• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum bitti artık!!!!

nerden başlasam bilmiyorum ama moralim çok bozuk.eşimle kavga ettik şimdi o uyuyo bende biriyle paylaşmadan yapamıycam.kısaca anlatacak olursam biz 3 yıldır evliyiz ve gerçekten çok severek evlendik.ilk günlerden beri her evlilikte yaşanan problemlerimiz olmuştu.(daha öncede benzer bi konu yazmıştım )ama bu seferki çok başka.okadar kırıldım ki anlatamam size.çok agır laflar ve küfürler etti bana.hemde kim için annanesi için.evi bize yakın olmasına ragmen yani şehir dışında olsa anlarım bize kalmaya geliyo ara ara ve ben o kadını hiç sevmiyorum.sürekli karışıyo herşeye sürekli laf sokuyo.yok niye bileziklerini takmıyosun niye etek giymiyosun..vsneyse bu yine gelecem dedi aradı beni bende gel dedim.ama bu kadın ne zaman gelse hep eşimle kavga ediyoruz.bi göz var anlatamam.acayip nazarı değiyor.bilmiyorum artık bişeylermi okutuyo yaptırıyo arada bi inanılmaz huzursuzluk yapıyor.neyse bende telefonla yengemle (dayımın eşiyle )konuşuyordum.çok samimiyiz onla herşeyimi paylaşırım dedi canın sıkkın gibi bende dedim evet annanesi geliyo hiç istemiyorum.sevmiyorum felan dedim.eşim sen otur kapı deliğinden beni dinle.ne konuştuysam hepsini tek tek dinlemiş.(inanamıyorum ya şu yaptıgı terbiyesizliğe bakın)ve ben tel.kapatınca üzerime yürüdü.vurmadı ama kolumu felan sıktı ve bana çok agır küfür gibi hakaretler etti.şen bi şeytan mıssın...ve daha neler.bende dedimki herşey bitti.annanen için bana bunları yaptın ya bu küfürleri ettinya ben yarın annemin evine gidiyorum ve senden boşanıyorum dedim.ve bana dediki sen 5 para etmez bi insansın benim gözümde şeytandan farkın yok.bende zaten şu saatten sonra boşanmak istiyorum dedi.ve sabah annemin evine gidicem.bu sefer bitsin artık yeter.çok kırıldım.artık kararım kesin boşanıyorum.

arkadaşım sakın öyle birşey yapma bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım annesinin evine gitmiyorum diye dayak bile yedim gene gitmmedim sonunda ben kazandım veonlardan uzaktayım mutluyum sayılır telefon açmazlarsa

Bu sebepten boşanılır mı hiç. Güzelim öncelikle bir sakinleş, eminimki eşinde anlık bir sinirle öyle tepki göstermiştir.
Yarın sabah daha sakin bir şekilde konuşursanız anlaşırsınız eminimki.

bencede...:delphin:

eşinizin anneannesini sevmek zorunda değilsiniz tabi ama arada geliyorsa eşiniz için bazı şeylere katlanıcaksınız bunun için boşanılmaz eşinizin davranışı hiç hoş değil ama sizde idare etmesini bilceksiniz yoksa bu hayat yürümez sonuçta yaşlı insan yapacak bişey yok:1no2:

naz sanırım gittin annein evine canım.çok büyük bi hata yapıyosun ama farkında değilsin henüz.sadece kayınvalide senin evde kalıyo,herşeyine karışıyo diye ayrılırsan hayatının hatasını yapıyosun demektir.adam doğal olarak sinirlenir ya annesinden nefret ediyorum felan derken.aynı şeyi eşin senin annen hakkında söylese napardın acaba.illa sevmek zorunda değilsin ki.zaten kaç kişi seviyo ki kaynanasını.idare edip gidiyo işte,sevdikleri insan hatırına.lütfen dön evine.ben sizi daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum.sadece biraz sabır canım

ah be güzelim inş gitmemişindir yoksa haksız duruma düşeceksin kavga anında sanırım kendini iyi ifade etmemişsin gitmediysen sakin bi anda kendini anlat kötü niyetli olmadığını sadece sinir anında kendimi kaybettim oyüzden böyle konuştum de hatta hayatım bak sende sinirden çok kötü konuştun unutalım bunları falan de ama güzellikle inş herşey yoluna girer bunun için ayrılma ve sorunun olduğunda güzellikle eşinle paylaş

hayatım bazen anneannler,babaanneler ,anne babadan bile çok sevilir...kendimden biliyorumfisfisfis anneannem benim dünyamdı,o benim sevgilimdi hiç birşeye değişmezdim anneannemi...14 yıla yaklaşıyor onu kaybedelisenağlamaanmadığım,aklıma gelipte burnumun direğinin sızlamadığı gün yok:çok üzgünüm:hala onu çok özlüyorum..senağlama
heralde buna benzer bir durum yaşasa idik...yani eşim anneannemi üzecek veya onu aşağılayacak bir şey söylese idi,evet belki fazla olurdu ama kadınım felan demez üstüne yürürdüm:oklava::mymeka:...çok şükür hiç böyle bişi yaşanmadı zaten anneannemi herkes çok severdi Allah mekanını cennet etsin...ben anneannem hasta iken zorla yanıma getirdim,ilaçlarını düzenli kullanması çok önemli idi ve hiç birşey yemiyordu canım benim:çok üzgünüm:...ve o bende kalırken ben evimide ihmal ettim,eşimide ihmal ettim...gece bir oğluma,bir anneanneme bakıp ilaçlarını veriyordum...o dönemde eşimin eve gelip gittiğini bile farketmiyordum...ama eşim benim dokunulmazlıklarımı çok iyi bildiği için ağzını açıp tek kelime bile etmedi...etsede ne olacağını iyi biliyordu...ama oda çok severdi anneannemi....bugünde benim oğullarımda,kızkardeşimin oğullarıda anneme deli olurlar....anneanneleri onlar içinde dokunulmazdır....büyük oğlum bugün evlense eşinin böyle bir konuşmasına kulak misafiri olsa korkarım daha bile beterini yapabilir....benneyaptımki...bak canım karı-koca olabiliriz,birbirlerini çok seven eşlerde olabiliriz...ama bu başka kimseyi sevmeyeceğimiz anlamına gelmez....herkesin dokulunulmazları ve ihlal edilmemesi gereken sınırları vardır....siz onun bu kadar sevdiği biri hakkında,onu çok incitek konuşmalar yapmışınız...bari kavga esnasında"beni anneannen için mi bu kadar kırıyorsun"gibi veya benzer laflar etmeseydin....bu bir anlamda benim karşımda onun ne değeri var demektir...bu onu daha da delirtmiştir...sen sevmesende o çok seviyor belliki:sm_confused:onun sevgisine hürmet gösterseydin....o yaşlı bir kadın....ve torunlar çok sevilir eminim sizin mutsuz olmanızı istemez,en azından torunu için istemez...bence sen onu sevmediğin için kadıncağızın bakışları sana batıyor ve çirkin geliyor....karşındakine baktığın göz çok önemlidir...ne görmek istiyorsan onu görürsün...hem eşinizin çok sevdiği insanları sevmesenizde 3.şahıslarla onları konuşmayın...benimde eşimin ailesinde sevmediğim insanlar var ama onları kimse ile konuşmamayı tercih ederim...çok üzülmüş ve bunalmışsam,sınıra gelmişse üzüntüm belki annemle veya kızkardeşimle paylaşabilirim çünkü bu paylaşımı beni düşünerek kimse ile konuşmayacaklarına emin olduğum tek insanlar onlardır...bunuda telefonda zaten konuşmam,ancak başbaşa birebir olduğumuz anda yaparım...hep insanız sonuçta çok üzülürsek bir şeyleri paylaşarak hafifletme ihtiyacı duyabiliriz...ama kişi,yer ve zaman çok hassastır bu konularda.....bence bu sebebten yuva yıkmaya kalkmayın...eşinizle makul konuşun ...yengenizle bunu telefonda paylaşmanızın hata olduğunu kabul ettiğinizi,üzgün olduğunuzu...ama onunda tepkisinin fazla olduğu ve sizi çok çok üzdüğünü yumuşak bir dille anlatmaya çalışın...ama sakın evi ocağı terkederek olayı büyütmeye sebeb olmayın.... üzüldüm vallahi her iki taraf içinde üzüldüm...eşinizide anlıyorum....anneanne,babaanne,dede_torun ilişkisini yaşayamamış olanlar belki bunu fazla bulup anlayamayabilirler....ama bu sevgiyi alan ve tadanlar bilirlerki bu yaşlı insanlar torunları için çok çooookk kıymetli oluyorlar.....inanın onların yerleri çok farklı,çok ayrı....:asigim:keşke anneannem hayatta olsa idi haftada bir iki gece eşimle kavga etse idim:çok üzgünüm:

ne güzel yazmısşın abalacım bende kendimdeki bazı eksiklikleri hissettim
ihlal edilmemesi gereken sınırlar...

aynı seyi eşin yapsa senin aileni istemese sen ne cevap verirsin :uhm:
gelsin kalsın 1-2 gün ne cıkar ki
huzursuzluk yapmaya değmez

Eşine söyleseydın,sevmıyorum ama saygısızlıkta etmıyorum,görüyorsun fılan deseydın.aonra onun hatasını yüzüne vrsaydın.Böylece olaylar buaraya kadar tasınmazdı.Şeytansın lafıda üzücü gercekten.

Hayırlısı olsun,iyi karar ver derim
.

Ses yok nazdan
Sabahına bohcasını aldı gitti heralde annesinin evine:sm_confused:

eşimin büyük halası 72 yasında ve bana kalmaya geleceğini söyledi
ne yapabilirim tabiki kabul ettim biraz ilgi biraz saygı
biraz hizmet biraz güler yüz geçer gider
yanlış yapıyosun arkadasım eşin evdeyken hiç akrabaları hakkında konusulur mu
ne cesaret ya duyarsa dinlarse diye hiç düşünmedin mi
ben eşimin ananesini çok severim k.valideme karsı hep beni korurdu
ama eğer sevimsiz bi kadında olsaydı sonuçta artık yaslı
bu gün var yarın yok akranım yasıtım değil ki söylediklerini hiç takmazdım
hele yaslı bi kadından yana kocama şikayette bulunmazdım
adı üstünde yaslı kadın ne yapsa yasına basına verirdim
ve eğer kocam benim ananeme benim hoşuma gitmeyecek sözler söyleseydi
kendi ananesi değil evime semtime giremezdi burnundan getirirdim söylediklerini

yani arkadasım herkesın bıraz sorunları var ama bazı arkadasların yorumları çok guzel ben esımı sevıyorsam onun gelmesını ıstedığım onun sevdıklerınıde sevmem gerek ben şahsen esımın anneannesını ve dığer aılede olanları severım sevmedıklerım varsa saygı gösterırım oda yetıyor esımın benı daha çok sevmesıne dık kafalılık hıç bıseye fayda değil hep mutsuz sen olursun tabıkı herkes esıyle rahat bı akşam gecırmek ıster ama sabret be guzelım hayatta ne sorunlar var bızlerse ıkı ınsanı ıstemıyoruz ınsanlık nasıl bı hal almış nerde eskıler mısafırler dolup tasarmış sahsen ben severım AMAAAAAAA HERSEYDE ÖLÇÜLÜ OLACAK esımde AıLESININ onun dedıklerıne uyuyorsa o zaman baska

şimdi öncelikle ben bayanların eşelri ya da eşlerinin aileleri ile ilgili bazı bilgileri kendi aileleri ile paylaşmalarına karşıyım...
çünkü eşin ya da ailenin değerini azaltır
bir zaman sonra "amaaan senin kocanda hep şöyle, ne biçim aile onlar, o aileden böyle çocuk çıkar" falan derler ve bu insanın ağırına gider,ama buna yol veren kendisidir
yengenizle çok yakın olmak ayrıda eşinizden daha mı yakın size?
benim eşim aynı şeyi yaptığımı duysa neler olurdu bilemiyorum,kaldıki çok dengeli bir insandır
aile insanın en hassas noktasıdır.
konuştuklarınızın bir kısmı duyulduysa dinlemesi normal
vallahi siz kendinizi gözden geçirin bence....
bir yaşlı kadın ne yapabilir...
benim kendi anneannem dayanılmaz sürekli karışır konuşur
ben hep sonradan gülerim eşime anlatırım beraber güleriz bu kadar...
boşanmak kelimesi bence ağızdan çıkıyorsa yapılır
eşinize karşı geçerliliğinizi yitirmeyin...

ikinizde hatalısınız o kapıyı dinlemekle hata etmiş ama sende sevmiyorum gelmesin falan demen yanlış olmuş bu sebepten boşanılır mı aklını başına al iyi düşün derim
glsin kalsın 2 gün ne olcak kıyemet kopmaz ya

Bu konuda hatalisiniz
Madem bosanicam, gidiyorum dediniz...gidiniz...
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ailelerle geçinmek zorundayiz.
Ayrica, bende esimi tesadufen dinleyip de anneannemin hakkinda boyle zalimce konustugunu duymaz ortaligi yikardim herhalde.

ya bu anneleri anlamıyorum ben
insan kendi evladının rahatını huzurunu bozarmı yaaa
ben 6 aylık evliyim ama 8 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve hiç kavga etmiyoruz
yani büyük kavga

sen de eşini al karşına konuş
bazı şartlar koy
mesela sizde kalmasın canım yok mu evi

ya bu anneleri anlamıyorum ben
insan kendi evladının rahatını huzurunu bozarmı yaaa
ben 6 aylık evliyim ama 8 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ve hiç kavga etmiyoruz
yani büyük kavga

sen de eşini al karşına konuş
bazı şartlar koy
mesela sizde kalmasın canım yok mu evi

canım onlarda kalan kayınvalde değil..
yaşlı anneannesi ve torunun evine kalmaya geliyor..
zaten asılsorunları l bu değil heralde..
bu sadece daha çok kavda etmelerine ve evdeki huzursuzluğa neden oluyor..
daha öncede bir konu açmıştı arkadaş..
kayınvaldem yüzünde boşanıyoruz diye sanırım öğle idi...

Son düzenleme:
hasklıyken haksız duruma düşömüşsün canım ama okadar iy anlıyorumki altını tak etek giy şunu aypam bunu yapma hep akıl hocası olurlarr deli ederler patlayıncada suçlu sen olursun.. ama eşinde sinirlnemiş haklı olarak... ne annenin evine gitmesi nede boşanma saçmalama hemen hayırlı olsun diyen arkadaşlarıda kınıyorumm burdann.. biraz yapıcı olun lütfen

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim cevaplarınız sayesinde aklım başıma geldi.evet bende en az eşim kadar belki ondan daha çok hatalıyım.kendime çok kızıyorum:oklava:herşey yolunda sayılır ama henüz tam olarak degilll.ben sizi bilgilendiririm.çok öpüyorum.hepiniz.a.s.

Bu konuda hatalisiniz
Madem bosanicam, gidiyorum dediniz...gidiniz...
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ailelerle geçinmek zorundayiz.
Ayrica, bende esimi tesadufen dinleyip de anneannemin hakkinda boyle zalimce konustugunu duymaz ortaligi yikardim herhalde.

Hadi yaaa,
Siz hiçmi konuşmuyorsunuz eşinizin ailesi hakkında,Kızcağızın suçu yakalanmış olması.
Bunlar herkes tarafından yapılan gerçekler.<kıza hatalısın deyip kestirip atması güzel tabi. Ben burada hiç kimsenin eşinin ailesi hakkınd konuşmadığına inanmıyorum.
Kıza yüklenmeyin.

Back
X