• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum bitti artık!!!!

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim cevaplarınız sayesinde aklım başıma geldi.evet bende en az eşim kadar belki ondan daha çok hatalıyım.kendime çok kızıyorum:oklava:herşey yolunda sayılır ama henüz tam olarak degilll.ben sizi bilgilendiririm.çok öpüyorum.hepiniz.a.s.

umarım herşey yoluna girer canım..
Rabbim ağız tadınızı bozmasın..

Bu konuda hatalisiniz
Madem bosanicam, gidiyorum dediniz...gidiniz...
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ailelerle geçinmek zorundayiz.
Ayrica, bende esimi tesadufen dinleyip de anneannemin hakkinda boyle zalimce konustugunu duymaz ortaligi yikardim herhalde.

Durun bi celallenmeyin hemen. :delphin:

Arkadaş kötü birşey dememişki. Sevmiyorum demiş. Sevmek zorunda da değil zaten. Eşi çok fazla tepki göstermiş bi kere. tamam torunu anlarım ama ne diye sürekli kalmaya gelirsinki ninem. Rahat bırak gençleri dimi ama. Gidip kızında kalabilir, ama bir mecburiyeti yoksa gelip de kalması hoş değil.

Bende sevmem eşimin anneannesini. Ve gelip bende kalmasını düşünemiyorum bile.kafamçokkarıştı

Arkadaş kötü birşey dememişki. Sevmiyorum demiş. Sevmek zorunda da değil zaten. Eşi çok fazla tepki göstermiş bi kere. tamam torunu anlarım ama ne diye sürekli kalmaya gelirsinki ninem. Rahat bırak gençleri dimi ama. Gidip kızında kalabilir, ama bir mecburiyeti yoksa gelip de kalması hoş değil.

Bende sevmem eşimin anneannesini. Ve gelip bende kalmasını düşünemiyorum bile.kafamçokkarıştı

çok sevgili site ahalisi...delikafadulden
bu kadının öğüdünü dikkate almayın:delphin:
anneanne gelip onda kalamaz tabi....
ayol 70 yaşına gelmiş kadının eşinin anneannesimi kalır allasenşakkıdı

bukadar kolaymı ya gün geçmiyorki boşanma haberleri ve bununla ilgili alınmış kararlar okumalaylım biraz sabır gençsin tabiki karışanın olur bunları bilerek evleniyorsunuz en ufak bir sıkıcımdada annesi annanesi babası dedesi bitmez anacım bunlar seviyosan kulak erdı edeceksin bazı şeyleri ilmek ilmke emek ister evlilik hengimiz dört dörtlüküz hemen boşanalımmı diyoruz kötü söz her zaman sahibine aittir rabbim laneti yasaklamış ancak fitne uyuyan bir şeytandır şeytanı uyandırana lanet olsun demiştir.akışına bırak olayları herzaman güllükgülistanlık olmaz biraz sıkıntı biraz sevinç herşey yoluna girer küfür meselesine gelince ettirmeyeceksin kendine o raddeye getirmeyeceksin eşini sakin ol ve yanlış karar verme hayat öyle ben bi bakıp çıkacamla olmuyor canım girince uzun bir müddet çıkamıyorsun saygılı olki saygı göresin alçak ses tonuyla nazik cvplar ver binkere kötü söz işitsende sabır çek sabır çek kazanan sen olursun allaha emanet ol

dogrusu ben size hak veremiycem...
onun kapi dinlemesi ayip ama sizin yaptiginizda ayip..
yani senin annen kalmaya gelse esinin telde biriyle bu tarz konusmalarini duysan ne hissederdin
seni hirpalamasi dogru deil ama seninde biraz daha anlayisli olman gerekirdi
sevmiyorsanda kayinvalideni kocanin hatrina saygi duy
her hareketine takilma

hatani anlaman cok güzel arkadasim a.s.

Son düzenleme:

çok sevgili site ahalisi...delikafadulden
bu kadının öğüdünü dikkate almayın:delphin:
anneanne gelip onda kalamaz tabi....
ayol 70 yaşına gelmiş kadının eşinin anneannesimi kalır allasenşakkıdı

:roflol::roflol::roflol: bu iki mesajın sonucunun ne olacağını merakla bekliyorum. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

konuyu acan arkadastan haber varmi,ne oldu bitti,iste böyle konu aciyorlar,sonrada cev.yazmiyorlar,insani merakta birakiyolar...:uhm:eger cev. yazdiysa arkadas kusuruma bakma artik.................

daha öncede annesi yüzünden 3 yıllık evliliğimde 33 kere boşanmaya kalkmışızdır.sevgi agır basıyodu devam ediyoduk.ama çok soğudum ben ondan.ne demek ya şeytan sın.çok kırıldım çoksenağlama

ah beee canım ah senın kı gene ıyı benımkı bana senın o guzel melek yuzunun arkasında seytan var ıcınde seytan var dedı.yanı anlıyacagın maske kullanıomusum.oluo boyle seyler utanmaz adamla ınsanın karısına edecegı laf mı yanı ama genede bana kalırsa sımdı sen kuzuların sessızlıgını oyna lafın sırası nasılsa gelır ıste o zaman anasından emdıgı sutu fıtıl fıtıl burnundan getırırsın ben oyle yaptım

Her şeyde böyle boşanmaya kalkarsanız. Ohoooo bence siz sevmiyosunuz eşinizi.
Ben bu izlenimi gördüm.

Hakkınızda hayırlısı:delphin:

belkide gitmiştir annesine net olmayınca giremiyordur
ben bu tür durumlara üzülüyorum doğrusu
neden herkes birbirini kırıyor üzüyor anlam veremiyorum
oğlan anneleri olsun kız anneleri olsun yani ne diye yuvalara karışırlar artık evletlar evlenmiş yuva kurmuşlar
gidipde yuvalarına çomak sokup dürtülemek ne diye
ben cevremde olsun gördüm
bir sat kendim yaşadım bizde boşanmaların eşiğinden döndük
ama hatalar anlaşılınca geri dönüş olunuyor
bir müddet sonra erkek ailesine dur diyebilrmi acaba
yapanlarda var ve şimdik eşimin ailesi hiç bir şey yapmıyor
çünkü ikaz edildikleri için böyle yapacaklarsa yaptıklarına görede evlendirmesinler erkek evlatlarını
inşallah konu sahibi iyi haberlerle gelir

valla suç bayanda o sonuçta eski nesil bi kadın ne denirse he dicen geccen benim eşimin babannesi bana aynısını yapıyodu kızım etek giy onu yap bunu yap yapıyodum bişeyim eksilmiyodu ki onlar çok mutlu oluyodu sende intasın biraz önce
kimbilir ne dedin de eşin küfür etti
ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşım.......
bana göre hatalı sensn........

valla suç bayanda o sonuçta eski nesil bi kadın ne denirse he dicen geccen benim eşimin babannesi bana aynısını yapıyodu kızım etek giy onu yap bunu yap yapıyodum bişeyim eksilmiyodu ki onlar çok mutlu oluyodu sende intasın biraz önce
kimbilir ne dedin de eşin küfür etti
ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşım.......
bana göre hatalı sensn........

Hata tek taraflı olmaz, ikisi de hatalı.

Valla kim böyle bir telefon konuşmasına şahit olsa,aynı tepkiyi verirdi.
Sonuçta o onun annesi
Eşiniz tek taraflı suçlu değil bence,siz olayın başlamasına sebep olmuşsunuz.
Tamam size hakaret etmesini gerektirmez bu olay ama sinirle yaptı demekki.

ikinizdede suç var arkadaşım......eşinin ailesi hakkında bu şekilde konuşursan verdiği tepkiyede şaşırmaman lazım sen yokken hayatında onlar vardı...olabilir sevmeye bilirsin ama içinden söyle saygını güler yüzünü eksik etme ki eşin mutlu olsun.....o senin ailene böyle yapsaydı ne yapardın...??
inan bana seninde zoruna giderdi? birde telefon konuşmasını dinlemiş hata ama duymasaydı bile senin sevmedigini davranışlarından mutlaka yakın zamanda anlayacaktı.....başkaları yüzünden yuvanızı bozmayın....evlilikte fedakarlık şart...sevdiğin için katlanacaksın canım.....hakkında hayırlısı olsun....

Back
X