Boşanıyorum galiba 😢😢

2.5 yıllık evlilikten sonra gelen boşanma kararı ... Cok yoruldum kzlar bazen belkide gtmek gerekiyor ikimizde birbirimizw iyi gelmiyoruz sürekli yıpratık birbirimizi ego savaşlariı bitmedi .kocamın arkadaşlarından vaxgecmemesi .sürekli onlarla vakit geçirmesi .. yoruldum artk dün konuştuk cok sevdıgım için eşimi yapamam sanıyordum ama konuşunca boşanmann en dogru karar oldgunu farkettm ikimiz ayrı dünyann insanyz..kpss sınavından sonra baba evine dönüyorum ailemn boşanacagmzdan haberi bile yok. Diyemem boşandktan sonra ögrenecekler eşim 27 yaşında bnde 24 yaşındaym
Daha çok gençsin ve bir şeylerin farkına varman çok iyi. Evlilik bu kadar yıpratıyorsa seni doğru karar vermişin demektir.
hakkınızda hayırlısı olsun

Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Piskolojik şiddet aslında buda çok zor 😟

Umarım kpss hazirlanirken ondan hamile kalmazsın... Hiç gidemezsin sonra
Gitsen bile boş yere aranızda anlamsız bir bağ olur .çocuk yani.

Anne gibi davranmıyorsundur sonuçta değil mi? Üşüdün mü yemek yedin mi vs tarzında belki böyle konuştuğun için mi cevap verirken öyle hissediyor?
Böyle konuşyorum napim sürekli sorarım ayakların corap verirm ceket verirm havalar sogudu üşüsün istemedm yemek yednmi diye hep sorarım düşündgm için

Ben seni hatirliyorum. Aldatiliyor muyum diye actigin konudan hatirliyorum. En son anasayfada hamile kalamiyorum diye esim soguk davraniyor yazmistin, o zaman da yazmistim sana.

Hicbiri yok demissin ama bdv konularina baktim siddet de gormussun. Boyle eksik anlatirsan sana kimse yardimci olamaz.
Evlenince düzelir sandığı gibi çocuk olunca düzelir diye de düşünmüş galiba. Çünkü ne çok çabalamış hamilelik için. Aslında biz burada hemcinslerimize üzülüyoruz ama aslında çoğu yaptıkları tercihlerin sonuçlarını yaşıyorlar. Sen kendini ateşe at, sonra yandım? Tabi yanarsın.

Konu sahibi muhtemelen yapici yorumlar istedigi icin eksik anlatiyor. Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor iste. Evde korktum diye kendi esini aramak varken konu sahibininin esini arayan kadin bile konu sahibinden daha degerliydi. Kadin dedigin o kadin gibi olur minvalinde cumleler kuran adama ne denilse bos. Siddet bile gormus.

Eski konularina baktim da, bu konudaki yazdiklari hepsi yalan çikiyor. Cocuk istemiyorum diyor, tüm evliligi boyunca doktordan doktora gezmis, daha eylülde klomen ile felan ograsiyordu.

Ayni zamanda esi ona soguk davrandigini söylüyor, cocuk olmadigi için.

Yani saçma sapan isler. Ikisde olgun degil bir evlilik için. Adam belli ki hiç saygisi yok konu sahibine. Arti evlilikte nasil davranacagini bilmiyor, ikisde. Iki ergen evlenmis iste. Bu terapist ile felan çözülcek seyler degil. Iliskileri hiç evlilige evrilmeyecekti aslinda. Flört edip, ayrilip, yilaaar sonra "ayy o zaman ben kimleri begeniyordum" deyip gülüncek bir iliski olarak kalmaliydi.

Nişanlıyken fark etmediniz mi ? yaa yaş ufak olunca yanlış anlamayn kucuk yasta insan pek çok şeyi görmuyor sanırım..

Kzlar eski konuları atlatık biz o konular kapandı eşim eskiden şiddet uygulardı en son subatta bi şiddet gördüm ondan sonra olmadı söz verdi sözünüde tuttu kavga ettgmz xaman bana vurmadı hiç ama hep hakaret etti evdeki eşyaları kırıp döktü o konuları o yüzden açmadım hiç

Evlenince düzelir sandığı gibi çocuk olunca düzelir diye de düşünmüş galiba. Çünkü ne çok çabalamış hamilelik için. Aslında biz burada hemcinslerimize üzülüyoruz ama aslında çoğu yaptıkları tercihlerin sonuçlarını yaşıyorlar. Sen kendini ateşe at, sonra yandım? Tabi yanarsın.

Hepimizin basina her sey gelebilir. Hersey insanlar icindir ama hata 1 kere yapilir. Surekli israrla devam etmek cok baska. Keske her evlilik mutlu devam etse ve cocukla taclansa. Cocuk evlilik kurtarmaz ama gel de anlat.

Kzlar eski konuları atlatık biz o konular kapandı eşim eskiden şiddet uygulardı en son subatta bi şiddet gördüm ondan sonra olmadı söz verdi sözünüde tuttu kavga ettgmz xaman bana vurmadı hiç ama hep hakaret etti evdeki eşyaları kırıp döktü o konuları o yüzden açmadım hiç
Çok üzüldüm durumuna. Allah sana güzel bir hayat yasamanı nasip etsin. Daha fazla yapacağın bisey yok senin.
Kocana da diyecek söz bulamıyorum.

Nişanlıyken fark etmediniz mi ? yaa yaş ufak olunca yanlış anlamayn kucuk yasta insan pek çok şeyi görmuyor sanırım..
Fark etttm evlennce düzelir sandım
Çok üzüldüm durumuna. Allah sana güzel bir hayat yasamanı nasip etsin. Daha fazla yapacağın bisey yok senin.
Kocana da diyecek söz bulamıyorum.
Bnde diyecek bişey bulamayınca gtmeye karar verdm napalım ki kendi kuralları var ya kabul edecegm yada gidecegim iki seçenegm vardı

Daha çok gençsin ve bir şeylerin farkına varman çok iyi. Evlilik bu kadar yıpratıyorsa seni doğru karar vermişin demektir.
hakkınızda hayırlısı olsun
Cok yıprattık birbirimix hatasz. Diyip işin içinden ckamam böyle dersem kendimi kandrmış olurum sadece

Hepimizin basina her sey gelebilir. Hersey insanlar icindir ama hata 1 kere yapilir. Surekli israrla devam etmek cok baska. Keske her evlilik mutlu devam etse ve cocukla taclansa. Cocuk evlilik kurtarmaz ama gel de anlat.
Hala cocuk evlilik kurtarr gözünde herkes acaba kurtarrmı diye düşünüyorum bende zor seviyorken ayrılmak

Hala cocuk evlilik kurtarr gözünde herkes acaba kurtarrmı diye düşünüyorum bende zor seviyorken ayrılmak
Çocuk evliliği daha da zorluyor haberiniz olsun. Kendiniz için bir çocuğu bencilce dünyaya getirmeye hakkınız yok. O bir birey evlilik kurtaracak kurtarıcı değil

Eski konularina baktim da, bu konudaki yazdiklari hepsi yalan çikiyor. Cocuk istemiyorum diyor, tüm evliligi boyunca doktordan doktora gezmis, daha eylülde klomen ile felan ograsiyordu.

Ayni zamanda esi ona soguk davrandigini söylüyor, cocuk olmadigi için.

Yani saçma sapan isler. Ikisde olgun degil bir evlilik için. Adam belli ki hiç saygisi yok konu sahibine. Arti evlilikte nasil davranacagini bilmiyor, ikisde. Iki ergen evlenmis iste. Bu terapist ile felan çözülcek seyler degil. Iliskileri hiç evlilige evrilmeyecekti aslinda. Flört edip, ayrilip, yilaaar sonra "ayy o zaman ben kimleri begeniyordum" deyip gülüncek bir iliski olarak kalmaliydi.
Haklısınız kendi acınızdan sevdgmz için evlendk ama evliligi yürütmeyi beceremedik malesef ..kader diye bişy vardır ınanırmsnz bilmem eski konuları atlatık biz bazen fedakarlk gerektiyor bazı şeyler unutup hayatına devam etmek zorundsın cocuk olursa düzelir sandm nasipte te olmadı cocuk zaten

E bunlar da normal değil ki.
Hakaret ediyor evi kırıp döküyor.
Öfke kontrolü yok adamın.

Back
X