- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 18
- 37
Anne gibi davranmıyorsundur sonuçta değil mi? Üşüdün mü yemek yedin mi vs tarzında belki böyle konuştuğun için mi cevap verirken öyle hissediyor?Onların yanında aradgm zaman erkeklik gururu inciniyormuş kendini küçük düşürüyomuşum
canım 2 ay boşanma kararı almak için yeterli bir zaman mı? önceden böyle değilse bir çözüm yolu bulunamaz mıBenım eşim 2 aydr değişti nişanlıyken tanıyamadm ikimizde ayrı illerdeydik zaten
Ortada şiddet, küfür, ihanet yoksa bence her evlilik ikinci şansi hakeder. Saygisizlik bir yere kadar ama sonrasi o da affedilmez. Belli ki evlilik hayati ozgurluyunuzu kisitlamiş ve bu durum ikinizi de yipratmiş. Hiç guzel konuşmayi, bir sure arkadasmi her ne konuysa üstünü açmamayi, hep guler yuzle karşilamayi, biraz birlikdryken birbirinize zaman vermeyi denediniz mi? Her ailede sorunlar oluyor. Tabi sorunlarinizi bilirsek belki yardimci ola biliriz2.5 yıllık evlilikten sonra gelen boşanma kararı ... Cok yoruldum kzlar bazen belkide gtmek gerekiyor ikimizde birbirimizw iyi gelmiyoruz sürekli yıpratık birbirimizi ego savaşlariı bitmedi .kocamın arkadaşlarından vaxgecmemesi .sürekli onlarla vakit geçirmesi .. yoruldum artk dün konuştuk cok sevdıgım için eşimi yapamam sanıyordum ama konuşunca boşanmann en dogru karar oldgunu farkettm ikimiz ayrı dünyann insanyz..kpss sınavından sonra baba evine dönüyorum ailemn boşanacagmzdan haberi bile yok. Diyemem boşandktan sonra ögrenecekler eşim 27 yaşında bnde 24 yaşındaym
Biraz ayrı kalsanız belkide ikinize de iyi gelir ve kıymetini anlar senin. Böyle pat diye ayrılmayın severken..Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Daha bu küçük yaşınızdan itibaren bir ömür onu mu çekeceksiniz? Ayrılın gitsin, hayat devam ediyor, dışarda çok insan var, hayat eşinizden ibaret değil, iyi biri çıkar karşınıza.Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Ayrı illerde yaşıyorsanız evlenmek için bu kadar acele etmemeliydiniz.Benım eşim 2 aydr değişti nişanlıyken tanıyamadm ikimizde ayrı illerdeydik zaten
Benim eşim de ilk zamanlar böyleydi. Ama biraz farklı. Yanında kim olursa olsun ben aradığımda açmazdı telefonu. Ben arardım, saatler sonra geri dönerdi. Bir gün acil bir şey oldu. Aradım yine meşgule bıraktı. Sonra kendi kendime hallettim olayı ama onun istemediği bir şekilde. Bu sefer tam neden bana haber vermedin diyecekti ki telefonu açsan haberin olurdu dedim. Ondan sonra ne olursa olsun o telefon açıldı.Dışarı cknca onu aramamı istemiyor, arkadaşlarnn yanına onu aradgm zaman kendini kççük düşürülmüş gibi hissediyomuş,, bu yüzden sürekli tartışıyoruz.. cok şey varda yazacak dermanım kalmamış inanın
Eşiniz, arkadasının eşinden bile özür diletmisti size değil mi?Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Kendini bu konuda suclama. Evlilik iki tarafin cabasi ile olur. Tek tarafli birsey degil. Esin bekar gibi dacraniuorsa bu senin sucun degil.Cok isterdm ama işte cahillik şuandada acıktan okuyorum üni mezunuyum zaten hayal ettgm bi yuvam olmadı bende beceremedm evliligi
Hiçbiri yok arada saygı yok anlayış yok .. ben ne dersem o olur düşüncesi var hakaret var aşagılama var .. arkadaşları için beni sürekli üzmesi var.. bilerek ve isteyerek canımı yakması var..
Aynen öyle daha yaşı küçük atanırsa karşısına daha kimler kimler çıkar. Neden karsısındakini adam etmeye adasın ki ömrümüDaha bu küçük yaşınızdan itibaren bir ömür onu mu çekeceksiniz? Ayrılın gitsin, hayat devam ediyor, dışarda çok insan var, hayat eşinizden ibaret değil, iyi biri çıkar karşınıza.
Ben seni hatirliyorum. Aldatiliyor muyum diye actigin konudan hatirliyorum. En son anasayfada hamile kalamiyorum diye esim soguk davraniyor yazmistin, o zaman da yazmistim sana.
Hicbiri yok demissin ama bdv konularina baktim siddet de gormussun. Boyle eksik anlatirsan sana kimse yardimci olamaz.
Yorumlar da ona göre oluyor.
Şiddet var dese yapılacak yorumlar belli.
Bende aldatılma konusunu okumuştum, karısına zerre değer vermeyen bir adam var ortada.
O konu üzerinden bile bitmesi gerekir diye düşünürüm bu evliliğin ama zaten elle tutulur bir yani da yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?