazım yıkıcı degıl.
Bazı evlılıkler kurtartarılabılr bazılarıda kurtalamaz demıyorumkı herzaman yapıcı olalım bazende yol gosterıcı olmak lazım.

aslında birçok kadın seninle aynı durumu yaşıyor..
sen güçlü olmalısın..hataların var ama öncelikli hata eşine ait..sen bunun karşılığında yaptın o hatayı..emin ol o da farkındadır hatalı olduğunun ama aişlesinin yanında uğradığı bu saldırıyı onur meselesi yapıyor..sakın gevşeme..kendine 1 hafta süre ver..sonra zaten alışacaksın ya da o da o zaten çoktan gelmiş olacak..ama sen düşük tarafını sakın gösterme..

bu arada neden sen çıktın ki evden o defolsun gitsin..evine dön gerekirse..de ki senden boşanıcam evet kabul ettim ama evden sen defolacaksın..ya da yakınlarına bunu söyle..emin ol belli etmese bile paçaları tutuşacak..

meyhaneye gitmiş ve başka kadınlar...
kabul edilcek şeyler değil ki bunlar
sevmediği kesin seven adam sevdiğine sadık olur

ya sen diyorsun. sen kendini ilah filan mı zannediyorsun. amma burnun büyükmüş seninde. kusura bakma kimse kimsenin yanında mum olmuyor. ne olmuş yani meyhaneye gitti ve içtiyse. orda iki kadınla kadeh tokuşturduysa. asıl bunu bu kadına taşıyan dedikoducuyu bulmak lazım. sayesinde yuva yıkılıyor. sanane içtiyse sen mi verdin parasını p.i.s. dedikoducu. keske önemsemeyip hiç söylemeseydin. ben yüzlerce erkek tanıyorum. hayatlarının belli döneminde böyle iniş çıkış yaşıyorlar. ama zamanla sonra düzeliyorlar. biraz sabır birde bu dedikoducu kimse ondan uzak dur. AMAN AMAN BU DEDİKODUCULARA KULAK ASMAYIN. onlar önce söyler sonra arkadan bakıp vah vah ederler. yüzsüz dedikoducular

Back
X