Annesine sov yapacagim diye karisindan olmus...
Mantiga bak...
O isler oyle yurumuyor, ogrenmisdir...
iki annemde bosanmamam icin konusuyolar benimle surekli , ben kararimi verdim diyorum ama yok diyolar , ayri eve kesinlikle yanaşmiyo esim,soylediqimde ne dedi biliyo musunuz " bu evin suyumu cikti " bu kadar anlayissz iste . annemin bu 2.kez tekrar deneyn demesi dmek ki beni geri almak istemiyor kmsesz qbiyim.
Güzel bi evliliğin olmasını istiyosan biraz sabredeceksin canım. biriniz ateşken ötekiniz su olun. Ha tabi arada sevgi ve saygı yoksaa ayrı tabi..hangi anne evladinin yuwasinin yikilmasini ister diyo ,bende mutlu degilim anne diyorm ama nafile pire icin yorgan yakma diyor bana
haklısınız , cocuklugu hep dayakla gecmss buyudu ne olmasini bekleyeblrdm ki zaten , heryerm agriyo gozlerm basim midem dayak yems gbiyim , sbahi bekliyorum annemin gelmesni sinir moral bozuklugu %100 uyku 0
Anneniz, kaynanızdan beter.o,kızına acımıyorsa başkası acır mı?anneniz kızını savunup, ayrı bir ev açılmadan,kızıma kıymet verilmeden geri vermem deyip sizi korumalı.bir de hata baştan yapılmış beraber yaşamayı kabul ederek.annenizin bu tavrı onları daha da zalimleştirecek.hiç gelmeseymiş anneniz.siz annenizle özel konuşup,ağız birliği yapmalıymışsınız.sizi daha çok üzecekler gb.Allah yardımcınız olsun...
lutfn anneme oyle demeyin kiyamam ben ona , herkes tek tek gelmis akil veriyo biz gecmiste neler yasadik bu ne ki haline sukret diyo ,dayakmi yedin kapiya mi atti seni esinde bu kadar tepki veriyosun diyolar , diyorum ki gecms gecmis de kalmiş illa dayakmi yemem lazm , barismak istemyorum ama aileme almiyo , bi mesleqm isim yok ki gideym of
lutfn anneme oyle demeyin kiyamam ben ona , herkes tek tek gelmis akil veriyo biz gecmiste neler yasadik bu ne ki haline sukret diyo ,dayakmi yedin kapiya mi atti seni esinde bu kadar tepki veriyosun diyolar , diyorum ki gecms gecmis de kalmiş illa dayakmi yemem lazm , barismak istemyorum ama aileme almiyo , bi mesleqm isim yok ki gideym of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?