Yok öfke kontrolü malesefE bunlar da normal değil ki.
Hakaret ediyor evi kırıp döküyor.
Öfke kontrolü yok adamın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öfke kontrolü malesefE bunlar da normal değil ki.
Hakaret ediyor evi kırıp döküyor.
Öfke kontrolü yok adamın.
Çocugun olması, özellikle İlk yıllar, sağlam evlilikleri bile zorluyor, kötü giden evliliklere ne yapar siz düşünün. Çocuk evlilik kurtarır saçmalığın kim çıkarmis zamanında bilmiyorum ama inanmayın böyle şeylere.Hala cocuk evlilik kurtarr gözünde herkes acaba kurtarrmı diye düşünüyorum bende zor seviyorken ayrılmak
Hklısınx galiba anlaşmalı boşanacagz zaten cok zor bi süreç olacak ama atlatacagımÇocugun olması, özellikle İlk yıllar, sağlam evlilikleri bile zorluyor, kötü giden evliliklere ne yapar siz düşünün. Çocuk evlilik kurtarır saçmalığın kim çıkarmis zamanında bilmiyorum ama inanmayın böylebor şeye.
Sizin olacağınız hal belli, anneliğinize laf eden, çocuğun tüm sorumluluğunu size bırakan, hayatına olduğu gibi devam eden bir koca olacak yine yanınızda.
Size de çocuğa da yazık olacak.
Ben senin bosanacagina da inanmiyorum. Olmayani oldurmaya calismakla omrun gececek yazik. Senin bosanman ya da bosanmamanin bize bir artisi eksisi yok. Kadindan ozur bile diledin degil mi? Bunu yaptin yetmedi, simdi de adam hakaretler ediyor. Demek ki duzeltememissiniz. Sevgi boyle birsey degil.Hala cocuk evlilik kurtarr gözünde herkes acaba kurtarrmı diye düşünüyorum bende zor seviyorken ayrılmak
Bu konu ile ilgili konuştunuz mu yani boşanmak istediğinizi biliyor mu?o ne düşünüyor?bazı şeyler ne olursa olsun çözülmüyor belki de genç yaşta ayrılıp hayata adapte olmak boşanma sancısını azaltabilir ama yine de hemen kestirip atmamak adına konuşun anlaşmaya çalışın olmadı terapiste gidinHiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Konuştukda onun belli kuralları var onlar ya kabul edersn yada ayrılırsın iki seçenegm vardı bende ayrılcagım işteBu konu ile ilgili konuştunuz mu yani boşanmak istediğinizi biliyor mu?o ne düşünüyor?bazı şeyler ne olursa olsun çözülmüyor belki de genç yaşta ayrılıp hayata adapte olmak boşanma sancısını azaltabilir ama yine de hemen kestirip atmamak adına konuşun anlaşmaya çalışın olmadı terapiste gidin
Biliyorm seviyorum alışmışım ona bu yüzden belkide cok zor olacak biliyorumBen senin bosanacagina da inanmiyorum. Olmayani oldurmaya calismakla omrun gececek yazik. Senin bosanman ya da bosanmamanin bize bir artisi eksisi yok. Kadindan ozur bile diledin degil mi? Bunu yaptin yetmedi, simdi de adam hakaretler ediyor. Demek ki duzeltememissiniz. Sevgi boyle birsey degil.
Evet bazen zorlamamak gerekir çok doğru da boşanmaya sizi iten sebep neydi? Halledilecek çözülecek bir mevzudur belki?? Şiddet, aldatma gibi ağır durumlar söz konusu mu?? Yani sebep ne olursa olsun karar sizin kararınız tabi ki de ailenizden habersiz boşanıp da onların yanına gidip ben boşandım demek de ayrı bir enteresan olur.. Anne ve babanıza karşı sanki biraz sorumsuz mu desem yani adını diyemiyorum ama olmaz yani anne babaya demeden.. Karar yine sizin kararınız anne babanız siz mutsuzken kal orda demez ama haberleri olması ve bu süre içerisinde size destek olmaları onların anne babalık hakkı bence.. Bir taraftan da sizin ciddi olmadığınız düşüncesine vardım.. Kimseye haber vermemeniz bana bu algıyı oluşturdu tabi ama ben sadece okuduğum kadar yorum yaptım..yine de hakkınızda hayırlısı olsun kalmak yanlışsa kalmayın ama gitmek yanlışsa da gitmeyin iyi düşünün yanlış kararlar vermeyin derim..2.5 yıllık evlilikten sonra gelen boşanma kararı ... Cok yoruldum kzlar bazen belkide gtmek gerekiyor ikimizde birbirimizw iyi gelmiyoruz sürekli yıpratık birbirimizi ego savaşlariı bitmedi .kocamın arkadaşlarından vaxgecmemesi .sürekli onlarla vakit geçirmesi .. yoruldum artk dün konuştuk cok sevdıgım için eşimi yapamam sanıyordum ama konuşunca boşanmann en dogru karar oldgunu farkettm ikimiz ayrı dünyann insanyz..kpss sınavından sonra baba evine dönüyorum ailemn boşanacagmzdan haberi bile yok. Diyemem boşandktan sonra ögrenecekler eşim 27 yaşında bnde 24 yaşındaym
Ne gibi kurallar bunlar ?Konuştukda onun belli kuralları var onlar ya kabul edersn yada ayrılırsın iki seçenegm vardı bende ayrılcagım işte
Biliyorm seviyorum alışmışım ona bu yüzden belkide cok zor olacak biliyorum
Hala cocuk evlilik kurtarr gözünde herkes acaba kurtarrmı diye düşünüyorum bende zor seviyorken ayrılmak
Üzgünüm ama kocanız sizi sevmiyormuş zaten. Sürekli başkalarını ön planda tutmuş. Hep sizin varlığınızdan utanmış.Öyleydi görmezden geldm evlenrsek düzelir sandım ama yanlış düşünmüşüm hep
Haklısınız kendi acınızdan sevdgmz için evlendk ama evliligi yürütmeyi beceremedik malesef ..kader diye bişy vardır ınanırmsnz bilmem eski konuları atlatık biz bazen fedakarlk gerektiyor bazı şeyler unutup hayatına devam etmek zorundsın cocuk olursa düzelir sandm nasipte te olmadı cocuk zaten
Umarım ama bi yandan ailemn lafları bi yadan komşuların lafları bi yadan akrabaların lafları nasıl baş ederm bilmiyorum bunlarlaSevgi tek basina yeterli olmuyor evlilik için, bunun tecrübesinide yasadin ne yazikki. Senin yasinda zaten kendini tanimak bir mesele, kaldiki karsindakini tanimak. Kimse bosanmak için evlenmiyor zaten, ama bosanmak öcü degil. Daha gençsin, ortada cocuk yok. Simdi zor bir süreç olacak ama bak 1-2 yil sonra soktakta görsen tanimazsin eski esini. Bu evlilikte yapilan hatalari, yas ilerledikçe dahada iyi göreceksin. Ve artik daha iyi bileceksin ne isteyip, istemedigini. Bir erkekten ne bekleyip, beklemedigini.
Iyikine cocuk olmamis. Bir cocugun, evliligi düzelttigini hiç görmedim. Tam tersi, bozdugu çok olmustur. Ve esya kirmak, hakaret etmek, sirf cocuk olmuyor diye psikolojik siddet uygulamak (soguk davranmak), bunlar hepsi siddettir. Siddet olan bir yerde evlilik olmaz. Yaptiklari sana o kadar normal geliyor ki, siddet oldugunu bile göremiyorsun.
Dedigim gibi, yas ilerledikçe çok daha iyi anlayacaksin bunu. Hatta kendine kizacaksin, keske daha önce bosansaydim, yada bosuna cocuk tedavisi ile kendimi yipratmasaydim diyeceksin.
Umarim gerçekten bosanirsin ve mutlu olursun.
Kuralları arkadaşlarıyla istedgi zaman görüşmek eve istedgi zaman gelmek arkadaşlaryla alkol almak kuralları bu bide arkadşlarnn yannda onu aramamamSeni kirmak da istemiyorum cunku belli ki cok seyi idrak edemiyorsun. Bu sebeple olabilidigince kelimeleri secmeye calisiyorum ama nesini seviyorsun? Ayagina corap giydirip ustune ceket vermeye mi alistin? Bu pasanin evlilik kurallari neymis cok merak ettim. Zaten bu evlilikte senin bir soz hakkin yok yanlis miyim?
Ailem boşanmamı istemez ki kesnlikle o yüzden onlara desem barışın dycekler bi sürü nasihatlar falan kocam hiç sevmez böle şeyleri bakalım hayrlısını istiyorum rabbimdenEvet bazen zorlamamak gerekir çok doğru da boşanmaya sizi iten sebep neydi? Halledilecek çözülecek bir mevzudur belki?? Şiddet, aldatma gibi ağır durumlar söz konusu mu?? Yani sebep ne olursa olsun karar sizin kararınız tabi ki de ailenizden habersiz boşanıp da onların yanına gidip ben boşandım demek de ayrı bir enteresan olur.. Anne ve babanıza karşı sanki biraz sorumsuz mu desem yani adını diyemiyorum ama olmaz yani anne babaya demeden.. Karar yine sizin kararınız anne babanız siz mutsuzken kal orda demez ama haberleri olması ve bu süre içerisinde size destek olmaları onların anne babalık hakkı bence.. Bir taraftan da sizin ciddi olmadığınız düşüncesine vardım.. Kimseye haber vermemeniz bana bu algıyı oluşturdu tabi ama ben sadece okuduğum kadar yorum yaptım..yine de hakkınızda hayırlısı olsun kalmak yanlışsa kalmayın ama gitmek yanlışsa da gitmeyin iyi düşünün yanlış kararlar vermeyin derim..
Kuralları arkadaşlarıyla istedgi zaman görüşmek eve istedgi zaman gelmek arkadaşlaryla alkol almak kuralları bu bide arkadşlarnn yannda onu aramamam