- Konu Sahibi gamzeyilmaz
-
aslında 1 kaç kez bir araya geldık ama hiç ikna olmadım
en sonda zaten seni ikna etmek için uğraşmadım çünki bende fazlasıyla kırgınım dedi...
yani sonucta ben evı terk ettım onun ılk adımı atmasını beklerdım ne bilim bizim problemimiz buydu insan bi çeçek alır gönül yapmak için uğraşır ama o hiçbişi yapmadı...
dogru bı karar verdım sanırım ama yınede burugum işte....
canım benim seni çok iyi anlıyorum bende senle aynı durumdayım... her şey daha güzel olucak böyle düşün bukadar ilgisiz ve sorumsuz bi insana ne kadsar katlanılır zaten ... bence sen arkana bile bakma biliyorum yıkmak çok zor zor bi dönem seni bekliyor ama bu kişiyle yaşadığın sürece emin ol daha çok tkeneceksin... belki klasik bir tavsiye olucak ama dışarda etrafa lütfen güçlü görün..yanlızken otur ağla kız ama san,kın etrafıan belli etme... seni gerçekten seven değer veren insalrala paylaş sıkıntıları kimseyede bişey anlatmak zorunda değilsin emin ol öyle insanlavarki senin mutsuzluğunla mutlu oluyorlar ... ben kendişnde örnek vereyim beni normal görünce şaşırıyo insalar yas tutmamı ekliyorlar hee çok mu mutluyum değilim elbet ama huzurluyum ağlıyosamda evde ağlıyorum annemle sevdişklerimle oturp paylaşıyor.. güçlü ol canım çocuğun için o seni kaybettiğine yansın sen değill
buruk olmanızın nedeni alışkanlıklarınız işte..bende ikileme düştüm bende ilk başta çok zorlandım.yeniden babaevine dönmek çok zor..misafir gibi,fazlalık gibi hissettim kendimi..ama üzülmeyin hepsi geçecek.aileniz arkanızda ve sizi anlıyor ise bugünlerinizi hatırlamayacaksınız bile..
canım ya ufakta olsa barışma imkanınız yokmu bir an kendimigördm bizde 1 ay ayrıydk ama eşim özür diledi çok yalvardı kızımın için barıştık bizimde sorunumuz aynıydı hiç birşey yoktu umarım bebeğiniz için birkezde daha bir araya gelirsiniz çok zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?