nerden başlasam bilmiyorum ama moralim çok bozuk.eşimle kavga ettik şimdi o uyuyo bende biriyle paylaşmadan yapamıycam.kısaca anlatacak olursam biz 3 yıldır evliyiz ve gerçekten çok severek evlendik.ilk günlerden beri her evlilikte yaşanan problemlerimiz olmuştu.(daha öncede benzer bi konu yazmıştım )ama bu seferki çok başka.okadar kırıldım ki anlatamam size.çok agır laflar ve küfürler etti bana.hemde kim için annanesi için.evi bize yakın olmasına ragmen yani şehir dışında olsa anlarım bize kalmaya geliyo ara ara ve ben o kadını hiç sevmiyorum.sürekli karışıyo herşeye sürekli laf sokuyo.yok niye bileziklerini takmıyosun niye etek giymiyosun..vsneyse bu yine gelecem dedi aradı beni bende gel dedim.ama bu kadın ne zaman gelse hep eşimle kavga ediyoruz.bi göz var anlatamam.acayip nazarı değiyor.bilmiyorum artık bişeylermi okutuyo yaptırıyo arada bi inanılmaz huzursuzluk yapıyor.neyse bende telefonla yengemle (dayımın eşiyle )konuşuyordum.çok samimiyiz onla herşeyimi paylaşırım dedi canın sıkkın gibi bende dedim evet annanesi geliyo hiç istemiyorum.sevmiyorum felan dedim.eşim sen otur kapı deliğinden beni dinle.ne konuştuysam hepsini tek tek dinlemiş.(inanamıyorum ya şu yaptıgı terbiyesizliğe bakın)ve ben tel.kapatınca üzerime yürüdü.vurmadı ama kolumu felan sıktı ve bana çok agır küfür gibi hakaretler etti.şen bi şeytan mıssın...ve daha neler.bende dedimki herşey bitti.annanen için bana bunları yaptın ya bu küfürleri ettinya ben yarın annemin evine gidiyorum ve senden boşanıyorum dedim.ve bana dediki sen 5 para etmez bi insansın benim gözümde şeytandan farkın yok.bende zaten şu saatten sonra boşanmak istiyorum dedi.ve sabah annemin evine gidicem.bu sefer bitsin artık yeter.çok kırıldım.artık kararım kesin boşanıyorum.
arkadaşım sakın öyle birşey yapma bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım annesinin evine gitmiyorum diye dayak bile yedim gene gitmmedim sonunda ben kazandım veonlardan uzaktayım mutluyum sayılır telefon açmazlarsa