- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
:)) eşyalar hiç mi önemli değil ya :))) bence önemliha bu arada mavera en son bana eger bosanirsam esyalari tasimak icin seni cagiricam demistin bir mesaj uzaktayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) eşyalar hiç mi önemli değil ya :))) bence önemliha bu arada mavera en son bana eger bosanirsam esyalari tasimak icin seni cagiricam demistin bir mesaj uzaktayim
Yok yok avukatta sordu defalarcaYa ben yine eve döneceğine eminim. Hem de adam hiç çağırmadan kendi kendine döneceksin.
Hata yapmışsın. Erkekler boşanma döneminde hayvanın da hayvanı oluyorlar. Arkadaşımı 3 sene süründürdü kız korkudan annesne gitti diye de evi terketti dedi. Kız Allahtan eşya almamıştı sen bavulla gitmişsin ikametgahın orda evi terkeden ağır kusurludur avukatın söylemedi mi ? Anlaşmalıya neden yanaşsın ki neyi kanıtlicaksan ? Neye göre? Şahitler kanıtlar zor işler dikkat et.Şöyle ki evden cumartesi ayrıldım ancak vekaleti bugün verdim. Ne talep ederse 1000 katını ederim canını okurum. Anlaşmalıya yanaşmak zorunda.![]()
Önemli zaten o yüzden kamyonla gelecek kız senin için .:)) eşyalar hiç mi önemli değil ya :))) bence önemli
Acizlik ne demektir açıp bir oku istersen.Acizlik Allah a dır ya. Sen zahmet etme öyleyse.
Konularınızı bilmiyorum (bu da moda diğer konumu biliyorsunuz falan, nerden bilelim kardeşim). Hayırlısı olsun hakkınızda.Hanımlar çoğunuz konularımı biliyorsunuz. Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti.
Ailemin evindeyim, avukata vekalet verdim.
Sizler çok kez söylediniz ama elbet çok şükür ki yaşadıklarıma belki yaşamadan anlamayacaktım. Gönlümün razı olması için keşke dememek acaba dememek için yaşamam gerekiyormuş belki.
Sürekli bana çocuksun diye aşağılamalar, ablasıyla ortak ev almaya çalışması ben istemediğimi söylediğimde sen kimsin engel olamazsın demesi… annesi memlekette diye yok babamı kaç kez aradın ettin, yok fitne fesatsın derken bende son noktaya gelindi.
Kendisi tamam boşanalım dese de her teklifimde, asla adım atmadı. Bavulumu alıp çıktım, babam babası ile yüz yüze görüşmek istedi fakat adam kendi oğlu ile karşısına alıp konuşturamıyor ki babamle ne konuşsun.
Evden bavulumu alıp çıktım.
Her şeyim evde.
Döneceğimi sanıyorlar bir kere daha olmuştu ya.
Avukata vekalet verdim, kasa altınlarım için mallarına tedbir koyulacak. Başta çekişmeli açılacak avukat ona anlaşmalıyı teklif edecek.
Hanımlar daha önceki konularımı bilenler destek ve fikirlerinize ihtiyacım var. Bir de duanıza. Aklımda bir an önce her şeyimi almak var o evden, ve şok olacak dava ile birlikte.
Avukat ile görüştüm bu konuyu. Hafta sonuna denk geldiği için de harici yapılacak bir şey yoktu aslındaHata yapmışsın. Erkekler boşanma döneminde hayvanın da hayvanı oluyorlar. Arkadaşımı 3 sene süründürdü kız korkudan annesne gitti diye de evi terketti dedi. Kız Allahtan eşya almamıştı sen bavulla gitmişsin ikametgahın orda evi terkeden ağır kusurludur avukatın söylemedi mi ? Anlaşmalıya neden yanaşsın ki neyi kanıtlicaksan ? Neye göre? Şahitler kanıtlar zor işler dikkat et.
Geri adımı yok inşaallah. Bana burada çok anlamsız yere bilenildi :) yani evime dönmem veya dönmemem için bence bu kadar aşırı tepkiye gerek yoktu. Yaşayacaklarımın sınırını ben bilirdim ve sınır aşıldığı için ayrılma kararı aldım.Mavera hala benzer noktalardasın aslında. Alacaksın tabi hakkın olanı ama kendinden çok eşya kurtarma bakış açın hep yanlıştı. Önce kendini bir kurtar, ruh halini bir düzelt. Zaten gerisini avukat halleder.
Neyse geçmiş olsun ne diyeyim. Umarım bu sefer daha kararlı davranırsın. Çünkü bunda da geri adım atarsan, çocuk değil bebek der adam sana artık.
Şey de der mi; ben siz gibi değilim kariyerimi duysanız parmağınızı ısırırsınızYok yok karistirmiyorsunuz tam isabet.
Konunun basinda ya da ortalarinda hanimlar hepinizi seviyorum der, sonlarinda haddini bil ben plazadan bildiriyorum der. Profilinde goruldugu gibi kendisi cahille sohbeti kesmistiren son bosanmak oyle kolay mi der ve konusu kapanir.
Yanlış anlamayın ama buradaki birçok kadın yaşça sizden büyük ve hayatın sillesini yemiş insanlar. Hayat bize uyarılar verir ama biz görmezden geliriz. Sellektör gibi düşünün. Bazı şeyleri sınıra dayanmadan bitirmek lazım gerekti. O sert yorumlar bu yüzdendi.Geri adımı yok inşaallah. Bana burada çok anlamsız yere bilenildi :) yani evime dönmem veya dönmemem için bence bu kadar aşırı tepkiye gerek yoktu. Yaşayacaklarımın sınırını ben bilirdim ve sınır aşıldığı için ayrılma kararı aldım.
Ruh sağlığım çok önemli biliyorum. Mümkün olduğu kadar avukata bırakacağım süreci. Çok teşekkür ederm![]()
Evet ama çok şükür zamandan başka bir kaybım yok şu an. İnşaallahta olmadan biter giderYanlış anlamayın ama buradaki birçok kadın yaşça sizden büyük ve hayatın sillesini yemiş insanlar. Hayat bize uyarılar verir ama biz görmezden geliriz. Sellektör gibi düşünün. Bazı şeyleri sınıra dayanmadan bitirmek lazım gerekti. O sert yorumlar bu yüzdendi.
Yok yok karistirmiyorsunuz tam isabet.
Konunun basinda ya da ortalarinda hanimlar hepinizi seviyorum der, sonlarinda haddini bil ben plazadan bildiriyorum der. Profilinde goruldugu gibi kendisi cahille sohbeti kesmistiren son bosanmak oyle kolay mi der ve konusu kapanir.
bence de onemli iste o yuzden bana mesaj atarsan tasimaya geliriz birakmayalim onlari orda bilmemkac programli camasir makinesi yani:)) eşyalar hiç mi önemli değil ya :))) bence önemli
Şey de der mi; ben siz gibi değilim kariyerimi duysanız parmağınızı ısırırsınız![]()
Bu dediklerine cidden inanıyor musunEvet ama çok şükür zamandan başka bir kaybım yok şu an. İnşaallahta olmadan biter gider
Koca kolay bulunmuyor nede olsabence zaten yakinda barışır...
Hic sanmiyorum ya mavera bikerem cok guclu, tukurdugunu yalamayan, dik duran biri. Dik durmayi cok yanlis anlayan birkac arkadas var onlarda dik dur tavsiyesi verir zaten. Maveranin sirti yere gelmez bence. :)
Bak ablam ben simdi burdan baktim, Uc dakika mi desem uc saat mi ama falinizda üçüncü ban görünüyorBen iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmam
![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman ben susayım nasıl sa mavera yine aynı devam edicek olan bana olmasinBak ablam ben simdi burdan baktim, Uc dakika mi desem uc saat mi ama falinizda üçüncü ban görünüyor![]()
Huffff :) sen inanma lütfen. Ya sizlere cevap verecek halim yok , buraya yazdım inanan inanır inanmayan inanmasın. Ben inanın diye ne yapabilirim, çaba mı sarfedeyim?Bu dediklerine cidden inanıyor musun
Bu sefer ciddi vb...
Önceki konun da yine avukata verdin yine ciddiydin
Hiç inandırıcı değilsin mavera seni tanimiyanlar inanirda tanıyanlar asla