Bosaniyorum çocuğum var ve mal paylasimi

Siz beni yanlış anladınız sanırım ben krediyi öde içinde de ben oturayim demiyorum ben kredinin yarısını ödeyip oturma hakkını almak istiyorum ama bu durumda bana nafaka da vermez ev kirası yerine nafaka der
Adam cimri evet siz öyle birşey yasamiyorsaniz bunun zorluğu nu bilemezsiniz 2800 tl kredi ödüyor taaa en başında 400 binlik ev almamaliydik adam evde hergün bana baskı yapiyo yediğim içtiğimi sayıyo birsey deyince git çalış o zaman diyo 1.5 yılda diyo bunu ömür boyu evine bakan eşine bakan insanlar var bu güne kadar hep çalıştım yine çalışıcam orda bir sikinti yok ama bebeğim çok küçük tu bırakmak istemedim Kiyamadim isten de ayrılınca 2 sene dinlenmek istedim zehir oldu bana hayat öyle karşıdan konuşması rahat makul istekler diye 2 senedir ayda 1 kere kuafore gidiyorum sadEC kaş için oda annem lc wakiki den bi tsort almış sen evdesin ihtiyacın yok git onu ver çocuğa birsey al diyen biriyle evliyim ben nasıl guzelmi
bir de şöyle düşün işe başlayıncaya kadar sabretsen çocuğun için sonra para sorunun olmaz,adam cimri diye boşanılırmı ki ,bence adam tek başına idare ettiği için böyle davranıyor aslında ayağını yorganına göre uzatıyor.Benim eşimde kendine bi çorap almayan iyi kazanan birisi fakat tutumludur geleceği düşünür ,ben de çalıştığım için para sorun olmaz ama çalışmadığım dönemde ne kuaförü dışarı zor çıkıyordum ikizler olduğunda 1 yıl sabrettim işe döndüm bence başka sorunlarını yazarsan sana hak verebilirim ama erkek çocuğu babasız büyütmek çok zor.İyi düşün doğru karar ver artılarını düşün yaz eksilerini yaz,hangisi ağır basıyorsa öyle karar ver.Eşini hiç sevmiyormusun?

Son düzenleme:
Hayır çalıştım 1.5 yıldır çalışmiyorum 10 yıllık çalıştığım is yerinden ayrıldığım tazminatimida ev icin harcadık Takılarımda hatta evlenmeden önce yaptığım birikimin 25 bin ni de pesini ta verdim yani evde oturup eşimin elde ettiği kazanç ile ne yapabilirim demiyorum benim de bu evde çok emeğim var
Hic birsey yapmayip sadece o eve hanimlik yapmis olsaniz bile butun bunlarin ustunde zaten hak sahibisiniz ev hanimligi tam zamanli bir ise bedel zaten hele birde cocuk var diyorsunuz lutfen boyle dusunmeyin

Hic birsey yapmayip sadece o eve hanimlik yapmis olsaniz bile butun bunlarin ustunde zaten hak sahibisiniz ev hanimligi tam zamanli bir ise bedel zaten hele birde cocuk var diyorsunuz lutfen boyle dusunmeyin
Bende öyle düşünüyorum 1.5 yılda ev hanımlarının neler yaşadığını anladım arkadasa hitaben yazdım siz hiç çalışmadınız mi yazdığı için söyledim

Malesef o isler biraz bitirimlige ve kabadayılığa bakiyor. Erkekten erkeğe değişir. Bizzat,yakınım,abi dedigim bir insan,ustelik 3 cocuklari var. Esinden anlaşmalı boşandı. Esi aldiklari evin üzerine şerh koydurmuş.
Nasil oldu ne oldu bilmiyorum ama,o şerh i adamin avukati halletti. Adam da evi bir guzel satti. Rezil olduk burda insanlarin bakışlarını çekemem tarzinda konusuyordu. Arabayi da istesem simdi elinden alırım,ama o zaman kalpten gider. Ölsün gözü kör olsun da ölsün diyordu eski karısı icin. Hatta avukat demis ki abi istiyorsan arabayi da bağlatayi..Ve dediki gecmise dönük yoksulluk nafakası falanda alamayacak,o ufacik boyuyla beni oynatcagini zannetti dedi
Hatta ev satilinca kadin kuplere binip babanizi hapise attircam diye cocuklari aradi..

Yani herşeyin bir kılıfı var. Cocuklar da babada ve 13 yasinda
Boşandıklarinda 11 di. Velayet nasil babaya verildi orasını bilmiyorum çünkü kadin sehri terketti çocuklarını da bırakıp. Belki verilmemistir velayet ama cocuklar babalariyla Anlattığım olay gerçek garip ama gerçek
Yani çok var böyle olaylar benim bir yakınım da böyle boşandı çok olaylı adam şizofrendi. Raporu da vardı şerh koydurdu ev satılıp ikiye bölündü eğer ki elinizde sağlam bir avukat var ise en azından oynanacak oyunları görüp ona göre hamle yapabiliyorsunuz. Sizin anlattığınız da büyük üçkağıtlar var kadının evi terketmesi olabilir kadının yaşamını namussuz göstermiş olabilirler o yüzden iyi bir avukata gidip öyle yol izlemeli avukatsız neyle nasıl mücadele edecek bilmiyor ki bu kanunen böyle deseler hayır diyemez

bir de şöyle düşün işe başlayıncaya kadar sabretsen çocuğun için sonra para sorunun olmaz,adam cimri diye boşanılırmı ki ,bence adam tek başına idare ettiği için böyle davranıyor aslında ayağını yorganına göre uzatıyor.Benim eşimde kendine bi çorap almayan iyi kazanan birisi fakat tutumludur geleceği düşünür ,ben de çalıştığım için para sorun olmaz ama çalışmadığım dönemde ne kuaförü dışarı zor çıkıyordum ikizler olduğunda 1 yıl sabrettim işe döndüm bence başka sorunlarını yazarsan sana hak verebilirim ama erkek çocuğu babasız büyütmek çok zor.İyi düşün doğru karar ver artılarını düşün yaz eksilerini yaz,hangisi ağır basıyorsa öyle karar ver.Eşini hiç sevmiyormusun?
Tabiyki başka sorunlarımız var sadece bunun için ayrilinmaz bende biliyorum hergün kavga hergün kusmek bıktım artık ve bizi yıpratan çok önemli bir sorunumuz var tabiyki keşke olmasaydı kim istemez mutlu olmak yuvasında yavrusunu buyutmek

Valla ben sizi biraz duygusal gördüm. Düzgün bir avukat bulup danışmadan kimseyle bosanacaginiza dair konuşmayın yoksa adam size zırnık koklatmaz saf saf davranırsanız. Gerekirse daha önce verdiğiniz takıların da ispatı için düğün CD sini kopyalayın başka yere. CD bir şekilde kaybolursa daha önce verilen takıların ispatı da olmaz. Bütün hazirliklarinizi sessiz ve derinden yapın .Çünkü muhtemelen anlaşmalı değil çekişmeli bosanacaksiniz.

Valla ben sizi biraz duygusal gördüm. Düzgün bir avukat bulup danışmadan kimseyle bosanacaginiza dair konuşmayın yoksa adam size zırnık koklatmaz saf saf davranırsanız. Gerekirse daha önce verdiğiniz takıların da ispatı için düğün CD sini kopyalayın başka yere. CD bir şekilde kaybolursa daha önce verilen takıların ispatı da olmaz. Bütün hazirliklarinizi sessiz ve derinden yapın .Çünkü muhtemelen anlaşmalı değil çekişmeli bosanacaksiniz.
Bu kararı ben veriyorum ama dediginiz gibi çok duygusalim çok Üzgünüm çekişmeli bosanmayı kaldircak dermanim yok inanin çocuğum olmasa hersey senin olsun ben gideyim diyecek haldeyim bu evlilik beni çok yıpratti çok üzdü bambaşka biri oldum gülme kabiliyetimi kaybettim desem yeridir

Yani çok var böyle olaylar benim bir yakınım da böyle boşandı çok olaylı adam şizofrendi. Raporu da vardı şerh koydurdu ev satılıp ikiye bölündü eğer ki elinizde sağlam bir avukat var ise en azından oynanacak oyunları görüp ona göre hamle yapabiliyorsunuz. Sizin anlattığınız da büyük üçkağıtlar var kadının evi terketmesi olabilir kadının yaşamını namussuz göstermiş olabilirler o yüzden iyi bir avukata gidip öyle yol izlemeli avukatsız neyle nasıl mücadele edecek bilmiyor ki bu kanunen böyle deseler hayır diyemez
Tabi tabi ic yüzünü gercekten bende bilmiyorum ama kadin evi terk etmedi ayni evde 2 yabanci misali yaşadılar artik ne dolap döndüyse dediginizde olabilir . O kadar rezalet işler ki bu boşanma işleri

Evi satmayın çocuğunuzla oturun bence. Eşiniz de eşşek değil ya çocuğunun düzeni bozulsun istemez. Evi siz alın, ödeme işini eşinizle konuşun kim ne kadar para koydu hesabını yapın.

Erkekler canım cicimken süper mükemmeldir ama öte çekil deyince en kötü yüzünün 100 katını gösterip şok eder.. sanmam böyle bi şeyin mümkün olacağını

Back
X