- 3 Nisan 2019
- 66
- 33
- 8
- 31
- Konu Sahibi Sevgisaygi11
-
Tabiki öyledir ama durumlar sanırım farklı. Biz çok zor şartlar altında evlendik ve beraber çok şeyi atlatdik. Tabikide alışkanlık var ama ıste napcan yaa16 yasimda ilk kez sevgilim oldugunda ayrildiktan sonra kisa süre ben de boyle dusunmustum baskasi olamaz, kimseyle boyke ask yasayamam daha filan
Siz de hayatiniza ilk giren kişiyle devam etmissiniz yillarca, sevgi olmasa bile guclu bir aliskanlik olmasi normal ama emin olun baskalariyla da oluyor, yine asik olup yine sevebilirsiniz.
Kendine aci cektirmeyi seven dram seven tipler disinda eskiyi unutamayan insan yoktur, kimse unutulmaz, vazgecilmez degil.
Gecmis olsun.
Yazdım gibi evlenmek söz konusu değil, tabikide ileride isterim her aile insanin isteği. Ama sevgili veya flört bile düşünemiyorum nerdeyse 1 sene olcak ayrıldımiz.Nasilki 26 yaşındasiniz ve hayatın böyle (yani bekar) olarak geçmeyeceğine inanıyorsaniz bu demektir ki evlenmeyi düşünüyorsunuz.
E bu da demektir ki boşandığınız kisi de evlenecek.
Ya ayrılmayacaksınız ya da sahiplenmeyeceksiniz. Ortası yok.
Şu an her sey cok yeni. Evlenmek ? Evlenmemek? Üvey baba vb kavramlari düşünmek icin de çok erken bence. Zamana bırakın.
Zamanla duygularınızdan daha emin olursunuz
Sanırım haklısınız. O ihtimali hiç düşünmek istemiyorum, kalbim yerinden çıkmışa dönüyorum. Ilk defa onu bukadar kıskanıyorum evliykene bile böyle degildim.Bence siz henüz boşanmanın bilincinde değilsiniz. Farkında olduğunuz zaman daha büyük bir boşluğa düşeceksiniz.
O yüzden alışmaya çalışın onun da başka biriyle olabileceği ihtimaline. Belki de çoktan birileriyle görüşmeye başlamıştır.
Canım paylaştım diğer paylaşımlara bak lütvenNeden bosaniyorsunuz ki?
Malesef diğer paylasimlarimi okursanız anlam verirsiniz. Bosanmak isteyen taraf yok asıl. Bir kavgada tutuşan birsey zaman ilerledikçe cozulmez hale geldi herşey ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Okuduktan sonra cevap verirseniz çok sevinirimKarşı taraf mi istedi boşanmayı?
Sizin sevginiz bitmemiş henüz. Hiç mi oluru yok?
Canım paylaştım diğer paylaşımlara bak lütven
Evt malesef o bizden vazgeçti gibi görünüyor. Belki öyle de değildir belkide ailesi destek çıkıyor bizimle muhattab olmasin diye. Belkide gururdan bilemiyorum ama şuana kadar bebeğinden ve benden vazgeçmiş gibi.Ben bir evlilik terapiste gitmeyi öneririm hep boşanmadan önce. Ama sizde kayınvalide problemi de var üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?