- 27 Mart 2019
- 30.485
- 112.937
- 598
ahah cok guldum bu ozel beddualara. Bana bir konusunda demisti ki tabi sizin gibilerin bir suru sevgilisi oldugu icin hepiniz evlilik ptofu olmussunuz demisti
beni de hic tanimiyor hee bu arada. Kac sevgilim olmus bilem ne. baska konusunda da zoruna gitmis bellli oh iyi iyi demisti
zoruma gidilecek bisi soyledigini saniyor zihniyetine laf edildigini bile anlamiyor. yani bakis acisi ve zihniyeti bu olan birinin de destek beklemesi ne bileyim.
Ben ilk sevgilimle evlenmedigim icin kendimle gurur duyuyorum, esimi sectigim icin de kendimle gurur duyorum. Namussuzluk yapmadim, ahlaksizlik yapmadim, hirsizlik yapmadim bana uygun biri ile evlilik yaptim. Ama ilk sevgili olmayinca kendi kafasinda ne kuruyorsa artik ona gore hafif biri oluyoruz. Hele ki bosananlar aman Allahimsorsan hepimiz mutsuzuz ondan boyleyiz
cahille sohbeti kesmis. Gulenlere de kiziyor valla yalan yok ben cok guluyorum.
Hahahaha dedin ya heleki bosananlara diye iste o benim

Bana nasılsa koca size çok demişti
Oysa bende saf saf sen çalışan birisin evini kur hayatına bak yazık değil mi sana diye teselli ediyorken
Kk da mavera benim için çok farklı bir dünya beddua aldım heleki toplu beddualarin başındaydım

Ama maveranin beddualar cidden çok özel yerini tutucak bir şey olmadı daha