Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunlar ne ki düzelmeyecek bişey mi yapılacak hiç birşey kalmadıysa boşanmak dogru ama acele karar verip pişman olmanız da kötü olur2.5 yıllık evlilikten sonra gelen boşanma kararı ... Cok yoruldum kzlar bazen belkide gtmek gerekiyor ikimizde birbirimizw iyi gelmiyoruz sürekli yıpratık birbirimizi ego savaşlariı bitmedi .kocamın arkadaşlarından vaxgecmemesi .sürekli onlarla vakit geçirmesi .. yoruldum artk dün konuştuk cok sevdıgım için eşimi yapamam sanıyordum ama konuşunca boşanmann en dogru karar oldgunu farkettm ikimiz ayrı dünyann insanyz..kpss sınavından sonra baba evine dönüyorum ailemn boşanacagmzdan haberi bile yok. Diyemem boşandktan sonra ögrenecekler eşim 27 yaşında bnde 24 yaşındaym
Ayrilmak *Eger Dayak, aldatma, kumar gibi sorunlar yok ise biraz ayri kalsaniz.. uzuldum acikcasi. Severek ayrilcam kotu. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Dışarı cknca onu aramamı istemiyor, arkadaşlarnn yanına onu aradgm zaman kendini kççük düşürülmüş gibi hissediyomuş,, bu yüzden sürekli tartışıyoruz.. cok şey varda yazacak dermanım kalmamış inanınSorunlar ne ki düzelmeyecek bişey mi yapılacak hiç birşey kalmadıysa boşanmak dogru ama acele karar verip pişman olmanız da kötü olur
Sonuçta bi nikah var ortada küçük evlendm sevdgm için halada seviyorum ama birbirimize cok zarar vriyoruz onu fark ettm ayrılmak. En iyi çözüm gibiZaten çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Ve belli ki aile olamamışsınız. Sizin ki aslında boşanmak değil de sevgiliden ayrılmak. Umarım mutlu olursunuz![]()
Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..Eger Dayak, aldatma, kumar gibi sorunlar yok ise biraz ayri kalsaniz.. uzuldum acikcasi. Severek ayrilcam kotu. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Küçük yaşta evlenip kötü bir tecrübe almıssın. Keske hayatını kurup evlenseydinYapacak bir şey yok hayırlısı buysa.2.5 yıllık evlilikten sonra gelen boşanma kararı ... Cok yoruldum kzlar bazen belkide gtmek gerekiyor ikimizde birbirimizw iyi gelmiyoruz sürekli yıpratık birbirimizi ego savaşlariı bitmedi .kocamın arkadaşlarından vaxgecmemesi .sürekli onlarla vakit geçirmesi .. yoruldum artk dün konuştuk cok sevdıgım için eşimi yapamam sanıyordum ama konuşunca boşanmann en dogru karar oldgunu farkettm ikimiz ayrı dünyann insanyz..kpss sınavından sonra baba evine dönüyorum ailemn boşanacagmzdan haberi bile yok. Diyemem boşandktan sonra ögrenecekler eşim 27 yaşında bnde 24 yaşındaym
Nasıl evlendin bununla o zaman? Nişanlılık bunları farketmen için vardı.Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Arkadaşlarının yanında aramamanı istemesi bana çok iyi niyetli gelmedi açıkçası.Dışarı cknca onu aramamı istemiyor, arkadaşlarnn yanına onu aradgm zaman kendini kççük düşürülmüş gibi hissediyomuş,, bu yüzden sürekli tartışıyoruz.. cok şey varda yazacak dermanım kalmamış inanın
Cok isterdm ama işte cahillik şuandada acıktan okuyorum üni mezunuyum zaten hayal ettgm bi yuvam olmadı bende beceremedm evliligiKüçük yaşta evlenip kötü bir tecrübe almıssın. Keske hayatını kurup evlenseydinYapacak bir şey yok hayırlısı buysa.
Onların yanında aradgm zaman erkeklik gururu inciniyormuş kendini küçük düşürüyomuşumArkadaşlarının yanında aramamanı istemesi bana çok iyi niyetli gelmedi açıkçası.
Öyleydi görmezden geldm evlenrsek düzelir sandım ama yanlış düşünmüşüm hepTek sorun bu mu?
Adam nişanlılıktan beri boyle degıl mıydı hakaretler etmıs hep
Kaç yıllık evli kadınlar tanıyamıyor kocalarını. Nişanlılık karşındakini tanımak için yeterli değil.Nasıl evlendin bununla o zaman? Nişanlılık bunları farketmen için vardı.
Benım eşim 2 aydr değişti nişanlıyken tanıyamadm ikimizde ayrı illerdeydik zatenKaç yıllık evli kadınlar tanıyamıyor kocalarını. Nişanlılık karşındakini tanımak için yeterli değil.