bosanıyorum galiba

'' Ben sana ne dersem yapmak zorundasın, gel dediğimde hemen geleceksin '' mi ?

Oldu paşam başka ?

Özür dileyerek yazıyorum. sanki harf sayısı zorunluluğu varmış gibi tüm harfleri atlayarak yazmışsınız. İçim kaldırmadı, okuyamadım yazdıklarınızı..

oncelikle yorumlariniz icn tesekkur ederim , bu arada mobilden giriyorum o yuzden eksik yazmisim harfleri kusura bakmayin , annem geldi ama yuvani yikma diye beni ikna etmeye çalisiyorlar bunaldim.

"Ben sana ne dersem yapmak zorundasin gel dedigimde hemen gelceksin falan dedi. Kaynanam da yanimda kıs kıs gülüyor keyif oluyor kadın".

Oldukca enteresan bir olay olmus. Esiniz olayi öyle bir abartmis ki, üstelik annesinin yaninda size erkeklik taslamis, üstelik de cok alttan alan bir kadin olmaniza ragmen. Ben de olsam hayatimda hic bu kadar asagilanmamis hissederdim. Kaynana da kaynana olsa, oglum sen nasil bir yaratiksin, esinle ne bicim konusuyorsun derdi. Ya da benim yanimda kavga etmeyin, ben cikayim kendi kendinize halledin deseydi bari.

Bence cok alttan ala ala esinizi tepenize cikarmis olabilirsiniz. Size herseyi yapabilecegini düsünüyor belli. Azicik saglam durun kesinlikle. Sizi bu kadar ezmeye hakki yok.

paralı emir kulumu tutmuş ne bicim tavır o gel git yat kalk otur bekle ben nedersem o olacak gibisinden agzını yüzünü dagıtasm geldi şuan ,ne hakla ezebiliyor senii !!! boşan valla kimsenın kimseyı ezmeye hakkı yok

iki annemde bosanmamam icin konusuyolar benimle surekli , ben kararimi verdim diyorum ama yok diyolar , ayri eve kesinlikle yanaşmiyo esim,soylediqimde ne dedi biliyo musunuz " bu evin suyumu cikti " bu kadar anlayissz iste . annemin bu 2.kez tekrar deneyn demesi dmek ki beni geri almak istemiyor kmsesz qbiyim.

Annenize inanamıyorum ya nasil böyle dusunur eger simdi gitmezseniz sizi iyice sahipsiz sanip daha cok yuklenecekler..
Annene bosanmiycan ama biraz burdan uzaklasmak istiyirum dedi bi yolunu bul ve cik o evden uzaklasinca daha rahat karar verebilirsin biraaz kafani topla ve kararli ol
Sana hangi yuvadan bahsediholar ya bunlar senin bi yuvan değil seni kole sanan iki insanla hayat gecermi
Lütfen artik kendine deger ver

hangi anne evladinin yuwasinin yikilmasini ister diyo ,bende mutlu degilim anne diyorm ama nafile pire icin yorgan yakma diyor bana

hangi anne evladinin yuwasinin yikilmasini ister diyo ,bende mutlu degilim anne diyorm ama nafile pire icin yorgan yakma diyor bana
Güzel bi evliliğin olmasını istiyosan biraz sabredeceksin canım. biriniz ateşken ötekiniz su olun. Ha tabi arada sevgi ve saygı yoksaa ayrı tabi..

haklısınız , cocuklugu hep dayakla gecmss buyudu ne olmasini bekleyeblrdm ki zaten , heryerm agriyo gozlerm basim midem dayak yems gbiyim , sbahi bekliyorum annemin gelmesni sinir moral bozuklugu %100 uyku 0

Ben bu mantığı anlamıyorum. "Çocukluğu dayaklarla geçti, başka ne olabilirdi ki, normal bu davranışı ?"
Ha yani, geçmişi zor olan biri şimdi isterse katil de olabilir öyle mi ?
Valla geçmişimde bir çok zor olaylar oldu ama hiçbir zaman bunu şuandaki sevenlerimden çıkarmadım.
Kesinlikle onu haklı görmeyin. Acımayın eşinize yani.

Uyanır uyanmaz bu ne sinir yahu ? Boşanın demiyorum ama acımayın lütfen.

Anneniz, kaynanızdan beter.o,kızına acımıyorsa başkası acır mı?anneniz kızını savunup, ayrı bir ev açılmadan,kızıma kıymet verilmeden geri vermem deyip sizi korumalı.bir de hata baştan yapılmış beraber yaşamayı kabul ederek.annenizin bu tavrı onları daha da zalimleştirecek.hiç gelmeseymiş anneniz.siz annenizle özel konuşup,ağız birliği yapmalıymışsınız.sizi daha çok üzecekler gb.Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:

lutfn anneme oyle demeyin kiyamam ben ona , herkes tek tek gelmis akil veriyo biz gecmiste neler yasadik bu ne ki haline sukret diyo ,dayakmi yedin kapiya mi atti seni esinde bu kadar tepki veriyosun diyolar , diyorum ki gecms gecmis de kalmiş illa dayakmi yemem lazm , barismak istemyorum ama aileme almiyo , bi mesleqm isim yok ki gideym of

sizi kırmak istemem ama anneniz yumuşak davranmamalı diye düşünüyorum.

Hala ikna etmeye mi çalışıyorlar ben bunaldım burada.
Kusura bakma arkadaşım bir anda daldım konuya uzaktan takip ediyordum bir sürü şey yazıldı zaten ama dayanamadım.
Resmen sineye çekmeni istiyorlar onun için çabalıyorlar. Oldu bittiye getirecekler akılları sıra. Annen için kötü konuşulmasını istemiyorsun haklısın da ama insan biraz çocuğu için karşı tarafa ültimatom vermez mi ya? Erkek öz de kız üvey evlat mı? Birkaç saat konuşursun sonra baktın kızın istemiyor hadi artık gidelim dersin.
Seni sahipsiz göstermekten başka ne işe yaradı annenin gelişi. Keşke çağırmayıp kendin gitseydin. Çünkü eşin açısından bir değişiklik olmayacağı çok açık.
Allah sabır versin sana inşallah yolunu aydınlatsın bir an önce.

Eşine sinir oldum.
Bu adama insan gibi davranma.
Aynı odada yabancı ol.
Çok alttan alıyorsun bence bu ne cesaret!

kocana bi kaç tane çakasım geldi ayyy bu ne böyle kv.de allh bildiği gibi yapsın böle insnlardan her bişey beklerim ben .

belki o gün ya da o sıralar bir şeye çok sinirlenmiştir morali bozuktur bir şans daha ver derim ben özellikle de çocuğun varsa.hep böyle yapıyormu?

Abla ya çok üzüldüm,ben sizin yerinizde olsam bir işe girerdim biliyorum iş bulmak zor ama bi şekilde yapmaya çalışır ve para biriktirirdim.
Eğer aynı hataları tekrar yaparsa boşanırdım.İş kısmını bu yüzden söyledim ablacım,geleceğini güvenle kurabilmeniz için.
Ya ben birde anlamıyorum ,bu kaynanalar artık ,oğullarının büyüdüğünü ve eşşek kadar olup,yeni bir aile kurduğunu idrak edemiyor mu?Niye bir insan evladının yuvasını dağıtmaktan zevk alır,aklım almıyor.Tabi oğullarda da suç var bir birey olduklarının ve bir yuvası olduğunun farkında değiller.

size kendimde örnek vermek istiyorum.bende aynı olaylaı yaşamadım defalarca kovuldum.bigün babamı aradım gel beni al diye yalvardım ben götüremem ayıp olur babası aldı gittiderler diye götürmedi.bigün ramazanın ilk günüydü kaynanam kendi kendine olaylar çıkardı ayılı bayıldı annemle ablam geldiler üstüne yanlarında işitmediğim hakaret kalmadı ne annem ne ablam istemiyosanız götürürüz hadi kızım gidelim demediler.kaynanamda ailen bile istemiyo seni dedi bana hala içimden çıkmaz.eşimde en ufak sorunda babanı ararım nasılsa düzeltir aramızı derdi kaynanam en ufak olayda anneni çağırırım derdi.bigün babamla konuştum ben iyi olmak istemiyorum bırak sana kötü desinler ne olcak falan dedim eşimle konuşmuş alırım kızımı istemiyolarsa mesleğide var çalışır bizde çocuğuna bakarız falan demiş o gün ev aramaya başladı eşim ve ayrı eve çıktık.annem şimdi der sıkıntı olursa bakma arkana ben yanındayım der bende bana o lafı duyurdunuzya otelde kalırım yine gelmem derim çok pişman nasıl bıraktım çıktım geldim o evden der.bende hala düşündükçe kırılırım anneme.benim gördüğüm kadarıyla annen sakin olumlu yaklaştıkça eşin tarafı seni eziyor ne zaman ailenin arkanda olduğunu bilirlerse senden kıymetlisi olmuyor.annenle bunu konuşmalısın yuvana sahip çıkmanı istiyolarsa bile gözdağı versin bu son şans diye en azından.kusura bakma uzun oldu ama örnek vermek istedim.şimdi eşim giderim diye korkuyo herşeyde babamı arayan adam duymasın diye yalvarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…