• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum bitti artık!!!!

hayatım bazen anneannler,babaanneler ,anne babadan bile çok sevilir...kendimden biliyorumfisfisfis anneannem benim dünyamdı,o benim sevgilimdi hiç birşeye değişmezdim anneannemi...14 yıla yaklaşıyor onu kaybedelisenağlamaanmadığım,aklıma gelipte burnumun direğinin sızlamadığı gün yok:çok üzgünüm:hala onu çok özlüyorum..senağlama
heralde buna benzer bir durum yaşasa idik...yani eşim anneannemi üzecek veya onu aşağılayacak bir şey söylese idi,evet belki fazla olurdu ama kadınım felan demez üstüne yürürdüm:oklava::mymeka:...çok şükür hiç böyle bişi yaşanmadı zaten anneannemi herkes çok severdi Allah mekanını cennet etsin...ben anneannem hasta iken zorla yanıma getirdim,ilaçlarını düzenli kullanması çok önemli idi ve hiç birşey yemiyordu canım benim:çok üzgünüm:...ve o bende kalırken ben evimide ihmal ettim,eşimide ihmal ettim...gece bir oğluma,bir anneanneme bakıp ilaçlarını veriyordum...o dönemde eşimin eve gelip gittiğini bile farketmiyordum...ama eşim benim dokunulmazlıklarımı çok iyi bildiği için ağzını açıp tek kelime bile etmedi...etsede ne olacağını iyi biliyordu...ama oda çok severdi anneannemi....bugünde benim oğullarımda,kızkardeşimin oğullarıda anneme deli olurlar....anneanneleri onlar içinde dokunulmazdır....büyük oğlum bugün evlense eşinin böyle bir konuşmasına kulak misafiri olsa korkarım daha bile beterini yapabilir....benneyaptımki...bak canım karı-koca olabiliriz,birbirlerini çok seven eşlerde olabiliriz...ama bu başka kimseyi sevmeyeceğimiz anlamına gelmez....herkesin dokulunulmazları ve ihlal edilmemesi gereken sınırları vardır....siz onun bu kadar sevdiği biri hakkında,onu çok incitek konuşmalar yapmışınız...bari kavga esnasında"beni anneannen için mi bu kadar kırıyorsun"gibi veya benzer laflar etmeseydin....bu bir anlamda benim karşımda onun ne değeri var demektir...bu onu daha da delirtmiştir...sen sevmesende o çok seviyor belliki:sm_confused:onun sevgisine hürmet gösterseydin....o yaşlı bir kadın....ve torunlar çok sevilir eminim sizin mutsuz olmanızı istemez,en azından torunu için istemez...bence sen onu sevmediğin için kadıncağızın bakışları sana batıyor ve çirkin geliyor....karşındakine baktığın göz çok önemlidir...ne görmek istiyorsan onu görürsün...hem eşinizin çok sevdiği insanları sevmesenizde 3.şahıslarla onları konuşmayın...benimde eşimin ailesinde sevmediğim insanlar var ama onları kimse ile konuşmamayı tercih ederim...çok üzülmüş ve bunalmışsam,sınıra gelmişse üzüntüm belki annemle veya kızkardeşimle paylaşabilirim çünkü bu paylaşımı beni düşünerek kimse ile konuşmayacaklarına emin olduğum tek insanlar onlardır...bunuda telefonda zaten konuşmam,ancak başbaşa birebir olduğumuz anda yaparım...hep insanız sonuçta çok üzülürsek bir şeyleri paylaşarak hafifletme ihtiyacı duyabiliriz...ama kişi,yer ve zaman çok hassastır bu konularda.....bence bu sebebten yuva yıkmaya kalkmayın...eşinizle makul konuşun ...yengenizle bunu telefonda paylaşmanızın hata olduğunu kabul ettiğinizi,üzgün olduğunuzu...ama onunda tepkisinin fazla olduğu ve sizi çok çok üzdüğünü yumuşak bir dille anlatmaya çalışın...ama sakın evi ocağı terkederek olayı büyütmeye sebeb olmayın.... üzüldüm vallahi her iki taraf içinde üzüldüm...eşinizide anlıyorum....anneanne,babaanne,dede_torun ilişkisini yaşayamamış olanlar belki bunu fazla bulup anlayamayabilirler....ama bu sevgiyi alan ve tadanlar bilirlerki bu yaşlı insanlar torunları için çok çooookk kıymetli oluyorlar.....inanın onların yerleri çok farklı,çok ayrı....:asigim:keşke anneannem hayatta olsa idi haftada bir iki gece eşimle kavga etse idim:çok üzgünüm:

Başka bir probleminiz yoksa ve bu bardağı taşıran son damla değilse bunun için boşanılır mı hiç? Yazık olur bence. Aşılmayacak bir sorun değil.
Hani bir insana karşı negatif elektriğiniz varsa ya da birşeye gıcık olduysanız; o insanın herşeyine gıcık olmaya başlarsınız ya. Öyle olmuş.
Ama eşiniz de tepkisinde ve tepki gösteriş biçiminde haklı değil ama kırılmakta haklı...

Şimdi diğer konularınızı da okudum da bana sanki evliliğinizde oturmayan birşeyler var gibi geldi. Mesela basit bir konuda yazdığınız bir mesajınızda "daha yeni evliyim" demişsiniz. O zaman 2,5 yıllık evliymişsiniz. 2,5 yıllık evlilik artık pek yeni sayılmaz. Başka sorunlarınızı da yazmışsınız. Hepsini okudum ve bütüne bakmaya çalıştım. Sanki kafanızda tam oturmamış gibi evlilik. Bence tek tek sorunlarla mücadele etmektense genel olarak evliliğinizi yerli yerine oturmak için eşinizle konuşsanız sakince.
Anneanne sorunları filan bunların sonucu gibi geldi bana..

esinizin hareketi bence cok yanlis,küfür ve hakaret.kendi acimdan asla kaldiramiyacagim bir konu,yapmamasi gerekti ama olmus birkere.ama sirf bunun icinde yuva bozulmaz.eger bir uzlasma söz konusu olursa bunu birdaha yapmamasini söyleyin bence.esiniz anneannesini cok seviyor olabilir,ama siz sevmek zorunda degilsiniz.bunu bilmesi lazim.iyi düsünün bence.öfkeyle kalkan zararla oturur.................

daha öncede annesi yüzünden 3 yıllık evliliğimde 33 kere boşanmaya kalkmışızdır.sevgi agır basıyodu devam ediyoduk.ama çok soğudum ben ondan.ne demek ya şeytan sın.çok kırıldım çoksenağlama

Sizde evliligi cocuk oyuncagina cevirmisziniz :1no2:
Akliniza esince hadi bosanalim demek olurmu hic
Sen onun seytansin sözüne kirilmiszin esinde senin anneannesi hakkinda söylediklerine kirilmis belliki.
Ben olsam esinin yerinde bende kirilirdim

Sürekli sizde kalan biri degil, arada bir gelip misafiriniz oluyor....tamam sevmeyebilirsin ammennah...ama yinede bence geldigi vakit gönlünü hos tutmali ve sesini cikarmamaliydin....:delphin:

Esin icin degil allah rizasi icin güzelim....gün gelecek bizde yaslanacagiz...belki bizde iki kelam edebilmek icin torunlarimizin cocuklarimizin yanina siginmak isteyecegiz.....istenmedigmizi anladigmiz vakit allah göstermesin kimbilir nasil icimiz burkulacak...:çok üzgünüm:

Yasli bir insan...her dedigi kafaya takilmaz dert edilmez bana göre....he he deyip gecisitir be güzelim ne var bunda...

Esinin seni dinlemesininde plani oldugnu sanmiyorum....muhakkak sezdigi birseyler olduki böyle davrandi...yada allah malum etti...

Bosanma sözcügünü sakiz gibi sürekli agzinizda dolastirmakta zaten evlilignizin lackalasmasina sebeb olur....ve olududa gördügmüz gibi.:teselli:
Otur konus esinle...cünkü sendede hata var.

nerden başlasam bilmiyorum ama moralim çok bozuk.eşimle kavga ettik şimdi o uyuyo bende biriyle paylaşmadan yapamıycam.kısaca anlatacak olursam biz 3 yıldır evliyiz ve gerçekten çok severek evlendik.ilk günlerden beri her evlilikte yaşanan problemlerimiz olmuştu.(daha öncede benzer bi konu yazmıştım )ama bu seferki çok başka.okadar kırıldım ki anlatamam size.çok agır laflar ve küfürler etti bana.hemde kim için annanesi için.evi bize yakın olmasına ragmen yani şehir dışında olsa anlarım bize kalmaya geliyo ara ara ve ben o kadını hiç sevmiyorum.sürekli karışıyo herşeye sürekli laf sokuyo.yok niye bileziklerini takmıyosun niye etek giymiyosun..vsneyse bu yine gelecem dedi aradı beni bende gel dedim.ama bu kadın ne zaman gelse hep eşimle kavga ediyoruz.bi göz var anlatamam.acayip nazarı değiyor.bilmiyorum artık bişeylermi okutuyo yaptırıyo arada bi inanılmaz huzursuzluk yapıyor.neyse bende telefonla yengemle (dayımın eşiyle )konuşuyordum.çok samimiyiz onla herşeyimi paylaşırım dedi canın sıkkın gibi bende dedim evet annanesi geliyo hiç istemiyorum.sevmiyorum felan dedim.eşim sen otur kapı deliğinden beni dinle.ne konuştuysam hepsini tek tek dinlemiş.(inanamıyorum ya şu yaptıgı terbiyesizliğe bakın)ve ben tel.kapatınca üzerime yürüdü.vurmadı ama kolumu felan sıktı ve bana çok agır küfür gibi hakaretler etti.şen bi şeytan mıssın...ve daha neler.bende dedimki herşey bitti.annanen için bana bunları yaptın ya bu küfürleri ettinya ben yarın annemin evine gidiyorum ve senden boşanıyorum dedim.ve bana dediki sen 5 para etmez bi insansın benim gözümde şeytandan farkın yok.bende zaten şu saatten sonra boşanmak istiyorum dedi.ve sabah annemin evine gidicem.bu sefer bitsin artık yeter.çok kırıldım.artık kararım kesin boşanıyorum.

canım kusura bakma ama hatanın büyüğü sende.senin tavırlarının sonunda eşinde yapmaması gereken şeyler yapmış.
eşimi çok seviyorum diyorsun ama en ufak şeye katlanamıyorsun farkındamısın?
yaşlı kadın,sana karışsa ne olur karışmasa ne?he deyip geçsen ne kaybedersin.benim kişiliğim onurum var he deyip geçemem diyorsan işte sonuçları bunlar.ben sadece kocamı severim gerisi umurumda olmazla olmuyor bu işler.
sen sevmiyor olabilirsin(ki bana yaptığın şımarıklık gibi geldi.ortada somut bişey yokken her yaşlı insan gibi biraz çok konuşuyor diye kadına kafayı takman hata.) ama eşinin anneannesi o...
ben anneannem için deli olurdum.2 sene önce öldüsenağlamahiç düşünmemeye çalışırım çünkü aklıma geldikçe çok fena olurum.eşimi anneannem için alakasız insanlara laf taşırken görsem çok kırılırdım.
senin çok sevdiğin ve değer verdiğin bir yakının için eşin telefonda başkasına dedikodu yapsa ve sen duysan ne hisseder ne yaparsın?
eşinin kapı dinlemesine değil,kendi yaptığın ayıba kız.
değermiydi diye sor bir kendine?çok sevdiğini söylediğin kocanla bu kadar tartışıp şu anda küs yatmaya değermiydi?

tamam haklısın ama kapı dinlemesi hoş mu yani.bide hadi ben bi cahillik ettim annanesi hakkında konuştum.bana öyle küfür etmesi mi gerekirdi.:çok üzgünüm:
kapı dinlemesi değilki sorun.adam şüphelenmişki dinlemiş.demek mimlisin.
sen kendi hatanı telafi etmeye çalış..

eşinde bu bardağı taşıran son damla olmuş belliki..yoksa bunun için sen bi şeytanmışsın diyip hakaretler etmez..her ailde birbirini sevmeyen,hoşlanmayan kişiler vardır..telefon konuşmanda boşanmaya varıcak kadar ilginç sıradışı şeyker yok ki..sevmiyorum falan demişsin..ben eşime senin anneannenden nefret ediyorum desem kalkıp bana şeytansın sen boşanalım demez..hakaretler edip üstüme yürümez..var bunun bi alt yapısı bence..bi konuş canım sen..kararınız değişmese de gerçek nedenlerini öğrenmiş olursun..

Evet eşinizin sizi dinlemesi kötü ama sizde sütten çıkma ak kaşık sayılmazsınız. Ne diye başkasına anlatıp dedikodu yapıyorsunuz ki. Ne yapıcak yengeniz. Sihirli değneğiyle hayatınıza dokunacakve her şey düzelecek mi. Bence boşanmayı düşünmeyi bırakıp eşinizi yaptığınız hatadan dolayı affettirme yoluna gidin. sizde özür beklediğinizi iletin ve bir daha evliliğinizle ilgili tek bir sorunu bile aileden kimseye şikayet eder gibi anlatmayın.

Ayrıca ne olur yani eşinizin anneannesi arada bikaç gün geliyorsa. Yaşlı kadındır eminim idare edebilmelisiniz. Nazarı değiyormuş. Allah aşkına bu kadar saçma bişey olur mu? Evet nazar dinimizce de var ama siz Allah'a sığındıkça kötü gözler sizden uzak durur. Umarım İlerde sizde yaşlandığınızda yalnızlığınızı unutmak için kapı önünden geçen ayak seslerini dinlemek zorunda kalmaz torunlarınızın eşleri tarafından istenmeyen kişi olmazsınız.

sen şimdi kalk eşinin ailesinden birini kendi ailene kötüle hiç sevmiyorum onu istemiyorum gelmesini dee
ondan sonrada eşim beni niye kapıdan dinledide bana bunları söyledi dee :1closedeyes:
ilginç geldi bana bu yaklaşımm
şimdi bi düşün bakalım eşin telefonda bi arkadaşına yada bi tanıdığına eşimin anneannesini hiç sevmiyorum diyecekk
sende bunu duyacaksın ama dur dinlemeyeim diyeceksin yada duymazlıktan geleceksin öylemiii
hiçç sanmıyorum canım yasakkelime
burda hatalı olan sensinnn
madem bu kadar rahatsızsın bu durumdan neyden rahatsızsan eşine bunu düzgün dille anlatacaktın başkalarına söylemeden öncee
kaldıki yaşla başlı kadın sen gençsin die sana akıl vermek yönlendirme isteyebilir ne var yanii he de geç
bi gün sende yaşlanacaksın unutma lütfenn... :teselli:
sana yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma derim benn..

bir insanın annesi ne kadar kötü olursa olsun kimse annesine laf söyletmez siz kalkıp baska birine o kadını sevmiyorum nefret ediyorum demissiniz siz esinizin bunları sölediğini duysan ne tepki verirsin belki fazla olmus ama kusura bakma yaptığın baya bi yanlıs olmus...eğer esini seviyosan onun ailesinede iyi kötü katlanman gerekirdi...

tam olarak anneanne ile aranızda ne geçti bilmiyorum ama herşeye karışıyor falan diye yazmışsınız..bu karışma olayları ne ölçüde?yani siz etek giymediniz diye sizi yerden yere mi vuruyor,laflar mı sokuyor,hakaretler mi ediyor? ya yaşlı başlı kadın,bütün yaşlılar böyledir..kendileri öyle görmüş ,herşey onların istediği gibi olsun isterler..benim kayınvalidem de yaşlı..zannediyor ki zaman hiç değişmedi,kendi yaşadığı zamanki gibi herşey ama değil...o da konuşur,birşeyler söyler...ama he he diyip geçin,kafanıza takmayın..bildiğinizi yapın..sonuçta bir gün yapmadığınızı görüp susacaktır...
bence siz olayı abartmışsınız ,eşinizde
ikinizde haksızsınız ve aşırı tepkiler vermişsiniz...

bahsettiğiniz kişi sizin yaşıtınız değil, belki de sizin 3 katı yaşınızda.
idare edemiyor musunuz?
allah uzun ömür versin ama yaşı kemale ermiş biri sizin yanınızdayen onun gönlünü hoş etmek için istediklerinizi yapamıyor musunuz?
siz kendi ananenizin başkasına çekiştirildiğini duysanız nasıl epki verirsniz?
eşiniz ben o kadını sevmiyorum, evime gelmesini istemiyorum falan dese ne yaparsınız?
bir de nazarı değiyor falan diyorsunuz ya, Allah aşkına sizinle aşık atacak yaşta mı karşınızdaki?
ben büyüğe hürmetsizliğe gelemiyorum, kusura bakmayın.
eşiniz de hatalı olabilir ama birincil hatalı sizsiniz.
ben bunları duysam, eşimin ağzından o kelimeleri ettiği telefonu yedirirdim ona herhalde..

siz 21 yaşında imişsiniz.3 yıldır da evlisiniz.bir kere yaşınız çok küçük ve çok genç yaşta evlenmişsiniz..dolayısı ile olayları idare etmekte zorlanabilisiniz..yani politik olamayabilirsiniz..biraz politik olmak lazım evlilikte..
birde başka bir konu açmışsınız,boşanıyoruz diye..zaten burayada 3 yılda 33 kere boşanmak istedim diye yazmışsınız..evlilik çocuk oyuncağı değil ki her kavgada gidesiniz ve her kavganızdan ailenizin haberi olsun..böyle kavgalarda git annenin evine,sonra kocanın yanına dön..bu olay anneni ve babanı kocana karşı da soğutur..sonrada benim kocamı sevmiyorlar dersin..
başka bir konuda pırttt ettim,utandım demişsin..3 yıldan sonra bu olaydada utanıyorsan demekki sen tam anlamı ile kabullenememişsin bu kişiyi ve evliliği,,,yada soğumuşsun
burada sen anneanneyi suçlayacağına kendini ve eşini suçla ,evliliğine dön bir bak ,nerede yanlış yapıyoruz de

Arkadaşlar konu sadece anneanne mevzusu değil , bakın arkadaşın önceki konusuna;

Bu 18 Ocak2009 tarihli konusu arkadaşımızın.

NAZ87

Boşanıyoruz...

arkadaslar moralim çok bozuk lütfen yardimcı olun.kafayı yemek üzereyim.biraz önce kayınvalidemlerden geldim ve inanılmaz moralim bozuk.zaten oldum olası hiç anlasamıyoruz.ogullarını benle paylasamıyorlar 2 buçuk yıllık evliyim ve evlendigim günden beri hep onlar yüzünden esimle kavga ediyoruz.bıktım artık ve en sonunda esimle bosanma kararı aldık.daha dogrusu ben öyle istedim.oda sessiz kaldı.mutlu olsunlar bosanıyoruz........

Bugünkü konusu:

NAZ87

Boşanıyorum bitti artık!!!!

Mesaj Linki
nerden başlasam bilmiyorum ama moralim çok bozuk.eşimle kavga ettik şimdi o uyuyo bende biriyle paylaşmadan yapamıycam.kısaca anlatacak olursam biz 3 yıldır evliyiz ve gerçekten çok severek evlendik.ilk günlerden beri her evlilikte yaşanan problemlerimiz olmuştu.(daha öncede benzer bi konu yazmıştım )ama bu seferki çok başka.okadar kırıldım ki anlatamam size.çok agır laflar ve küfürler etti bana.hemde kim için annanesi için.evi bize yakın olmasına ragmen yani şehir dışında olsa anlarım bize kalmaya geliyo ara ara ve ben o kadını hiç sevmiyorum.sürekli karışıyo herşeye sürekli laf sokuyo.yok niye bileziklerini takmıyosun niye etek giymiyosun..vsneyse bu yine gelecem dedi aradı beni bende gel dedim.ama bu kadın ne zaman gelse hep eşimle kavga ediyoruz.bi göz var anlatamam.acayip nazarı değiyor.bilmiyorum artık bişeylermi okutuyo yaptırıyo arada bi inanılmaz huzursuzluk yapıyor.neyse bende telefonla yengemle (dayımın eşiyle )konuşuyordum.çok samimiyiz onla herşeyimi paylaşırım dedi canın sıkkın gibi bende dedim evet annanesi geliyo hiç istemiyorum.sevmiyorum felan dedim.eşim sen otur kapı deliğinden beni dinle.ne konuştuysam hepsini tek tek dinlemiş.(inanamıyorum ya şu yaptıgı terbiyesizliğe bakın)ve ben tel.kapatınca üzerime yürüdü.vurmadı ama kolumu felan sıktı ve bana çok agır küfür gibi hakaretler etti.şen bi şeytan mıssın...ve daha neler.bende dedimki herşey bitti.annanen için bana bunları yaptın ya bu küfürleri ettinya ben yarın annemin evine gidiyorum ve senden boşanıyorum dedim.ve bana dediki sen 5 para etmez bi insansın benim gözümde şeytandan farkın yok.bende zaten şu saatten sonra boşanmak istiyorum dedi.ve sabah annemin evine gidicem.bu sefer bitsin artık yeter.çok kırıldım.artık kararım kesin boşanıyorum.

En azından bu iki konuyu birleştirip daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz diye düşündüm...
-------------

Eşinizin ailesine olan düşkünlüğü ve onların sizi huzursuz ettiği anlamını çıkardım ben...

Şimdi de anneannesi... Ben yaşlı insanlara acayip saygı duyarım , yaş demek tecrübe demektir bana göre, yaşanmışlık demektir..Ancak yaşlıdan yaşlıya fark var, hepsi sevilmiyor .. Hani

şöyle olur bana göre saygın yaşlı ;saçındaki beyazların verdiği olgunluk , anlayış , hoşgörü , dilinden damlayan tatlı sözcükler , nur gibi bembeyaz yanaklar, tontonluk... Ama bazıları da aksi,

huysuz ,bir o kadar da anlayışsız olabiliyor... Sizi sevseydi siz anlardınız zaten , o size olumsuz davranıyor ki siz onun arada bir de gelmesini istemez hale gelmişsiniz.

Ailesi size karşı olumsuzsa anne annesinin olumsuz olması çok normal...Bence sizin eşinizle değil ,ailesiyle probleminiz var aslında... Eşiniz de ailesiyle eşinin arasında sıkışıp kalmış. Size

patlıyor belli ki...

Ya bu aile durumunu çözeceksiniz ya da evliliğiniz gerçekten bitecek gibi :1no2:

Son düzenleme:
yaşın çok gençmiş belliki tecrübesizsin
keşke o yaşlı kadını duymazdan görmezden gelseydin canım aynı şekilde eşinin ailesinin diğer fertlerinide
eğer eşinle aran iyiyse başkaları yüzünden kötü olmayın.eşin biraz seni anlasın ailesi için seni kırmasın sende biraz onu anlamaya çalış.
bu tip sorunları inan çok kadın yaşıyo bunlar aşılmayacak sorunlar değil biraz sabır ve hoşgörüyle hepsi zamanla geçer.
eminim eşinde o sözleri bir anlık öfkeyle söylemiştir.o sözleri kafanda büyütme.
umarım aranız düzelir

Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz...
Ama saygı göstermek zorundasınız...
Nasıl ki bize saygı gösterilmediği zaman arkamızdan konuşulduğu zaman kendimizi kötü hissederiz bu başkaları içinde böyledir..
Eşiniz anneannesine çok düşkün olabilir.. .
Bu gayet normal birşey ...
Sizde ailenizdeki insanlara düşkünsünüzdür...
Sizin ailenize laf söylenmesi sizinde hiç hoşunuza gitmezdi eminim...
Ve sizde söylenen sözlere kızar tepkinizi gösterirdiniz..
Eşiniz böyle tepki gösterdi diye haklı demiyorum... Çünkü verdiği tepki çok kırıcı çok kötü... küfür etmek onun yaptığı hata...
Sizin yaptığınız hata ise ailesinden biri hakkında hele ki çok sevdiği bi insan için o şekilde kelimeler sarfetmek ve bunu başkasıyla paylaşmak..
Eşinin ailesi ile sorunların olduğunu söylüyorsun ya eşlerin ailelerini sevmek bu kadar zor mu?onlara iyi davranmak saygı göstermek zor mu ki? Onu ben anlamıyorum.. Oysaki arada saygı sevgi olsa bu şekilde tartışmalarınız olmicaktı eşinizle...
Bundan sonra oturup konuşmanın anlaşmanın vakti gelmişte geçiyor bence...
Onun ailesine karşı davranışlarınız değiştiği zaman bir çok şeyin düzeleceğine inanıyorum ben...

canım seni çok iyi anlıyorum ama bence bu boşanma sebebi değil.bence karşılıklı olarak birbirinizden
özür dileyin.

inşallah bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü ama kararlıyım sanırım.yani böyle yürümez artık.o laflarını nasıl yutayım.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.Sakın ikinizde bir anlık sinirle tamam boşanıyoruz demeyin.Biraz sakinleşin şu an ikinizde sinirli olduğunuziçin yaptığınız şeyler yanlış olacaktır.Tamam sen git annene biraz orada kal,kafanızı dinleyin,birbiriniz için ne ifade ettiğinizi düşünün.
Evlilikte olur böyle şeyler,aklınıza hemen boşanmayı getirmeyin.Herkesin evliliği çokmu süper gidiyor zannediyorsun.
Ara ara böyle şeyler olur, eğer birbirinizi seviyorsanız,idare edeceksiniz birbirinizi,her kavgada boşanma gelmesin lütfen aklınıza.
Sakinleşince ikinizde de pişmanlıklar olacaktır .Keşke dememek için sinirinizin geçmesini bekle derim ben.yasakkelime

Back
X