Boşanıyorum galiba 😢😢

Benım eşim 2 aydr değişti nişanlıyken tanıyamadm ikimizde ayrı illerdeydik zaten
canım 2 ay boşanma kararı almak için yeterli bir zaman mı? önceden böyle değilse bir çözüm yolu bulunamaz mı

Tabi arkadaşları “ne oldu kılıbık, seninki belli bir saate kadar mı dışarı çıkmana izin verdi” gibi konuşuyordur dimi? Klasik Türk erkeği, kendi evlerinde de o insanlar “tabi karıcığım” modundadırlar

Arada onur kırıcı bır şeyler yoksa biraz daha bekleyin bu karar için. Bir evlilik terapıstıne gidebilirsiniz. Yaşlarınız küçük. Belki birbirnize alışma sureciniZ zorlu ve yıpratıcı olmustur ama destek aldığınızda belki de bunları aşarsınız. Destekten sonra hala aynıysa kararınızı o zaman verin bence

Canim
Ortada şiddet, küfür, ihanet yoksa bence her evlilik ikinci şansi hakeder. Saygisizlik bir yere kadar ama sonrasi o da affedilmez. Belli ki evlilik hayati ozgurluyunuzu kisitlamiş ve bu durum ikinizi de yipratmiş. Hiç guzel konuşmayi, bir sure arkadasmi her ne konuysa üstünü açmamayi, hep guler yuzle karşilamayi, biraz birlikdryken birbirinize zaman vermeyi denediniz mi? Her ailede sorunlar oluyor. Tabi sorunlarinizi bilirsek belki yardimci ola biliriz

Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Biraz ayrı kalsanız belkide ikinize de iyi gelir ve kıymetini anlar senin. Böyle pat diye ayrılmayın severken..

Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Daha bu küçük yaşınızdan itibaren bir ömür onu mu çekeceksiniz? Ayrılın gitsin, hayat devam ediyor, dışarda çok insan var, hayat eşinizden ibaret değil, iyi biri çıkar karşınıza.

Benım eşim 2 aydr değişti nişanlıyken tanıyamadm ikimizde ayrı illerdeydik zaten
Ayrı illerde yaşıyorsanız evlenmek için bu kadar acele etmemeliydiniz.
yolunuz açık olsun lafınızın arkasında durun boşanın affedip devam ederseniz daga da bağımlı olursunuz

Benim eşim de ilk zamanlar böyleydi. Ama biraz farklı. Yanında kim olursa olsun ben aradığımda açmazdı telefonu. Ben arardım, saatler sonra geri dönerdi. Bir gün acil bir şey oldu. Aradım yine meşgule bıraktı. Sonra kendi kendime hallettim olayı ama onun istemediği bir şekilde. Bu sefer tam neden bana haber vermedin diyecekti ki telefonu açsan haberin olurdu dedim. Ondan sonra ne olursa olsun o telefon açıldı.
İlk zamanlar böyle şeyler çok oluyor. Biraz sabretmek gerek. Çünkü iki farklı insanı aynı eve koymak ve bir anda adapte olmasını beklemek doğru değil.

Eşiniz, arkadasının eşinden bile özür diletmisti size değil mi?

Eşiniz size değer vermiyor.
Terapistle, ayrı kalmayla çözülecek şey değil bu.
Çok gençsiniz, hayatınızı değer görmediğiniz birinin yanında neden geçiresiniz ki?

İnşallah yazmayla kalmaz ayrılma düşünceniz.

Iki tarafı da çağırıp sorunları anlatın, orta yolu bulurlar arkadaş sevdasi yüzünden evlilik bitirilmez

Ben seni hatirliyorum. Aldatiliyor muyum diye actigin konudan hatirliyorum. En son anasayfada hamile kalamiyorum diye esim soguk davraniyor yazmistin, o zaman da yazmistim sana.

Hicbiri yok demissin ama bdv konularina baktim siddet de gormussun. Boyle eksik anlatirsan sana kimse yardimci olamaz.

Ortada hakaret ve kufur varsa, bu esinin sana saygi duymadigini gosterir. Bu da terapistle falan olmaz.
Yasiniz cok genc. Tekrar deneyin derdim ama hakaret ve kufuru duyunca biraz geri cekildim. Cunku insan saygi duyduguna, sevdigine hakaret etme cesareti gosteremez, kaybetme korkusu yasar...

Daha bu küçük yaşınızdan itibaren bir ömür onu mu çekeceksiniz? Ayrılın gitsin, hayat devam ediyor, dışarda çok insan var, hayat eşinizden ibaret değil, iyi biri çıkar karşınıza.
Aynen öyle daha yaşı küçük atanırsa karşısına daha kimler kimler çıkar. Neden karsısındakini adam etmeye adasın ki ömrümü

Yorumlar da ona göre oluyor.
Şiddet var dese yapılacak yorumlar belli.
Bende aldatılma konusunu okumuştum, karısına zerre değer vermeyen bir adam var ortada.

O konu üzerinden bile bitmesi gerekir diye düşünürüm bu evliliğin ama zaten elle tutulur bir yani da yokmuş.

Önceki aldatılma konusu neydi kızlar?

Konu sahibi muhtemelen yapici yorumlar istedigi icin eksik anlatiyor. Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamiyor iste. Evde korktum diye kendi esini aramak varken konu sahibininin esini arayan kadin bile konu sahibinden daha degerliydi. Kadin dedigin o kadin gibi olur minvalinde cumleler kuran adama ne denilse bos. Siddet bile gormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…