Boşanıyorum, destek ve fikir

Hayır , herifin işi gücü yokmuş. Kadın Almanya'da idi yanlış hatırlamıyorsam. Adam sizi kullanarak ülke değiştirmeye çalışıyor diyorduk. Kötü niyetlisiniz diyip böyle yazdı. 😶

Duymak istenilen başka olunca , diğer olasılıkları söyleyenlere saldırmayı seçmiş.

"Adamın farklı amaçları olabilir , dikkat edin" denildi diye de ah etmek çok garip.

Duymak istenilen başka olunca , diğer olasılıkları söyleyenlere saldırmayı seçmiş.

"Adamın farklı amaçları olabilir , dikkat edin" denildi diye de ah etmek çok garip.
Kendisi çok genç ya da çok toy biriside değil ki. Kırklı yaşlarda hayatın sillesini yemiş... Hiç canlı görmediği , hep görüntülü görüştüğü birinin ailesini bile çok iyi tanıdığını iddia ediyordu. 🙄 Sonra banlandı galiba , gelmedi bir daha.

Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti. :KK70:

Kk yüzünden gün yüzü falan göremiyormuşuz düşünsene kahrolurum valla 🥹🥹🥹

Sonra konu içinde üyeler "konu sahibinin eski konusu ne , ne olmuş ?" diye birbirine sormaya başlar.

Beni/konularımı biliyorsunuz diyen üyelerin de , nedense profili de gizliye alınmış olur.(!)

Üyenin eski konu/konularının linki veya alıntıları paylaşılınca da , konu sahibi "eski konularımı karıştırıyorlar" diye şikayetçi olur ; birkaç mesaj sonra uyarı mesajını okuruz.
Gerçekten nereden bilelim, aklımızda tutalım ya :KK53: Aktif veya popüler bi üye de değil bu girişi yapanlar, öyle olsa neyse.
Beni bilenler bilir'e de tavım bu arada 😂

Yani benimki aşırı sorunlu gidiyor malesef bende canımın sıkıntısından buraya sariyorum en son bebekte göbek fıtığı olabilir dediler bakalım tekrar detayli ultresona gireceğim çok şükür sağlığında başka sıkıntı olmasın o da yoktur diye umut ediyorum . Bende sanırım bir doğsa rahatliyacagim hamilelik değil de sürekli bı pürüz çok yordu beni .
Hadi ya
İçini ferah tut sen
Hiç kötü şeyler düşünme
İnan bebeğine bak nasıl sorunsuz olacak her şey 💜

Yine mavera yine avukata verdim yine boşanıyorumla karşımıza cıktı sayin seyirciler

Konu sonuna doğru herkese hakaretler yagicak şimdiden kendinizi koruyacak yer bulun ve konu sonuna doğru eşi kocası essiz bir varlık olucak🤣
"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi peki :KK53: Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız 🥲

"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geçti" demesi peki :KK53: Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız 🥲
Hiç özür dileme , gönül alma, hata kabul etme falan yok, lütfedip affedivermiş bizi skdkd . Kocasının ona yaptığını bize yapabileceğini sanması çok minnoş.

"Kiminize kırıldım kızdım tatsızlık oldu geldi geçti" demesi peki :KK53: Bir de kendi içinde affetmiş milleti jfjdjffk Olgunluğa bakar mısınız 🥲
O af filan değil o gelecek tepkileri biliyor
O yüzden ortamı yumuşatma çabası
Ama artık herkes dolu hanı kendi etti kendi buldu oldu
Iyi niyetlerimizin karşılığı hakaret olunca
Kusura bakmasın tepkimiz se bu oldu

Back
X